Főoldal > SZÉPSÉG > Készülj már most: Íme, a 2011-es bikini trend!

Készülj már most: Íme, a 2011-es bikini trend!

bikinifürdőruhastrandszezontrend
0

Írta: and

Épp hogy csak kitavaszodott, nemsokára nyakunkon van a bikiniszezon is. A Wellness Cafe körülnézett a kifutókon, hogy bemutathassuk a divat élvonalába tartozó bikiniket. Íme, egy lista a 7 legfantasztikusabb fürdőruha trenddel, amelyeknek köszönhetően idén nyáron is te lehetsz a strandok királynője. Hangsúly az alsón Mi az idei top trend? A fenékrész aprólékos kidolgozása! Igazából nem […]

Épp hogy csak kitavaszodott, nemsokára nyakunkon van a bikiniszezon is. A Wellness Cafe körülnézett a kifutókon, hogy bemutathassuk a divat élvonalába tartozó bikiniket. Íme, egy lista a 7 legfantasztikusabb fürdőruha trenddel, amelyeknek köszönhetően idén nyáron is te lehetsz a strandok királynője.

furdoruhacikk.jpg ()Hangsúly az alsón

Mi az idei top trend? A fenékrész aprólékos kidolgozása! Igazából nem számít, mekkora hátsóval rendelkezel, idén nyáron nem a méret a lényeg, hanem az, hogy megfelelő módon hangsúlyozd. A jól megválasztott kisebb fodrok, a hajszálnyi hímzett minta csábos vonzerővel vértez fel a strandolások közepette is.

Retro báj

A divatra is igaz a mondás: nincs új a nap alatt. Az ötvenes évek első bálozóit idéző ruhaköltemények, a híres sorozat, a Mad Men hatvanas évekbeli összeállításai és a hetvenes évek disco dívái mind-mind inspirációt jelentenek napjainkban. Ugyanez a helyzet a fürdőruháknál is. A magas derekú, kétrészes fürdődresszek káprázatosak – ha ilyet választasz, akkor az elegáns, vintázs trend mellet teszed le a voksodat.

furdoruhacikkketto.jpg ()aranyfurdoruha.jpg ()Menő motívumok

A tervezők előszeretettel vetnek be olyan mintákat, amelyek különféle etnikumok motívumait hivatottak feleleveníteni. Különösen az afrikai és a marokkói mintákból merítenek ihletet a designerek. Egy ilyen fürdőruha egy vérbeli városi lánynak ellenállhatatlan szexepilt kölcsönöz és egy csipetnyi kalandvágyat is feltételez viselőjéről.

Ragyogj!

Idén nyáron ne félj a feltűnéstől! Jöhetnek a díszgombok, a flitterek, az apró kristályokkal ékesített darabok és minden olyan díszítés, amely igazán feldob és különlegessé tesz egy bikinit.

Az örök arany

Az szikrázó metál árnyalatok, amelyek most valóságos „high-tech” anyagokon jelentkeznek, pazar trendet képeznek. Az idei fürdőrucik aranyban, bronzban és rézben tündökölnek, így lopva egy kis luxust a nyaralásunkba.

Budoár sikk

Ne lepődj meg, ha némely fürdőruháról első látásra a szexi fehérneműk jutnak eszedbe. A pikáns csipkefürdőruhák, a lágy pasztellszínek és a fekete csipkével gazdagított darabok gondoskodnak arról, hogy ne csak a hálószobában, hanem a vízparton is csábíts.

csatosfurdoruha.jpg ()Kettő az egyben

Az idei szezonban a kétrészesek alsó és felső része nem feltétlenül „él külön életet”. Figyelemfelkeltő fém csatok, gombok és karikák tartják össze a darabokat, amelyek egy kis pompát csempésznek az amúgy egyszerű összeállításba.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X