Főoldal > PSZICHÉ > 5 bizonyíték arra, hogy a férfiak is hisztisek

5 bizonyíték arra, hogy a férfiak is hisztisek

hisztinyűgöspasisírás
0

Írta: and

1. A náthájuk gyógyíthatatlan Amikor közel 39 fokos lázzal hazaesünk a munkából, az első napon még főznek ugyan teát a kedvünkért, másnapra viszont súlyos torokbántalmakra panaszkodnak. Ettől a pillanattól pedig biztosra vehetjük, hogy a nyelési nehézségek és az orrfújás mind egy még fel nem fedezett, az orvostudomány által egyelőre gyógyíthatatlan afrikai vírustörzs egyértelmű tünetei. Nem […]

1. A náthájuk gyógyíthatatlan

Amikor közel 39 fokos lázzal hazaesünk a munkából, az első napon még főznek ugyan teát a kedvünkért, másnapra viszont súlyos torokbántalmakra panaszkodnak. Ettől a pillanattól pedig biztosra vehetjük, hogy a nyelési nehézségek és az orrfújás mind egy még fel nem fedezett, az orvostudomány által egyelőre gyógyíthatatlan afrikai vírustörzs egyértelmű tünetei. Nem kérdés tehát, hogy a hét további részében melyikünknek kell majd ágyba vinnie a vacsorát.

2. A meccs elvesztése nemzetközi gyásznap

nyugos2.jpg ()Jobb beletörődni, hogy a kedvenc csapat valahol az édesanya és a legjobb barát között foglal helyet egy férfi érzelmi ranglistáján. Nyilván tolerálhatatlan, amikor vesztés esetén akár napokig a zuhanyzó környékére sem megy életünk párja az elhatalmasodott bánattól, de legalább bizakodásra ad okot, ha látjuk, milyen hűséges a kedvenc csapatához.

3. Az idő pénz

Ha abból az erősen megkérdőjelezhető tényből indulnánk ki, hogy mindig a nőkre kell várni, talán jogosnak is érezhetnénk a késések feletti kiborulást. De mivel a pasik sem feltétlenül a pontosság mintaképei, végképp nem értjük, miért nem látják be, hogy az újabb sminkigazítással csak nekik szeretnénk tetszeni.

4. Miért éppen ezt főzted?

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor a „drágám, mit ennél ma?” kérdésre a rettegett választ kapja: „mindegy”. Ilyen nevű ételt nem ismerünk, marad tehát az intuíció vagy ihlet. Ha szerencsénk van, egy morzsa sem marad a tányéron. Pech esetén viszont elkönyvelhetjük, hogy szégyen és gyalázat, amiért nem vagyunk sem jósok, sem pedig gondolatolvasók.

5. A térből sosem elég

Legyen szó pasink haveri sörözéséről, elmélyült számítógépezéséről vagy egyszerű keresztrejtvény-fejtésről, mi nők gyakran hajlamosak vagyunk azt képzelni, közben gond nélkül megbeszélhetjük vele a másnapi bevásárlólistát. Aztán persze újra és újra meglepődünk, ha végül kinyomja a telefont, vagy éppen a háta mögött csapódik be a szobaajtó. Pedig ezt már tényleg elmagyarázta. Na jó, nem is egyszer.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X