Főoldal > PSZICHÉ > Ezt mondd a pasinak, hogy boldoggá tedd

Ezt mondd a pasinak, hogy boldoggá tedd

bátorításbókboldogférfipasi
0

Írta: and

A nők szeretik, ha a férfiak a tenyerükön hordozzák őket és lépten nyomon megjegyzik, hogy milyen szépek. Szeretik hallani, hogy mennyire gondoskodók és mennyire szeretik a párjukat. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők mit szeretnek hallani? Erős, bátor, hősies A sok stressz a férfiakat sem kíméli a munkahelyen: előfordul, hogy azért frusztráltak, mert nem […]

A nők szeretik, ha a férfiak a tenyerükön hordozzák őket és lépten nyomon megjegyzik, hogy milyen szépek. Szeretik hallani, hogy mennyire gondoskodók és mennyire szeretik a párjukat. De mi a helyzet a férfiakkal? Ők mit szeretnek hallani?

Erős, bátor, hősies

A sok stressz a férfiakat sem kíméli a munkahelyen: előfordul, hogy azért frusztráltak, mert nem ismerik el a őket. Ilyenkor ki mondja nekik, hogy milyen intelligensek és okosak? Hogy jók a munkában és egyébként is mindenben szakértők, amihez csak hozzáérnek? Na, itt jönnek a képbe a nők. Ha ezt egy nő mondja, azt szeretik a férfiak, attól erősödik az önbizalmuk és az egójuk.

“Szeretem, ha a párom úgy gondolja, hogy felnézhet rám. Hogy bátor és erős vagyok. És bevallom szeretem is hallani, hogy mondja. Egy kis kényeztetés a férfiaknak is kell” – mondja Balázs, aki 12 éve van együtt párjával és aki elmondása szerint sokszor hallja is párjától a biztató szavakat.

Reformátor, kreatív

A férfi mindig valami új dolgon töri a fejét. Úgy gondolja, hogy belevág valami ismeretlenbe. Új ötletei vannak és meg is akarja valósítani. Reformál, valami egyedit akar. Néha elbukik, néha sikerre viszi. Mit szeret hallani a nőtől? ‘Óriási koponya vagy drágám, mindig újabb és jobbnál jobb ötleteid vannak.’ Ezek a szavak feledtetik majd a bukást.

ferfi2.jpg ()


“Zoli, a párom, állandóan valami óriási ötlettel áll elő. Aztán ezekből van olyan, ami használható is, de van amelyik nem. De szeret feltalálni, kreatívkodni és én nem szeretném a kedvét szegni. Ellenkező esetben tudom, hogy ő sem szólna nekem. Sokszor bátorítom, mert látom, hogy ha erősítem az önbizalmát, akkor boldogan ragyog” – mondja Edit.

Értékeld!

Tisztában kell lenned a pasid minden képességével. Lehet, hogy jól néz ki, vagy jó a fizikuma, vagy jól beszél, vagy ír, vagy jó néhány feladatban. Értékeld ezeket a képességeket. A férfiakat általában a saját férfi kollégái, vagy barátai nem méltányolják ezekért a tulajdonságokért. Ha a barátnőjétől kap visszajelzést és elismerést, jól érzi majd magát a bőrében és téged is jobban szeret majd. A barátod azt szeretné, hogy segíts neki megnyerni a csatát. Azt szeretné, ha elismernéd. Ha tudnád, hogy ő a legjobb. Szeresd őt és ismerd el, ahogy megérdemli.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X