Főoldal > SZÉPSÉG > 4 szexi, divatos frizura, amit érdemes kipróbálnod!

4 szexi, divatos frizura, amit érdemes kipróbálnod!

frizurahajhajfonathullámlófarok
0

Írta: and

Ragyogó lófarok A majdnem száraz hajadra permetezz tartást adó hajspray-t, aztán a hajszárítást kezdd a fejtetőtől, a hajadat bontsd „szekciókra” és megemelve szárítsd meg. Egy finom fogú fésűvel fésüld össze a felső részét a frizurádnak, majd cseréld le a fésűt egy hajkefére, amivel szoros lófarokba tudod összefogni az oldalt és a hátul lévő tincseket is. […]

Ragyogó lófarok

A majdnem száraz hajadra permetezz tartást adó hajspray-t, aztán a hajszárítást kezdd a fejtetőtől, a hajadat bontsd „szekciókra” és megemelve szárítsd meg. Egy finom fogú fésűvel fésüld össze a felső részét a frizurádnak, majd cseréld le a fésűt egy hajkefére, amivel szoros lófarokba tudod összefogni az oldalt és a hátul lévő tincseket is. A frizura felső részét simítsd hátrafelé, és egy csillogó hullámcsattal bolondítsd meg az összhatást. A lófarok alsó részéből húzz ki néhány tincset és ezt csavard a gumi köré, így leplezve azt. Befejezésként egy kicsit borzold fel magát a lófarkat, így a sörényed vastagabbnak tűnik.

Egyenesen szexi frizura

Samponozás után dörzsölj a hajadba jó minőségű mélykondicionálót, legalább öt percig hagyd fent, hogy alaposan beivódhasson a szálakba, majd öblítsd ki. Ha már elérkeztél a hajszárításhoz, hajtsd előre a fejed és szárítsd meg a hajad, de ne teljesen, egy kicsit maradjon nedves. Fogj egy hajkefét és annak segítségével szárítsd egyenesre a hajad. Spriccelj a hajadra olyan szert, amely megvédi a tincseket a hő káros hatásaitól, ezt követően a hajvasalót csúsztasd végig két centinként a hajadon, egyenletesen húzd végig az eszközt, egészen addig, amíg az egész hajkoronád teljesen selymes és sima nem lesz. Fontos, hogy a hajvasaló végig mozgásban legyen, nehogy megpörköld a szálakat.

hajak2.jpg ()Oldalra sepert fonat

Kezdd a műveletet volumennövelő hab alkalmazásával, ezzel nedvesítsd meg a hajad, majd hajszárítás közben emeld meg a hajtöveket egy körkefével. Amikor már száraz a hajad, készíts oldalválasztékot és tekerd fel a szálakat egy vékonyabb göndörítő vasra. Helyezd a sörényed az egyik oldalra, és válaszd szét három egyenlő méretű részre, és a tarkódtól kezdve fond össze a hajad. Ha természet adta hullámokkal büszkélkedhetsz, akkor mellőzheted a göndörítő vasat.

Rövid haj hullámosítva

A nedves hajadba dolgozz bele egy tenyérnyi zselét, majd húzz egy mély oldalválasztékot, azt az oldalt választva, ahová a hajad természetesen esik. Ezután már csak a kezeidre meg egy fésűre lesz szükség: seperd szét a tincseket, majd az ujjaiddal kreálj hullámokat. Szaladj végig a frizurán egy fésűvel a választékod felé, majd a levegőn hagyd megszáradni. Minél kevesebbet érsz hozzá ezután, annál jobb lesz a végeredmény. Ezt a kacér frizurát koronázd meg egy leheletnyi rugalmas tartást adó hajlakkal. A legkiválóbb hatást pedig úgy érheted el, ha víz alapú formázó zselét veszel igénybe, így a göndör haj sem fog túl keménynek tűnni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X