Főoldal > PSZICHÉ > Mi kell a férfinak?

Mi kell a férfinak?

ajándékélmény
0

Írta:

Férfiaknak ajándékot választani nem könnyű feladat. A zokni, nyakkendő már csöppet sem menő, viszont egy

Férfiaknak ajándékot választani nem könnyű feladat. A zokni, nyakkendő már csöppet sem menő, viszont egy okostelefonhoz vagy GPS-hez sem vonzódnak alapjáraton. Ahhoz, hogy a meglepetés valóban azt a hatást váltsa ki, amit szeretnénk, válassz olyan ajándékot a pasidnak, apukádnak, öcsédnek…, amely megfelel az érdeklődési körének, hobbijának.

A férfiaknak az a fontos, hogy az ajándék, amit kap, tükrözze az egyéniségét. Ha sok-sok kudarcba fulladt próbálkozás után végre szeretnéd egy izgalmas, nem mindennapi élménnyel meglepni a párodat, tartsd szem előtt a 3 legtipikusabb férfitípust. Használati utasítást sajnos nem tudunk mellékelni hozzájuk, de ajándékötleteinkkel garantáltan levehetőek a lábukról és jutalmunk nem kényszeredett mosoly vagy egy erőltetett „Köszönöm Drágám!” lesz.

Az adrenalinfüggő sportember

Nem szokása otthon, a négy fal között gubbasztani? Mindent ki szeretne próbálni és nem fél a kalandoktól? Esetleg az extrém sportok szerelmese? Ha a férfit a kihívások éltetik, biztosan nem hozzuk zavarba olyan élményajándékkal, ahol ő kerül a középpontba.

sieles2.jpg ()A családközpontú romantikus herceg

Ő az, akivel kézen fogva andaloghatsz a Duna parton? Aki csak úgy meglep egy szál virággal és bármikor kapható egy meghitt vacsorára? Örülni fog minden együtt töltött percnek, amivel meglepjük, ami igazi élmény lesz nekünk is.

A praktikus

Nem a meglepetések embere és kizárólag a hasznos ajándékoknak örül? Minden ajándékot számlával együtt kell neki átadni, mert már az átadás pillanatában biztos, hogy ki fogja cserélni? A gyakorlatias férfiakat csak praktikus ajándékokkal örvendeztethetjük meg.

A kutatás megállapította, hogy a magyar internetezők 70 százaléka hallott már az élményajándékokról, de még csak 18 százalékuknak volt része ilyen típusú kreatív meglepetésben. A kutatás eredménye szerint sokan fogadnák szívesen ezt a különleges kedveskedést, a válaszadók 74 százaléka örülne annak, ha egy kivételes élménnyel ajándékoznák meg.

Wellness Cafe tipp: www.meglepkek.hu, www.feldobox.hu, www.vandorlass.eu, www.nagynap.hu

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X