Főoldal > SZÉPSÉG > A szezon legtrendibb órái

A szezon legtrendibb órái

divatkiegészítőöltözködésóratrend
0

Írta: and

A romantikus Ahogy tavasszal és nyáron minden ruhadarab és kiegészítő esetében, úgy az órák között is hódít a romantika. A romantikus stílusú óra legyen pasztellszínű, vagy fehér, díszíthetik apró kristályok, vagy minták. A legszebb darabok számlapját finoman kidolgozott virágminták, vagy más különleges motívumok teszik még nőiesebbé. Ezek azok az órák, amiket bármikor, bárhol viselhetsz, mindenképpen […]

A romantikus

Ahogy tavasszal és nyáron minden ruhadarab és kiegészítő esetében, úgy az órák között is hódít a romantika. A romantikus stílusú óra legyen pasztellszínű, vagy fehér, díszíthetik apró kristályok, vagy minták. A legszebb darabok számlapját finoman kidolgozott virágminták, vagy más különleges motívumok teszik még nőiesebbé. Ezek azok az órák, amiket bármikor, bárhol viselhetsz, mindenképpen megállják a helyüket.

pilgrimwatch.jpg ()Wellness Cafe tipp: Swarovski kristályos, japán motívumos (Pilgrim, 32 000 Ft., rózsamintás nemesacélszíjjal (Fossil, 33 400 Ft)

A sportos

Ha inkább a laza, színes cuccokat kedveled, akkor neked egy igazi menő órára van szükséged. Mostanában a legnagyobb divat a sportos cuccok között a szilikon óra. A vékony szilikon pántból álló órák rendkívül könnyűek, vízállóak, és a szivárvány minden színében kaphatók, így bármit veszel fel, biztos, hogy passzolni fog hozzá. Bár első ránézésre semmi különös nincs bennük, igazán menő darabok lesznek idén nyáron.

Wellness Cafe tipp: óra befőttesüvegben (Too Late, 3999 Ft.), vékony karkötőóra (Decathlon, 1990 Ft)

toolateora.jpg ()Az elegáns

Bár vannak, akik szerint az egyszerű bőrszíjas órák unalmasak, lássuk be ezek mindig divatosak. Bár a legelegánsabb egy csodás bőr óraszíj, egy egyszerű számlappal, ma már a modernebb stílust kedvelők is megtalálhatják a hozzájuk illő, mégsem túl feltűnő órákat, melyek olyanok mintha egy szép karkötőt viselnének.

Wellness Cafe tipp: acél és fekete kerámia szíjjal (DKNY, 38 900 FT.), széles nemesacél karkötő óra (Esprit, 25 690 Ft)

icewatch.jpg ()Az igazán menő

Az igazán vagány lányok nem csak azt szeretik, ha öltözetük kifejezi stílusukat, hanem különösen figyelnek kiegészítőikre is. Ha te is ilyen vagy, akkor neked egy olyan darabra van szükséged, ami eltér a megszokottól, igazán menő, és mindenki irigyelni fogja. Válassz olyan órát, melynek alakja, színe, vagy esetleg mindkettő valamiért különleges, sőt akár extrém is.

Wellness Cafe tipp: gumiszíjjal (Kyboe, 49 900 Ft.), nagyméretű szilikon (ICE-WATCH, 39 900 Ft)

rozsasora.JPG ()A különleges nyakláncóra

Ha nem annyira vagy a karórák híve, de rajongsz a romantikus kiegészítőkért, akkor neked bizony nyakláncórára van szükséged. Egy szép nyaklánc óra medállal nagyon jól feldobja az hétköznapi öltözeted is. Lehet egyszerű, elegáns, vagy kicsit modernebb, a lényeg, hogy passzoljon a stílusodhoz. Az ékszerórákból nagyon sok igazán érdekes és különleges kapható, csak rá kell találnod a legszebbre. Biztos lehetsz benne, hogy ezekkel a darabokkal mindenki tekintetét magadra vonzod majd.

Wellness Cafe tipp: egyszerű kristályos (S.Oliver, 15 000 Ft.), szép és különleges egyedi készítésű nyakláncórák (www.lucabeads.blogspot.com, 5590 Ft)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X