Főoldal > PSZICHÉ > Félénk vagyok, de hódítani akarok – Tippjeinkkel sikerülni fog!

Félénk vagyok, de hódítani akarok – Tippjeinkkel sikerülni fog!

félénkhódításpirosodás
0

Írta: and

Hányszor érezted már, hogy szívesen meghódítanál valakit. Engednél is a kísértésnek, ám a végén mégsem mersz beleugrani a mélyvízbe, mert félsz, hogy elveszíted a méltóságod, vagy épp a visszautasítástól tartasz. Az alábbi útmutató segíthet felismerned és használnod azokat a szerelmi jelzéseket, melyeket a vágyott személy öntudatlanul is észlelve rájön, neki kell kezdeményeznie.  A „bociszem” hatalma […]

Hányszor érezted már, hogy szívesen meghódítanál valakit. Engednél is a kísértésnek, ám a végén mégsem mersz beleugrani a mélyvízbe, mert félsz, hogy elveszíted a méltóságod, vagy épp a visszautasítástól tartasz. Az alábbi útmutató segíthet felismerned és használnod azokat a szerelmi jelzéseket, melyeket a vágyott személy öntudatlanul is észlelve rájön, neki kell kezdeményeznie. 

A „bociszem” hatalma

Érzelmeink egyik legfőbb tükre a szemünk, meglátva ugyanis a nagy őt, azonnal hatalmasra kerekedik. Ennek oka, hogy az acetilkolin nevű, idegi ingerületátvivő anyag leblokkolódik, ami pupillatágulást idéz elő. Ismerték már ezt az ősi reflexet az ókori Róma utcalányai is, aminek célja máig mit sem változott: finoman tájékoztatni a potenciális partnert arról, hogy vonzódunk hozzá.  Így tehát, ha hódítani szeretnél, sminkelj egy picit erősebben. Az árnyékolt szemhéjak mélyítik a tekintetet és feltűnőbbé teszik a pupillát. Emellett pedig, a szakemberek tanácsa az, hogy ne fordítsd el szemérmesen tekinteted, ha vonzódsz valakihez. Ellenkezőleg, akár hosszú percekig is nézz a másik szemébe, és ha vevő rá, a hatás sem marad el.

felenk2.jpg ()A szende szűz titka

Akkor sem kell zavarba jönnöd, ha az arcod elpirul. Ez is a szexuális izgalom eredménye. Az örömérzésért felelős dopamin nevű vegyület felszabadul az agykéregben, így több vér áramlik a bőr felszíne alá, míg végül pirosság önti el az arcot, sőt akár az ajkak is megduzzadhatnak tőle. Az elpirulásra nem különösebben hajlamosak ezt a hatást fokozhatják ecsettel finoman felvitt arcpirosítóval vagy rúzzsal. A pirulósok pedig próbálják meg nem szégyellni reakciójukat és lazítsanak, ugyanis minél kevésbé összpontosít valaki, annál kevésbé vörösödik, és annál jobban érzi magát a nagy ő társaságában.

A hanghatás

A remegő, ellágyuló hang is azt üzeni: hahó, érdekelsz! Erről a noradrenalin nevű vegyület felszabadulása tehet. A gége ilyenkor könnyen elszorul, úgymond alig jön ki hang a torkon, míg a hangszín élesebbé válhat. Ezzel a fiatalság és a frissesség üzenetét küldjük a partner felé, hogy minél vonzóbbá váljunk előtte. Ez öntudatlanul is vonzza a férfiakat, akik megfelelő, komoly partnert láthatnak bennünk. Ám akkor sem kell csüggednünk, ha melegebb, mélyebb a hangszínünk, mert az is csábítóan hat, csak másképp. Egyes felmérések szerint sokan azt gondolják ilyenkor, hogy a nőnek már van tapasztalata szerelmi téren. Nincs más feladatunk tehát, mint játszani a hangszínünkkel akár komoly partnert keresünk, akár csak pár kellemes órát, az eredmény nem marad el. Egyre azonban érdemes odafigyelni: hódításkor sose legyen semleges a hangunk, ez ugyanis senkit sem tesz igazán vonzóvá.

Varázsütésre

Az üzenetek közül azonban talán a legjobban észrevehető jelzés, a fizikai kapcsolat létesítése. Éppen ezért, találkozáskor minden lehetőséget ragadj meg arra, hogy hozzáérhess vonzódásod tárgyához. Tedd a kezed a karjára például, amikor mesélsz valamit; vagy ha csúszós az út, kapaszkodj bele erősen. Ezzel azt jelzed, hogy intimebb viszonyt kívánsz vele létesíteni, miközben erősödő érzelmek vezérelnek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X