Főoldal > PSZICHÉ > Ezért higgy az angyalokban!

Ezért higgy az angyalokban!

angyalbelső hangkommunikációsegítség
0

Írta: and

Soha nem vagy egyedül Csupán racionális problémamegoldással egy idő után zsákutcába jutnál. Az angyalokkal való kommunikáció a lelken keresztül történik, a lélek felé pedig végső esetben akkor fordulsz, ha krízishelyzetbe kerülsz. Ilyenkor ugyanis egy intenzív belső folyamat indul meg benned, amely segít abban, hogy problémáidra belső útmutatások alapján kaphasd meg a megoldásokat. Ha úgy érzed, […]

Soha nem vagy egyedül

Csupán racionális problémamegoldással egy idő után zsákutcába jutnál. Az angyalokkal való kommunikáció a lelken keresztül történik, a lélek felé pedig végső esetben akkor fordulsz, ha krízishelyzetbe kerülsz. Ilyenkor ugyanis egy intenzív belső folyamat indul meg benned, amely segít abban, hogy problémáidra belső útmutatások alapján kaphasd meg a megoldásokat.

Ha úgy érzed, senkire sem számítasz, és nincs, aki vigyázna rád, bizony tévedsz. Közvetlen angyali segítőid az őrzőangyalok, mindig veled vannak. Hierarchiájuk hasonlít az emberi társadalom hierarchia rendszeréhez, melyben minden rendnek meg van a megfelelő feladata.

Hagyatkozz a belső hangra!

Az angyali segítség intuíciók, gondolatok, érzések formájában érkezik vagy „véletlennek” tűnő események formájában nyilvánul meg. Ilyenkor az őrzőangyalok „sugallják” a helyes megoldást, amit akkor hallasz meg, ha nyitottá válsz megérzéseidre.

A cselekvés azonban a te dolgod, de nincs olyan kilátástalan helyzet, amikor ne állnának melletted, vagy ne támogatnának. Elég, ha gondolatban kéred segítségüket, azonnal érezni fogod jelenlétüket: melegséget, forróságot vagy nyugalmat tapasztalsz. Ha szomorú vagy, megvigasztalnak, ha aggódsz vagy félsz, megnyugtatnak. Sőt, gyógyítanak, ha arra van szükséged.

angelcikk.jpg ()Bízz az angyali segítségben!

Szeretnéd, hogy angyalaid gyorsabban dolgozhassanak, ha gondjaid támadnak? Ilyenkor egy fehér vagy rózsaszín gyertya égetése, az ima és a hála ereje nagyon erős hatással bír, de saját szavaiddal is írhatsz egy imát. Nézz önmagadba, értékelj másokat, tűzz ki célokat, és fogadd el mások tanácsait, akik segíteni akarnak! A legfontosabb feladatod azonban, hogy soha ne veszítsd el a hitet, és ne hazudj sem magadnak, sem másoknak.

Az angyalok kérhetik tőled, hogy változtass életmódot, tisztítsd meg testedet, és gondolkodásodból űzd ki a negatív erőket. Erre azért van szükség, mert a szervezetben felhalmozott méreganyagok vagy rossz gondolatok akadályozzák, hogy a segítő megoldások minél előbb érkezhessenek hozzád. Miután problémáidat átadtad az angyaloknak, további dolgod, hogy higgy a megvalósulásban, és megtedd azokat a lépéseket, amelyeket súgnak neked.

5 lépés az angyalokkal való kommunikációhoz

1. Méregtelenítsd és salaktalanítsd szervezeted. Igyál tisztító teákat, böjtölj, és izzad ki a káros anyagokat!

2. Tölts minél több időt a természetben, állatok vagy gyerekek közelében. A friss levegő jótékonyan hat a szervezetre, a gyerekek és az állatok energiája pedig feltölti a lelket. Könnyebben megérkeznek a segítő gondolatok.

3. Kerüld a negatív helyzeteket és embereket! A panaszkodás, a pesszimista gondolkodás lassítja a nehéz helyzetek jóra fordulását.

4. Teremts harmonikus állapotot: gyújts gyertyát, füstölőt, tegyél be halk zenét, és lazulj el! Hagyd, hogy a gondolataid maguktól áramoljanak. A probléma megoldásához legjobban használható gondolatokat írd le, és valósítsd meg.

5. Ha megkaptad, amit kértél, légy érte hálás, és mondj köszönetet: ez az angyalok „fizetsége”.  

Wellness Cafe tipp: www.gyogyulda.com, www.angyalforras.hu, www.angyalisegitseg.hupont.hu/6/angyali-segitseg


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X