Főoldal > SZÉPSÉG > Légy káprázatos a legújabb sminktrendekkel!

Légy káprázatos a legújabb sminktrendekkel!

pávaragyogássminkszíntrend
0

Írta: and

Pompázz a páva színeiben! Hivatalos vagy egy farsangi buliba, ám nincs sok kedved jelmezbe bújni? Akkor légy kísérletező kedvű, és elevenedjenek meg az arcodon a gyönyörű madár, a páva színei! A MAC Peacocky elnevezésű újdonságaival egyszerre lehetsz elegáns és feltűnő, szexis és egyszersmind különleges. Kezdj az alapozással, például a MAC Studio Fix Fluid SPF alapozójával […]

Pompázz a páva színeiben!

Hivatalos vagy egy farsangi buliba, ám nincs sok kedved jelmezbe bújni? Akkor légy kísérletező kedvű, és elevenedjenek meg az arcodon a gyönyörű madár, a páva színei! A MAC Peacocky elnevezésű újdonságaival egyszerre lehetsz elegáns és feltűnő, szexis és egyszersmind különleges.
Kezdj az alapozással, például a MAC Studio Fix Fluid SPF alapozójával (7600 Ft), amely biztos fedést nyújt, a bőrhibákat is elkendőzheted vele, és összetevőinek köszönhetően még a bőrt is nyugtatja.

smink1.jpg ()Ha megvagy az alapozással, hints az arcodra egy kevés púdert, majd jöhet a szem sminkelése. Egy krémes alappal készítsd elő a „terepet”, válassz arany-bronzos tónust, mint a MAC Mega Metal szemhéjárnyékolójának Tweet Me (5600 Ft) árnyalata. A termék fényvisszaverő szemcséi csodálatos ragyogást kölcsönöznek a tekintetnek, egyáltalán nem ráncosodik be, ami egy hosszú, szórakozással töltött estén kulcsfontosságú.
Először a szempilla vonalához vidd fel a festéket, majd haladj fokozatosan a szemöldökcsont felé, jutass belőle a szem belső sarkába és az alsó szemhéjra is. A szemhéjra felvitt alap azért fontos, hogy a további rétegek sokáig tartsanak és a festékben lévő pigmentek még intenzívebb hatást váltsanak ki.

A következő lépésben emeld ki a szemöldökcsont alatti területet egy gyöngyházfényű szemhéjárnyékolóval például az Estée Lauder Pure Colour Eyeshadow 60-as árnyalatával (6300 Ft). Ismételten vedd elő a már említett arany-bronzos terméket, és adj mélységet a tekintetednek, a szemhéj egész területét vond be vele, különös tekintettel a szemhéjredőre.

Nagyobbítsd a szemeidet a „macskaszem” technika segítségével, ehhez pedig nincs másra szükséged csak egy sötétkék szemfestékre és egy ferdén vágott ecsetre. Kiváló eredményt érhetsz el a MAC Mega Metal szemhéjárnyékolójának Dandizette árnyalatával (5600 Ft). Az ecsettel vidd fel a terméket a szempilla tövébe és egy kicsit vidd túl a szempilla vonal végén. Ismételd meg ugyanezt az alsó szempillák tövében is.

Bolondítsd meg az összhatást és egy nagyon keveset vigyél fel a MAC Mega Metal Odalisque szemfestékéből (5600 Ft) a belső szemzugba. A művelet befejezéseként helyezz fel néhány műszempillát, majd a pillákat kend be két réteg kék szempillafestékkel.

Az ajkaidat pedig színezd egy fényes, krémes állagú ajakfénnyel, egy világos halványrózsaszín telitalálat e smink esetében, ilyen például a MAC Kissable Lipcolour Woo Me terméke (5300 Ft).

A fémesen ragyogó szemek esete 

smink2.jpg ()A hamisítatlan, szürkéskék árnyalatok a szemhéjon bizonyulnak az idei év egyik legviselhetőbb trendjének. Próbáld ki Bobbi Brown Sparkle Eyeshadow Denim-jét (6100 Ft), a terméket vékonyan, egyenletesen vidd fel a szemhéjra. Gyönyörűen ragyogó, a farmer kékjét idéző színnel van dolgod, amellyel pompás lesz a sminked.

Viszont a fekete szemceruzát most hagyd a sminktáskádban és tedd le a voksod a barna, például a The Body Shop Eye Definer barna ceruzája (3390 Ft) mellett, és húzz egy határozott vonalat az alsó szempillák tövébe és egy kicsit satírozd el. Lehet, hogy jelen esetben nem adunk hangsúlyos karaktert a szemeknek, de mindképp csodás lesz a végeredmény.

Minden nőnek szűksége van egy Chanel rúzsra, és ugyanígy minden nőnek bámulatosan áll a trendteremtő Coco Chanelt is fémjelző klasszikus vörös rúzs. Szerencsére ebben az évben erősen jelen lesz ez a szín az ajkakon, így bátran szerezd be te is a saját vörös rúzsodat, vagy szájfényedet, kiváló döntés lehet a Chanel Rouge Allure Extrait De Gloss Fatale árnyalatú ajakfénye (7289 Ft), és a „mű” megkoronázásaként ezzel burkold be az ajkaidat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X