Főoldal > PSZICHÉ > Lélekemelő könyvek az ünnepekre

Lélekemelő könyvek az ünnepekre

2012ezotériakönyvajánlóönismeretspirituális könyvek
0

Írta:

Lise Bourbeau: Hallgass a testedre – A tested a legjobb barátod Az oly nagyon vágyott boldogság és harmónia elérésére számtalan recept született – Lise Bourbeau-é például az, hogy ne valamiféle külső dologban keressük, mert nem máshol rejlik a nagy titok, mint önmagunkban, pontosabban a testünkben. A szerző – aki lassan már két évtizede szenteli életét […]

Lise Bourbeau: Hallgass a testedre – A tested a legjobb barátod

Az oly nagyon vágyott boldogság és harmónia elérésére számtalan recept született – Lise Bourbeau-é például az, hogy ne valamiféle külső dologban keressük, mert nem máshol rejlik a nagy titok, mint önmagunkban, pontosabban a testünkben. A szerző – aki lassan már két évhallgass a testedre.jpg ()tizede szenteli életét e témakör kutatásának – ahhoz kínál megszívlelendő jó tanácsokat, hogy miként leljük meg fizikumunkban a “legjobb barátunkat”. Noha a mű ezoterikus szellemben íródott, számos valóban bölcs, megszívlelendő gondolatot, meglátást, életvezetési tanácsot is magába foglal.

Scolar Kiadó, 2750 Ft


Andrew Matthews: Legyél boldog MOST!Legyel boldog most.jpg ()

Andrew Matthews portréfestőként és karikatúristaként vált ismertté a ’80-as évek végén. A világhírű New Yorki Art Student Leaguage School elvégzése után vezető magazinokat illusztrált világszerte és számos művészeti díjat nyert el hazájában, Ausztráliában. Legújabb motivációs könyvében arról ír, hogyan érhetünk el sikereket kapcsolatainkban, karrierünkben, hogyan élhetünk jólétben és lelki egyensúlyban. Emellett pedig motiváló illusztrációit, karikatúráit is megcsodálhatjuk a könyvben

Független Média Kiadó, 2990 Ft

Andrea Weaver: Bensbenso kastely.jpg ()ő Kastély

Gabriela Le Bon különleges képességgel rendelkezik. De nem volt ez mindig így. Kislányával és megrázó múltjával érkezik a nyári művésztalálkozót tartó Chevon kastélyba. Keresi elveszett szívét, lelkét, önmagát. Múltja erős szállal köti ehhez a varázslatos helyhez, és a családhoz. De vajon miért hajol fölé a Chevonok óvó karja? És miért támogatja szokatlan égi segítség? Miért akarja felújítani a belső kastély kiégett kápolnáját? Miközben végigkísérjük az útján, mindnyájan sejtjük, az igazi kápolna belül feszül, lelkünk mélyén. Ragyogásához fel kell vállalnunk tehetséget, használnunk képességet és tudást. Tanúságot kell tennünk hitből és bátorságból. De legelőször is szeretnünk kell, igazán. Az izgalmas, ezoterikus regény lelkünk útjain is végigkalauzol minket.

Enzír Kiadó, 2660 Ft

szivedre.jpg ()Andrew Matthews: Hallgass a szívedre akkor is, ha nehéz idők jönnek

A szerző bestsellere különösen aktuális most a gazdasági válság éveiben. Segít, hogy túl tudjunk jutni a szegénységen, és abba is betekintést enged, hogy miként gondolkodnak a boldog emberek, mi a titka sikereiknek. Ehhez elengedhetetlen, hogy önmagunkat is szeressük, hiszen ez alapozza meg a sikerét bárminek, amibe belekezdünk, legyen szó fogyásról vagy munkahelyi sikerekről. A könyv egy spirituális térkép saját boldogságunkhoz.

Független Média Kiadó, 2990 Ft

Önfejlesztő Napló 2012 – Színezd át a jövődet a jelenben

onfejleszto.jpg ()Sokat olvashatunk az új energiákról, az emberiség rezgésszint-emelkedéséről, amely 2012-ben éri el tetőpontját.  Az életünk gyökeres változásokon megy keresztül. Az tudjuk, hogy minden tőlünk függ, de hogyan induljunk el? Hogyan változtassunk életünkön? A napló segítségével, amely hónapról hónapra tippeket ad önmagunk megtalálásához, válaszokat kaphatsz az élet törvényeire, megismerhetsz olyan technikákat, amelyekkel növelheted energiaszintedet, valóra válthatod vágyaidat, és gyógyíthatod tested-lelked bajait.
A könyv januárban az otthon és a biztonság megteremtésére koncentrál, majd februárban a függőségek felismerésére és elengedésére, hogy felszabadulttá válhass, márciusban pedig észreveheted és megélheted napjaid örömeit a napló segítségével… és így tovább, egész évben.

ILLIA & Co. Kiadó, 3990 Ft


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X