Főoldal > PSZICHÉ > 6 hiba, amit a pasikkal szemben elkövethetsz

6 hiba, amit a pasikkal szemben elkövethetsz

analizálásexhibahisztipasizaklatás
0

Írta: and

1. Ne hívogasd! Muszáj elhinned, hogy fel fog hívni, ha beszélni akar veled. Ne telefonálj rá minden percben, hogy “nem hívtál, pedig megígérted!”, mert ezt zaklatásnak veszi. Te sem szereted, ha főnököd minden percben hívogat, úgyis rácsörögsz, ha már tudod a tutit. 2. Ne analizálj! Nem kell első pillanatban a kapcsolatotokról beszélni, amikor még te […]

1. Ne hívogasd!

Muszáj elhinned, hogy fel fog hívni, ha beszélni akar veled. Ne telefonálj rá minden percben, hogy “nem hívtál, pedig megígérted!”, mert ezt zaklatásnak veszi. Te sem szereted, ha főnököd minden percben hívogat, úgyis rácsörögsz, ha már tudod a tutit.

2. Ne analizálj!

Nem kell első pillanatban a kapcsolatotokról beszélni, amikor még te sem tudod, hogy mi lesz belőle. Egy pasi számára ijesztő, ha már az első randin a házasságot tervezed, és minden percben felteszed a kérdést: “ugye te is szeretsz?” Ilyenkor többnyire menekülőre fogják. Ezt pedig te sem akarod, ugye? Várd meg, míg komolyabbra fordul a dolog, esetleg míg ő hozza szóba.

hibacikk2.jpg ()3. Ne kérdezz az exekről!

Mi nők nagyon kegyetlenek tudunk lenni magunkkal szemben, ami persze csak abból adódik, hogy kíváncsiak vagyunk, vajon az elődünk mit rontott el és büszkék magunkra, hogy most mi vagyunk nyeregben. De hidd el: ami volt, elmúlt. A pasik sem akarják hallani, hogy te mit csináltál előttük és kivel. Ráadásul meg is sértődünk, ha valami olyat hallunk, ami nem tetszik. Plusz minek emlékeztetnéd arra, hogy jó pillanatai is voltak az exével? Felejtsd el!

hibacikk1.jpg ()4. Ne csicseregj annyit!

A pasi sokkal inkább a tettek, mintsem a szavak embere. Ne untasd folyton véget nem érő sztorikkal, még akkor sem, ha látszólag érdekli. Ha például meg akarsz venni egy jó ruhát, inkább mutasd meg neki, mintsem elkezdd mondani, hogy milyen anyagból van és mennyire trendi és…

5. Ne hisztériázz!

Legalább az elején ne tedd, a pasik nem szeretik a könnyeket. Még ha egy mozi végén nem is nézik rossz szemmel, amikor búcsúzáskor nem fogja meg a kezed és csókol szájon, ne kezdj hisztériázni, mert tuti nem lesz nyerő.

6. Ne ugorj, amikor füttyent!

Ne légy a pasi oldalbordája! Legyen saját életed, barátaid, elfoglaltságod. Ne állj mindig rendelkezésre és persze őt is engedd, hadd menjen a barátaival. Hidd el, sokkal jobban ragaszkodik majd az együtt töltött időhöz, és nem váltok unalmassá egymás számára.

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X