Főoldal > PSZICHÉ > Te hiszel az angyalokban?

Te hiszel az angyalokban?

angyalbelső hangkommunikációléleksegítség
0

Írta: and

Soha nem vagy egyedül Csupán a racionális problémamegoldással egy idő után zsákutcába jutnál. Az angyalokkal való kommunikáció a lelken keresztül történik, a lélek felé pedig végső esetben akkor fordulsz, ha krízishelyzetbe kerülsz. Ilyenkor ugyanis egy intenzív belső folyamat indul meg benned, mely segít abban, hogy problémáidra belső útmutatások alapján kaphasd meg a megoldásokat. Ha úgy […]

Soha nem vagy egyedül

Csupán a racionális problémamegoldással egy idő után zsákutcába jutnál. Az angyalokkal való kommunikáció a lelken keresztül történik, a lélek felé pedig végső esetben akkor fordulsz, ha krízishelyzetbe kerülsz. Ilyenkor ugyanis egy intenzív belső folyamat indul meg benned, mely segít abban, hogy problémáidra belső útmutatások alapján kaphasd meg a megoldásokat.

Ha úgy érzed, senkire sem számítasz, és nincs, aki vigyázna rád, bizony tévedsz. Közvetlen angyali segítőid az őrzőangyalok, az angyali hierarchia pedig az emberi társadalom hierarchia rendszeréhez hasonlít, s minden rendnek meg van a megfelelő feladata.

Hagyatkozz a belső hangra

angyal2.jpg ()Az angyali segítség intuíciók, gondolatok vagy érzések formájában érkezik vagy „véletlennek” tűnő események formájában nyilvánul meg. Ilyenkor az őrzőangyalok „sugallják” a helyes megoldást, amit akkor hallasz meg, ha nyitottá válsz megérzéseidre.

A cselekvés azonban a Te dolgod, de nincs olyan kilátástalan helyzet, amikor ne állnának melletted, vagy ne támogatnának. Elég, ha gondolatban kéred segítségüket, azonnal érezni fogod jelenlétüket: melegséget, forróságot vagy nyugalmat tapasztalsz. Ha szomorú vagy megvigasztalnak, ha aggódsz vagy félsz, megnyugtatnak. S gyógyítanak, ha arra van szükséged.

Bízz az angyali segítségben

Szeretnéd, hogy angyalaid gyorsabban dolgozhassanak, ha gondjaid támadnak? Ilyenkor egy fehér vagy rózsaszín gyertya égetése, az ima és a hála ereje nagyon erős hatással bír, de saját szavaiddal is írhatsz egy imát. Nézz önmagadba, értékelj másokat, tűzz ki célokat, és fogadd el mások tanácsait, akik segíteni akarnak. A legfontosabb feladatod azonban, hogy soha ne veszítsd el a hitet és ne hazudj sem magadnak, sem másoknak.

Az angyalok kérhetik tőled, hogy változtass életmódot, tisztítsd meg testedet, és gondolkodásodból űzd ki a negatív erőket. Erre azért van szükség, mert a szervezetben felhalmozott méreganyagok vagy rossz gondolatok akadályozzák, hogy a segítő megoldások minél előbb érkezhessenek hozzád. Miután problémáidat átadtad az angyaloknak, további dolgod, hogy higgyél a megvalósulásban és megtedd azokat a lépéseket, amelyeket súgnak neked.

Öt lépés az angyalokkal való kommunikációhoz

1.    Méregtelenítsd és salaktalanítsd szervezeted. Igyál tisztító teákat, böjtölj és izzad ki a káros anyagokat.
2.    Tölts minél több időt a természetben, állatok vagy gyerekek közelében. A friss levegő jótékonyan hat a szervezetre, a gyerekek és az állatok energiája feltölti a lelket. Könnyebben megérkeznek a segítő gondolatok.
3.    Kerüld a negatív helyzeteket és embereket. A panaszkodás, a pesszimista gondolkodás lassítja a nehéz helyzetek jóra fordulását.
4.    Teremts harmonikus állapotot, gyújts gyertyát, füstölőt, tegyél be halk zenét és lazulj el. Hagyd, hogy gondolataid maguktól áramoljanak. A probléma megoldásához legjobban használható gondolatokat írd le és valósítsd meg.
5.    Ha megkaptad, amit kértél, légy érte hálás és mondj köszönetet: ez az angyalok „fizetsége”. 

Wellness Cafe tipp: www.gyogyulda.com, angyalforras.hu, angyalisegitseg.hupont.hu/6/angyali-segitseg


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X