Főoldal > DIÉTA > Ezt eszik legszívesebben reggelire a csillagjegyek

Ezt eszik legszívesebben reggelire a csillagjegyek

csillagjegyezotériahoroszkópreggeli
0

Írta:

Az első étkezés nagyon fontos, hiszen nem mindegy, hogy indítjuk el a napunk. Mi a neked való reggeli a horoszkópod szerint? Mondjuk!

Kos

Köztudott, hogy a Kos mindig tele van energiával, hiszen a napot finom és erőt adó reggelivel kezdi. A Kos jegyűek szuper reggelije az avokádós tojás!

Bika

A Bikák úgy vélik, nekik mindenből a legjobb jár, nincs ez másképp a reggelivel sem. Ha már tápláló reggeli, akkor vajas pirítósból, buggyantott tojásból, sült szalonnából és hollandi mártásból álló benedict tojás az ő ételük.

Ikrek

Nem gondolják túl, a bagelből készült szendviccsel tökéletesen beérik. A zöldségekből készült változata tápláló és kisebb diéták idején még simán belefér!

Rák

Nagy klasszikus az ő reggelije, méghozzá a zabkása. Nemcsak finom, egészséges és könnyen elkészíthető, ráadásul diéta-kompatibilis!

Oroszlán

Nem szereti számolgatni a kalóriákat, ezért szívesen eszik reggelire palacsintát. Aki fogyni szeretne, annak sem kell lemondani erről a finomságról, könnyen készíthető diétás palacsinta tészta is!

Szűz

A Szűz jegy szülöttei az egészséges életmód nagykövetei. Reggelire egy nagy adag gyümölcstállal is beérik, ami igazi vitaminbomba.

Mérleg

A Méreg számára fontos az egyensúly, amire a reggeli összeállításakor is kellő figyelmet fordít. Fehérjedús étkezés, amivel könnyen indul a nap: baconös tojás!

Skorpió

Igazi ínyenc, aki nehezen veszi rá magát a diétára – tisztelet a kivételnek. Imád enni, amit mozgással próbál kompenzálni. Egyik kedvenc reggelije a fahéjas csiga.

Nyilas

A Nyilas jegyűek a gofrik nagy szerelmesei. Imádják minden öntettel, minden mennyiségben, de azért csak óvatosan a kalóriákkal!

Bak

Nem gondolja túl a reggelit a Bak csillagjegy, egy jó kiadós omlettel is beéri, inkább a mozgásra fektet több energiát, mint a helyes táplálkozásra.

Vízöntő

Imádja a házi készítésű ételeket, de azért csak óvatosan,  a kilók gyorsan felszaladnak!

Halak

Szeret élni, szereti a színes, kreatív dolgokat. Úgy van vele, hogy a diéta holnap is megvár, így reggelire – amennyiben lehetősége adódik – szívesen eszik egy kis fánkot!

via


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X