Főoldal > SZÉPSÉG > Kezdj harcba a narancsbőr ellen!

Kezdj harcba a narancsbőr ellen!

hatékonykezeléskozmetikumnarancsbőr
0

Írta: and

Garnier Intenzív golyós masszírozó kezelésA golyós masszírozó az Intenzív bőrfeszesítő és narancsbőr elleni termékcsalád egyik különleges tagja. Természetes összetevőkkel küzd a narancsbőr ellen, ráadásul még karcsúsít is. Található benne déligyümölcs kivonat, ami serkenti a nyirokkeringést, ezzel segítve a sejtek méregtelenítését, lipo-koffein, ami gyorsítja a fölösleges zsírtartalékok lebontását, és gingko kivonat, ami gátolja a zsírok raktározását. […]

Garnier Intenzív golyós masszírozó kezelés

A golyós masszírozó az Intenzív bőrfeszesítő és narancsbőr elleni termékcsalád egyik különleges tagja. Természetes összetevőkkel küzd a narancsbőr ellen, ráadásul még karcsúsít is. Található benne déligyümölcs kivonat, ami serkenti a nyirokkeringést, ezzel segítve a sejtek méregtelenítését, lipo-koffein, ami gyorsítja a fölösleges zsírtartalékok lebontását, és gingko kivonat, ami gátolja a zsírok raktározását. A golyós fejnek köszönhetően kényelmesen és könnyen használható a test bármely területén.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 4050 forint

Vichy Cellumetric
vichycellumetric.jpg ()
A doboz egy 14 napos narancsbőr elleni intenzív kúra kellékeit tartalmazza napi kétszeri használatra, nappalra és éjjelre. A nappali zsírbontó szérum koffeint és mangánt tartalmaz, az éjszakai zsírégető gél pedig koffeint és rutént. Minden tasak egy adag krém, így a két hetes kúra alatt folyamatosan bombázza a narancsbőrt a hatóanyagokkal. A kezelés végére jól látható, jelentős eredmény érhető el.

narancscikk.jpg ()Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, 7010 forint

Nivea Good-bye Cellulite

A Nivea laboratóriumának eredményeként születetett meg az L-karnitint tartalmazó krémzselé. Ez az anyag természetesen is előfordul a bőrben, és mivel nagy szerepe van a szír lebontásában, fontos, hogy elegendő mennyiségben legyen jelen a bőrben. Hűtő hatásának köszönhetően a krém serkenti a vérkeringést. Rendszeres használatával rövid idő alatt látható eredményt érhetsz el. A bőr felszíne simább lesz, egy hónap után már a mélyebb cellulit jelei is csökkennek.

Hol és mennyi?
Drogériákban, 2999 forint

Babé Anti- cellulit krém
babeanti.jpg ()
A krém segítségével csökkenthető a már meglévő cellulit mennyisége és mélysége, valamint megakadályozható a továbbiak kialakulása. Az alkalmazás területén fokozza a mikrokeringést, hatását kimondottan a zsírlerakódásokon fejti ki, simábbá, feszesebbé téve a bőrt. Használata olyanok számára ajánlott, akik ülő munkát végeznek, túlsúlyosak, terhesek vagy diétáznak. Ajánlatos körkörös mozdulatokkal masszírozva a bőrbe juttatni, amíg be nem szívódik.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban, 5950 forint

Clinians Narancsbőr elleni ultraerős krémzselé

A Reducell Complex Plus formulának köszönhetően hatékonyan harcol a narancsbőr kialakulása ellen. Csökkenti a zsírt és elősegíti a felgyülemlett folyadékmennyiség eltávolítását, melynek eredménye: feszesebb és karcsúbb vonalak. További nagyon értékes összetevői az eszcin, ami a méreganyagok eltávolításában nyújt segítséget, a koffein, ami csökkenti a zsírsejteket, és a tigrisfű, ami bőrregeneráló, így rendkívül jó hatású a striák, a visszerek és a narancsbőr eltűntetésében.

Hol és mennyi?
Gyógyszertárakban és parfümériákban, 4190 forint


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X