Főoldal > PSZICHÉ > Így hódítsd meg a kiszemelt pasit!

Így hódítsd meg a kiszemelt pasit!

figyelemfelkeltéshódításkülsőpillantástekintet
0

Írta: and

Az első pillantás bizony nagyon fontos. Bár egy kapcsolatban szerencsére még a férfiaknak sem a külső a legfontosabb, mégis ez az egy pillanat dönt az esetek legnagyobb részében. Ilyenkor szinte észrevétlenül mérnek végig és döntik el, hogy érdekled-e őket a továbbiakban. Most megosztjuk veled, hogy a pasik mit figyelnek meg leginkább rajtad. Bár a legtöbben […]

Az első pillantás bizony nagyon fontos. Bár egy kapcsolatban szerencsére még a férfiaknak sem a külső a legfontosabb, mégis ez az egy pillanat dönt az esetek legnagyobb részében. Ilyenkor szinte észrevétlenül mérnek végig és döntik el, hogy érdekled-e őket a továbbiakban. Most megosztjuk veled, hogy a pasik mit figyelnek meg leginkább rajtad. Bár a legtöbben ugyanazt nézik meg, viszont nem mindegy milyen sorrendben.

Mellek – 47 %

hodit2.jpg ()Igen, a férfiaknak majdnem a fele bizony a szembejövő hölgyek mellét nézi meg először. Ez náluk teljesen ösztönös dolog, ugyanis a nagy mellek a nőiességet szimbolizálják, és a fajfenntartás ösztönét ébresztik fel a férfiakban. Mivel pontosan erre vannak beprogramozva, valószínűleg ez a testrészünk az, ami a legkellemesebb érzéseket adja számukra. Egy gyors pillantással azonnal el tudják dönteni, hogy a dolog tetszik-e nekik vagy nem, és ez határozza meg, hogyan néznek tovább.

A legtöbb férfi a természetességet szereti, bár lehet, hogy elsőre nem ez alapján dönt. Ha szeretnéd finoman kiemelni formáidat, jól válogasd meg a ruháidat. Például egy jó melltartó, és egy szűkebb szabású V-nyakú poló máris vonzza a tekinteteket, csak egy dologra vigyázz, nehogy kiess belőle, mert az inkább taszító, mint vonzó. Esetleg kiegészítőkkel is hasonló hatást érhetsz el, mint egy hosszú nyaklánc vagy egy bross.

Csípő, fenék – 33 %

Akik nem először néznek erre a testrészedre, azok biztosan második tekintetre tévednek ide, közvetlenül a dekoltázsod után. Itt kizárólag a matematika dönt, mégpedig az a bizonyos 60-90-es érték. Persze nem fognak egy mérőszalaggal neked ugrani, ahogy meglátnak, de biztos lehetsz benne, hogy amikor egy férfi végigmér, előveszi azt a különleges képességét, hogy egyetlen pillanat alatt meg tudja állapítani, hogy nálad megvan-e ez az arány. Ha igen, akkor biztos lehetsz benne, hogy sikered lesz.

Akár megvan az arány, akár nem, mindenképpen figyelj oda rá, hogy ne hordj lógós ruhákat, bő nadrágokat, mert az eltakarja az alakod. Egy jól szabott farmer, egy nem túl hosszú csinos felsővel biztos, hogy odavonzza a tekinteteket, nem csak a miniszoknya és a csípőnaciból kilógó tanga lehet érdekes egy férfi szemében.

Arc, szem – 20 %

Minden nő reménykedik, hogy a kedves arc az, ami elsőre megfogja az ellenkező nemet, de csalódnod kell. Az arc vonzza elsőre a legkevesebb tekintetet, ráadásul nem is mindegy milyen az az arc. Kutatók szerint a három legfontosabb arcrész a szem, ami minél nagyobb annál jobb, az orr, ami viszont legyen kicsi, és a száj, ami jó, ha telt. Tehát lássuk be nincs könnyű dolgunk, ha meg akarunk felelni az igényeknek. Na persze van, amikor egy ragyogó mosoly azonnal elfeledteti a nem egészen tökéletes méreteket.

Ha kicsit csalni szeretnél, egy enyhe sminkkel csodákat tehetsz. Például ha a szemedet fehér szemceruzával húzod ki, és természetes színű szemhéjpúdert használsz, ragyogó hatalmas szemeid lehetnek. Ha a szádon szeretnél kicsit nagyítani, drogériákban lehet kapni olyan speciális szájfényt, ami a benne lévő paprika kivonatnak köszönhetően kissé megduzzasztja az ajkaidat, de csak természetesen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X