Főoldal > PSZICHÉ > Wellness horoszkóp 50. hét (dec. 12- 18.)

Wellness horoszkóp 50. hét (dec. 12- 18.)

horoszkópkarácsonyi horoszkóptél
0

Írta:

KOS (március 21 – április 20.) Nem sikerült még minden családtagod és szeretted számára kitalálnod a megfelelő karácsonyi ajándékot? A hét elején megszáll az ihlet, és biztos lehetsz benne, hogy kitűnő és meglepő ötleteid támadnak. Vedd elő a régi, közös fotókat, ha nagyon nem jut eszedbe semmi, ezek megsúgják a választ, amivel meglepheted barátaidat! A […]

KOS (március 21 – április 20.)

Nem sikerült még minden családtagod és szeretted számára kitalálnod a megfelelő karácsonyi ajándékot? A hét elején megszáll az ihlet, és biztos lehetsz benne, hogy kitűnő és meglepő ötleteid támadnak. Vedd elő a régi, közös fotókat, ha nagyon nem jut eszedbe semmi, ezek megsúgják a választ, amivel meglepheted barátaidat! A hét második felében tölts minél több időt a szabadban: sportolj, sétálj. Ezzel könnyebben megszabadulhatsz a rád nehezedő stressztől.

BIKA (április 21 – május 20.)

A karácsony az emberi kapcsolatok ápolásáról szól. Néhány barátnőddel éppen most találtok alkalmat, hogy leüljetek beszélgetni, és megajándékozzátok egymást. Bizony, nehéz lesz tartanod magadat a diétádhoz, ha ezeket az összeröffenéseket kávézóba vagy cukrászdába szervezitek. Mostanában úgy érzed, nehezen tudod kifejezni az érzéseidet. Ne csüggedj, koncentrálj a jó tulajdonságaidra, ettől önbizalmad is megjön, és ki tudsz állni magadért a nehéz helyzetekben is.

IKREK (május 21 – június 21.)

Idén karácsonykor spórolósra veszed a figurát. Szilárdan hiszed, hogy dacára az ünnepeknek, és annak, hogy megengedhetnél magadnak egy kis túlköltekezést, fogadhoz kell verned a garast. Ez, végül is nem nagy baj, de valahogy a kedves szavakkal is spórolsz. Ne felejtesd el, hogy különösen így az ünnepek előtt minden ember az átlagosnál is érzékenyebb. Te, aki a kommunikáció mestere vagy, most megmutathatnád az ékesszólásodat!

RÁK (június 22 – július 22.)

Egyre mélyebbek az érzéseid kedvesed iránt. Párkapcsolatodban lassan kialakul az a harmónia, ami után már régóta vágyódsz. Valóban, te nem kedveled a harsány, magamutogató, erőfitogtató partnert és azt sem, ha nem becsülnek meg eléggé. Hidd el, most már valóban a kedved szerint történnek a dolgok. A hétvégén, ha vendégeket hívsz, vagy téged hívnak valahová, lazíts. Minden feszültséget felejts el.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

A hét első két napját, úgy érzed, legjobb lenne átaludnod. Túlságosan érzékeny lehetsz a karácsony előtti időszakban. Olyan megjegyzésekre is  rosszul reagálsz, amelyek nem is feléd irányulnak. Fontos, hogy megőrizd a rád jellemző magabiztosságot. Kiváló vagy a munkádban, jól kezeled a kollégákat. A pénzügyek, azonban ezen a héten kisebb fejtörést okoznak a számodra. Már megint többet költesz, mint amit a lehetőségeid megengednek.

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

Ne hajtsd túl magad! A héten az a legfontosabb, hogy baráti kapcsolataidat ápold. Biztosan vannak olyan barátnőid, akiket régen nem láttál. Hívd fel őket, és kérdezd meg tőlük, hogy vannak. Ha van idejük, szervezz velük találkozót.  Meglátod, mennyire örülnek majd neked. Ez a jó érzés átragad rád is, és sokkal könnyedebben kezeled majd a mindennapi dolgaidat.

MÉRLEG (szeptember 24 – október23.)

Nagyon sokat dolgozol. Nem kényszerből, inkább rosszul méred fel a kapacitásodat, és emiatt túlvállalod magad.  Egyre fáradtabbnak érzed magad. Persze, ki ne lenne ezzel így az év utolsó heteiben? A kapkodás azonban rossz tanácsadó. Tűzz ki reális célokat! Csak annyi feladatot vállalj magadra, amennyit valóban el tudsz végezni. Fontos a lazítás is! Naponta legalább fél órát levegőzz! Mozdulj ki otthonról, mert a bezárt szoba nagyon rossz hatással van rád.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

Van valami, amit nagyon szeretnél. Nem egyszerű és nem hétköznapi dolog a vágyad. Készíts tervet és vizsgáld meg, hogyan is érhetnéd el a célodat. Óriási benned a kitartás, és nagyon jók a megérzéseid. Hidd el, sokszor egy jó pillanat, egy időben elkapott mondat, a baráti kapcsolatok sokat segíthetnek, ha épp gondok gyötörnek. Ezekre koncentrálj. Ezen a héten segítőkészséged is fontos szerepet kap.

NYILAS (november 23 – december 21.) 

Naivitásod inkább gátol, mintsem segít. Mindenkinek mindent elhiszel. Vigyázz! Ilyenkor, a karácsonyi ünnepek közeledtével, sokszor csalók is próbálkoznak nálad. Ha valaki pénzt kér tőled, alaposan nézz utána, milyen célra is kéri. Ha segíteni szeretnél, inkább fogj össze a barátaiddal, közösen válasszatok ki egy alapítványt, vagy egy gyermekintézményt, és együtt tegyetek jót.

BAK (december 22 – január 20.)

Önbizalomhiányod hamar elmúlik. Egy-két napig, azonban jobb, ha tudatosan törekszel a pozitív hangulat elérésére. Koncentrálj a jó tulajdonságaidra! Gondold át, milyen sok sikert értél el az elmúlt időszakban. Attól, hogy büszke vagy eddigi eredményeidre, még nem vagy nagyképű. Bátran állj ki magadért, ha egy igazságtalan helyzetben találod magad. Igaz vannak nehézségeid ezen a héten, egy kellemes társaság, azonban kellő támaszt ad.

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Semmin ne lepődj meg! Néhány izgalmas, nem épp szokványos dolog történhet veled a héten. Általában izgulsz, ha valamilyen váratlan dolog történik veled, vagy épp egy hirtelen utazás szakítja meg a betervezett heti programodat. Nem kell aggódnod, nagyon jól fogod érezni magad ezekben az új helyzetekben. Az év vége közeledtével egyre fárasztóbbnak, időnként idegesítőnek találod a munkádat. A kollégák is inkább lazítanak, és a karácsonyi partit tervezgetik. Te azonban nem tudod még átérezni ezt az ünnepi hangulatot.

HALAK (február 20 – március 20.)

Te vagy a legkedvesebb lány a héten. Boldogan válogatod az ajándékokat, nézegeted, csomagolod őket. Már előre örülsz, ha a megajándékozottak arcára gondolsz. Azért ne feledkezz meg a munkádról sem. Az ünnepi előkészületek miatt eléggé hullámzó a munkakedved. Sokkal szívesebben lennél a barátaiddal, a szeretteiddel. Türelem, annak is eljön az ideje!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X