Főoldal > SZÉPSÉG > Szépségbazár: kihagyhatatlan újdonságok tavaszra

Szépségbazár: kihagyhatatlan újdonságok tavaszra

kozmetikummegújulásszépségápolásszépségbazártavasz
0

Írta: and

Káprázatos ajkak Labello Pink Guava Idén tavasszal a lédús, rózsaszín guava gyümölccsel varázsolja a Labello ápolttá és csillogóvá az ajkaidat. Az ajakápoló a trópusi gyümölcs kivonatával és csillám pigmentekkel biztosít hosszantartó hidratálást. Egzotikus íze ellenállhatatlanná teszi, enyhén rózsaszínes árnyalatával pedig biztos, hogy a tavaszi randikra való készülődés egyik alapdarabja lesz. A termék ára: 529 Ft […]

labellopink.JPG ()Káprázatos ajkak

Labello Pink Guava
Idén tavasszal a lédús, rózsaszín guava gyümölccsel varázsolja a Labello ápolttá és csillogóvá az ajkaidat. Az ajakápoló a trópusi gyümölcs kivonatával és csillám pigmentekkel biztosít hosszantartó hidratálást. Egzotikus íze ellenállhatatlanná teszi, enyhén rózsaszínes árnyalatával pedig biztos, hogy a tavaszi randikra való készülődés egyik alapdarabja lesz. clinique.jpg ()
A termék ára: 529 Ft

Clinique Stick Moisturizing Lip Colour Balm
Buja színek, extra hidratálás, krémes textúra- ezekkel a jellemzőkkel ruházhatjuk fel a Clinique új termékét, amely tökéletes befejezése a kész sminkednek. Tápláló balzsam és szexi fényt adó összetevők egy készítményben a puha ajkakért. Olyan komponenseket rejt magában, mint a shea- és a mangóvaj, valamint a jojobaolaj, amely hidratálja az érzékeny ajkakat. Antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek plusz védelmet jelentenek.
A termék ára: 4600 Ft

Üde és tiszta arc

szemsminkl.jpg ()Nivea Kettős hatású szemfesték lemosó
Este neked is meggyűlik a bajod a szempillafesték eltávolításával?  Íme, egy sminklemosó, amely kíméletesen tünteti el még a vízálló festéket is. A Nivea Visage új kétfázisú szemfesték lemosója búzavirág kivonatot tartalmaz – ennek tulajdonítható a hatékony és gyengéd sminkeltávolítás. A legmakacsabbul ragaszkodó, vízálló make-uptól is könnyedén megszabadulhatsz, miközben a hidratáló összetevők óvják a bőrödet. Mostantól a szempilláidat sem kell dörzsölve megfosztani a festéktől. A lemosó a pillákat is védi a szennyeződésektől, és erősebbé teszi azokat.cucumberwater.JPG ()
A termék ára: 1699 Ft

The Body Shop Cucumber Water frissítő arctonik
Élénkülj fel az uborka frissítő erejével! Ez a tonik megszabadít a sminktől és a bőrre rakódott piszoktól, és anélkül üdíti fel a bőrt, hogy kiszárítaná azt. Aloe verát is találunk az összetevők között, amely szintén csodás regeneráló hatással van az érzékeny bőrre.
A termék ára: 1980 Ft

Ápolt és puha kezek

nivealemongrass.jpg ()

Nivea Lemongrass & Oil folyékony szappan

Gondolnád, hogy már egy kézmosás után is bársonyosabb lehet a kezed? A Nivea új folyékony szappanával a puha kacsók azonnal biztosítottak, de nem csak ezért érdemes a kézmosáshoz Niveát választani. Használatkor az érzékeket is felpezsdíti, illatával a citromfű-kivonatot magában foglaló termék stimulálja az elmét, míg a jojobaolaj és a forradalmian új Hydra Q technológia tartósan hidratálja a bőrt.
A termék ára: 639 FtHimalaya031.jpg ()

Himalaya Herbals Refreshing Cucumber szappan
A szappant diófű gazdagítja, ami puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt, míg a kurkuma fertőtlenítő hatásával védi a hámréteget. Az uborka tisztít és felfrissít, a kókuszolaj pedig táplálja és selymessé teszi a bőrt.
A termék ára: 650 Ft

waterlily.jpg ()Nivea Water Lily & Oil szappan
A termék a vízililiom nőies illatával azonnal rabul ejt. A liliom olaja gondoskodik a bőr hidratáltságáról, így használatával búcsút inthetsz a kiszáradt kézfejeknek. Köszöntsd az első tavaszi napsugarakat extra puha és bársonyos kezekkel!
A termék ára: 209 Ft

Instant alakformálás

Triumph Shape Sensationtriumph.jpg ()
Ha a sport és a diéta a tavasz kezdetéig még nem hozta meg a kívánt eredményt, akkor se ódzkodj a csinos ruháktól, hiszen a Triumph újdonságaival egy csapásra csodás alakkal büszkélkedhetsz. A Shape Sensation különleges kollekciójával önmagad lehetsz: egy igazán szexi és önálló nő.
A Triumph olyan darabokat dobott piacra, amelyek tökéletesen formázzák, karcsúsítják az alakot, valamennyit kényelmes, megbízható anyagból állították elő, egyedi díszítőelemeikkel pedig különlegessé teszik a viselőjüket. A Shape Sensation három különböző szériát vonultat fel: a Lace Sensation, a csipke rajongóknak remek választás, a Retro Sensation letisztult modelleket, oldalvarrás nélküli fazonokat kínál, míg a Smooth Sensation erős alakformálást nyújt viselőjének, ezért teltkarcsú hölgyeknek abszolút ideális. Válogass kedvedre a gyönyörű szivacsos melltartók, alsók, alakformáló nadrágok, és bodydressek között!
A termékek ára: 4990 és 18990 Ft között

belleopium.jpg ()Burkolózz friss tavaszi illatokba!

YSL Belle D’Opium
Egy új, de mégis klasszikus illat, amelynek illatjegyei között megtaláljuk a liliomot, a szantálfát és a fehér borsot. Ez a parfüm telitalálat lehet számodra, ha fontosnak tartod, hogy elégedett légy önmagaddal, és mindemellett optimista életszemlélettel lettél megáldva.jpgclassique.jpg ()
A termék ára: 15 900 Ft

Jean Paul Gaultier Classique
A Classique érzéki tolmácsolása a narancsvirág és a fás jegyek csodálatos illatának. A parfümöt Jean Paul Gaultier mindig extravagáns és elképesztő kollekciói ihlették. Ennek fényében az új Classique is egy igen kifinomult, szexi és ragyogó illat.
A termék ára: 16 200 Ft

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X