Főoldal > PSZICHÉ > Ekkor és így kívánj nyáron, hogy teljesüljön!

Ekkor és így kívánj nyáron, hogy teljesüljön!

ezotériahumánkívánság
0

Írta:

Júliusban: megint tízmilliószoros nap Ugye már te is tudod, hogy a tibeti hagyományok szerint minden évben

Júliusban: megint tízmilliószoros nap

Ugye már te is tudod, hogy a tibeti hagyományok szerint minden évben van négy Buddha-nap, amikor a teremtő energiák 10 milliószoros erővel hatnak ránk? Idén nyáron július 12-én profitálhatsz ebből az extra adag „varázserőből”. Leginkább úgy, ha nem konkrét kívánságokat fogalmazol meg, hanem egyszerűen „csak” jól érzed magad.

Mit kell tenned?

– Csapj igazi happy day-t! Töltsd fullpozitív hangulatban ezt a napot, mert akkor ez a jó érzés fog a tízmilliószorosára növekedni körülötted. Így abban is biztos lehetsz, hogy a közeljövőben a harmónia tombol majd benned, hisz másnak esélye sem lesz. Jöhetnek a kedvenc programjaidat, találkozz olyanokkal, akikkel imádsz együtt lógni, nevess sokat, örülj, aminek csak tudsz – a lényeg, hogy minél több pozitív érzést élj át.

– Legyél önzetlen! Próbálj ki egy egyszerű, de annál erőteljesebb hatású gyakorlatot: aki csak szembejön veled az utcán, a munkahelyeden vagy a plázában, kívánj neki magadban valami jót. Engedd el a fantáziádat, és ne csak általánosságban gondolkodj! Egy jó vacsora, kellemes este a párjával, szuper nyaralás vagy egy csodaszép autó, minden jöhet, aminek örülni lehet. Meglátod, milyen jó érzés tölt majd el egy idő után!

– Bónusz: Leltározd, hogy mik azok a jó dolgok, amik már az életedben vannak! Ha ezen a napon a hálának is teret adsz, hamarosan bevonzod az életedbe azokat a szuper lehetőségeket, amik segítik a titkos álmaid megvalósulását.

hullocsillag2.jpg ()Augusztusban: lesd a hullócsillagokat

Te is imádod, amikor a Perseidák meteorraj minden augusztusban menetrendszerűen megérkezik, és látványos csillaghullással fullromantikussá varázsol egy-egy sétát, vagy feldobja a lazulós nyárestéidet? Persze nem csak hangulatfokozásnak tuti egy-egy csillagzáporos éjszaka, de arra is jó, hogy szerencsét próbálj! Légy szemfüles, vegyél észre minél több hullócsillagot, és utána kívánságra fel! Ha pár alapszabályt betartasz, minden esélyed meglesz rá, hogy ez valósággá is váljon.

Mit kell tenned?

– Ne légy mohó! Egy hullócsillag – egy kívánság! Persze ha egy este alatt több hullócsillagot is lecsekkolsz, akkor kívánj bátran, de csillagonként csak egyet! Ez legyen egyértelmű és rövid. (Például az jó, hogy: „költözzünk össze a párommal idén ősszel”, de az ilyen kizárva: „Utazgassak sokat, jó társasággal, és legyen hozzá mindig sok pénzem”. ) 

A cikk folytatását elolvashatod a legújabb Maxima magazinban!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X