Főoldal > SZÉPSÉG > Bújj új bőrbe tavaszra! A legjobb természetes bőrmegújítók

Bújj új bőrbe tavaszra! A legjobb természetes bőrmegújítók

arcradírbőrápoláshámlasztáshydroabrázió
0

Írta: and

Kíméletes bőrcsiszolás, azaz hydroabrázió A hydroabrázió új keletű technika a kozmetikai kezelések világában, amelynek során vízporlasztás után a leváló hámsejtektől könnyedén megszabadulhatunk, és a felvitt hatóanyagok is eredményesebben fejtik ki hatásukat. Vadi új módszer, ami három klasszikus kozmetikai kezelést ötvöz, (felületi peeling, hidratálás és a keringés felfrissítése) mindehhez pedig csupán egyetlen gépre van szükség. Főként […]

Kíméletes bőrcsiszolás, azaz hydroabrázió

A hydroabrázió új keletű technika a kozmetikai kezelések világában, amelynek során vízporlasztás után a leváló hámsejtektől könnyedén megszabadulhatunk, és a felvitt hatóanyagok is eredményesebben fejtik ki hatásukat. Vadi új módszer, ami három klasszikus kozmetikai kezelést ötvöz, (felületi peeling, hidratálás és a keringés felfrissítése) mindehhez pedig csupán egyetlen gépre van szükség.

Főként azoknak ajánlott, akiknek rendkívül érzékeny, kipirosodásra hajlamos a bőrük, mindemellett tág pórusokkal és inkább sápadt bőrszínnel rendelkeznek. A készülék fázisai egyenként igénybe véve a különböző kozmetikai kezelések hatásait kiválóan felerősíti, használatukkal tartós eredményekre tehetünk szert – fájdalmak nélkül. A kezelés végére a bőr hidratált lesz, a vérkeringés felélénkül, és az anyagcserénk is nagyobb fokozatra kapcsol. Ezenfelül bőrünk regenerálódik, a véráramlás gyorsabb lesz, az optimális hatóanyag bevitelt követően pedig az izmok is ellazulnak. Az ún. „elasztikus hullámoknak” számos áldásos hatás tulajdonítható, például egyszerűen megszabadulhatunk az elhalt hámsejtektől, búcsút mondhatunk a méreganyagoknak, pótolja a mélyebben lévő bőrrétegek nedvességtartalmát, halványabbá varázsolja az öregségi foltokat, valamint a helyi anyagcsere is szabályozhatóvá válik.

Wellness Cafe tipp: A kezelések ára szalonoktól függően 5500 és 19900 Ft között mozog. www.orientcare.hu, www.harmoniaoazis.hu, www.arculatszepsegszalon.hu

ilcsi.jpg ()Ilcsi gyümölcssavas hámlasztás

Bőrünket, mielőtt különböző kozmetikai kezeléseknek vetjük alá, és ápoló termékekkel kényeztetnénk, nem árt, ha felkészítjük ezek befogadására. Ilyenkor tesz igazán jó szolgálatot Ilcsi különleges készítménye, a kétkomponensű gyümölcssavas hámlasztó maszk, melynek használatával valamennyi bőrtípus felfrissül és a korábbinál sokkal üdébb lesz. A gyümölcssavas kúrához az almát, naspolyát és szőlőt is magában foglaló Ilcsi AHA-s biológiai hámlasztó peelinget alkalmazzák, ami vékonyabbá teszi a szarupikkelyeket. A maszk „megkoronázásaként”a tetejére az erős paprikát rejtő „Esemény előtti pakolás” kerül, ami felpezsdíti a keringést. Az így leoldott szarulemezkék megragadnak a maszkban, a száradást követően pedig könnyedén lehúzhatóvá válnak. Már a legelső pakolás után egyenletes, sima, bársonyos bőrrel büszkélkedhetünk, és a további pakolások, krémek is maximálisan beivódnak a bőrbe.

Wellness Cafe tipp: www.ilcsi.com

Sunfleur bőrmegújító arcradír minden bőrtípusrasunfleur.JPG ()

Az arcradír grapefruitolajat tartalmaz, bőrmegújító és mélytisztító hatású, a bőr számára ideális pH-val bír, és minden bőrtípusra bevethető. Megszabadítja a bőr felszínét a szennyeződésektől, illetve az elhalt hámsejtektől, a radírozás során a fokozódik a bőr vérellátása, a sejtek több oxigént kapnak, és az anyagcsere is nagyobb sebességen fog pörögni. Összegezve: a bőr élettelibb lesz. A radírozást követően alkalmazott kozmetikumok könnyebben felszívódnak és hatásuk is látványosabb lesz. A radír megtisztítja a pórusokat, felfrissíti az arcbőrt, alkalmazása után gyors és szembetűnő lesz a változás.

Wellness Cafe tipp: www.egeszsegtarhaz.hu, A termék ára: 581 Ft.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X