Főoldal > SZÉPSÉG > Varázsolj magadnak ragyogó, erős körmöket

Varázsolj magadnak ragyogó, erős körmöket

körömápoláskörömerősítéskörömlakkregenerálás
0

Írta: and

Szeretnéd, ha körmeid mindig a legdivatosabb színekben pompáznának, de a repedezések és a barázdák miatt már gondolni se mersz a lakkozásra? Most összegyűjtöttük neked a legjobb erősítő szereket, melyek ápolják, és egészségessé teszik körmeidet. Ezek között biztosan megtalálod a neked megfelelőt. Aromax körömápoló olaj Értékes összetevőinek és apró ecsetének köszönhetően a körmöket és a körömágybőrt […]

Szeretnéd, ha körmeid mindig a legdivatosabb színekben pompáznának, de a repedezések és a barázdák miatt már gondolni se mersz a lakkozásra? Most összegyűjtöttük neked a legjobb erősítő szereket, melyek ápolják, és egészségessé teszik körmeidet. Ezek között biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Aromax körömápoló olaj

Értékes összetevőinek és apró ecsetének köszönhetően a körmöket és a körömágybőrt egyszerre ápolja. A földimogyoró és makadámdióolaj, a ligetszépemag kivonat, a növényi antioxidánsok és az E-vitamin mind segítenek a körömlakkok, lemosók és háztartási szerek káros hatásait rendbehozni. Erősítik a körmöket, és visszaállítják eredeti fényüket. Az esszenciális zsírsavak és az E-vitamin megakadályozza a köröm és a bőr kiszáradását, gyorsítják a beszakadt bőr gyógyulását. A benne lévő fertőtlenítő hatású illóolajoknak köszönhetően megőrzi a körmök egészségét.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 999 forint

Artdeco köröm regeneráló szérum

Speciálisan kifejlesztett kondicionáló száraz, töredezett körmökre. Aktív hatóanyagainak köszönhetően fokozza a köröm rugalmasságát, ezzel megelőzve az apró töredezéseket. Tengeri alga- és csalán artalma segíti, gyorsítja a körmök növekedését, a friss körmök pedig már erősebbek, ellenállóbbak lesznek. Olyan aminosavakat és akácia-kivonatot tartalmaz melyek regeneráló hatásúak, a majomkenyérfa kivonata pedig hidratál. Ezeken kívül megtalálható benne A- és F-vitamin, ami hosszabb ideig megtartja a hidratáltságot, valamint antioxidáns hatású.

Hol és mennyi?
Douglas parfümériákban, 3290 forint

Ahava körömerősítő lakk

korom2.jpg ()Mint az Ahava termékek mindegyike, ez a körömerősítő is nagyon gazdag Holt-tengeri ásványokban. Rendkívül magas magnézium- és kálciumtartalma különleges ápolást ad a körmöknek. Vitalitással, erővel tölti el a gyenge töredező körmöket, használata megóvja őket a berepedezéstől és a fájdalmas beszakadástól. Ideális hatását kúraszerűen alkalmazva érheted el. Ajánlatos négy hétig minden nap használni, hogy körmeid hosszú ideig tökéletesen egészségesek legyenek.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban és parfümériákban, 4520 forint

Douglas Keratin Smoothie

Érdes, barázdás a körmöd? Nem tudod szépen kilakkozni? Akkor neked erre van szükséged. A barázdafeltöltő tökéletesen szép, és ápolt körmöket varázsol kezeidre néhány perc alatt. A benne lévő nejlon púder ellenálló filmréteget hoz létre, mely védi a körmöket a külső hatásoktól és megelőzi az elszíneződéseket, a növényi eredetű keratin pedig feltölti a körmöket. A kettő kombinációja egyenletes, sima felületet kölcsönöz körmeidnek, kiegyenlíti a kisebb egyenetlenségeket.

Hol és mennyi?
Douglas parfümériákban, 2890 forint

Avon 24k Gold körömerősítő

Ez a termék valóban aranyat ér. 24 karátos aranyat tartalmaz ez a különleges körömerősítő, melynek köszönhetően a körmök erősebbek és egészségesebbek lesznek már az első használat után. A benne található arany csillámokkal pedig kezeden hordozhatod az arany csillogását. Hosszan tartó ragyogó, aranyló hatást biztosít kezeidnek.

Hol és mennyi?
Avon, 1350 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X