Főoldal > SZÉPSÉG > Szupergyors szépségtippek

Szupergyors szépségtippek

gyorsidőspórolásszépségszépségápolás
0

Írta: and

Spórolj időt a reggeli rohanásban! Bőr: A teljes bőrápolási procedúrát ne a reggeli órákra időzítsd, hanem a különböző kenceficéket, főleg az anti-aging termékeket, alkalmazd lefekvés előtt, hiszen ezek másnapra is védelmet biztosítanak. Hatékonyabbak ezek a speciális készítmények, ha éjszaka fejthetik ki a hatásukat, ilyenkor ugyanis a bőr jobban elnyeli az összetevőket, mert nem szólnak közbe […]

Spórolj időt a reggeli rohanásban!

Bőr: A teljes bőrápolási procedúrát ne a reggeli órákra időzítsd, hanem a különböző kenceficéket, főleg az anti-aging termékeket, alkalmazd lefekvés előtt, hiszen ezek másnapra is védelmet biztosítanak. Hatékonyabbak ezek a speciális készítmények, ha éjszaka fejthetik ki a hatásukat, ilyenkor ugyanis a bőr jobban elnyeli az összetevőket, mert nem szólnak közbe olyan zavaró körülmények, mint az izzadás, az erős napfény vagy a légszennyezettség.

Wellness Cafe tipp: Liftoceutical biotechnológiai emulzió (11 400 Ft)

liftoceutical.jpg ()Smink: Ha idő szűkében vagy, nincs mód rá, hogy körültekintően felvidd az alapozót, a korrektort és a púdert? Ilyenkor az alapozót a krémezéshez hasonlóan gyors mozdulatokkal juttasd az arcodra, aztán hintsd be egy kevés púderrel. Azokkal a termékekkel könnyű dolgod lesz, amelyek bőrpuhító szilikont tartalmaznak, ezekkel gyorsan bevonható a bőr. A pórusokat is kisebbé varázsolják, valamint csökkentik a bőr kipirosodását, és jóval kevesebb elegendő belőlük, mint a hagyományosból.

Wellness Cafe tipp: Max Factor Lasting Performance alapozó (4225 Ft)

Haj: Ahelyett, hogy egyenesre szárítanád a hajad, fokozd a természet adta szépséged, nem kell minden reggel megszelídítened a hajad természetes hullámait vagy göndör fürtjeit. Moss hajat este, a törülköző száraz hajra használj hajformázó krémet, majd tekerd össze a tincseidet egy kontyba. Reggel bontsd ki, és csak az ujjaiddal fésüld át.

Wellness Cafe tipp: Syoss hajformázó krém Strong Hold (1195 Ft)

Spórolj időt az edzés után!

Bőr: Edzés után nem szükséges különböző arclemosó termékekkel megtisztítani az arcod, bőven elég, ha leöblíted meleg vízzel, ezt követően pedig ápold olajmentes arckrémmel. Ha sminket is viselsz az természetesen már más kategória, de azt ugye mindig lemosod, mielőtt tiszteletedet teszed az edzőteremben? Miután leöblítetted az arcod, ne felejts el hidratálni!

Wellness Cafe tipp: Nivea visage young be beautiful hidratáló színezett krém (1800 Ft)

loccitanearcpermet.png ()Smink: Nem kell tonnányi sminkkel elfedned a mozgás utáni kipirosodást, inkább hűtsd le a bőröd, és enyhítsd a bőrpírt egy antioxidánsokban gazdag arcpermettel. Ha nem csökken a bőröd hőmérséklete, ugyanúgy leizzadhatod az arcodról az alapozót. Permetezd be a pofid, majd vigyél fel a T-vonaladra áttetsző púdert, ez elnyeli majd a felesleges zsírt.

Wellness Cafe tipp: L’occitane frissítő arcpermet (5250 Ft)

Haj: Edzés után nem muszáj azon nyomban megmosni a hajad, majd újraformázni, inkább hajszárítóval szárítsd meg, így erősebb tartásra is szert tehetsz. Az, hogy végigizzadsz egy órát még nem jelenti azt, hogy a hajad piszkos lesz. Hagyd a szoros lófarkat, inkább szerezz be egy erős hajcsatot és ezzel rögzítsd a hajad.

Spórolj időt az esti partira való készülődéskor!

Bőr: Ha úgy érzed, hogy a nappali sminked nem szalonképes a buliba, csak a foltossá vált alapozót és a pirosítót töröld le, majd frissítsd fel azokat a részeket, amelyeket szükségesnek érzed. A szemhéjárnyékoló és a szempillaspirál sokáig tart, nem úgy, mint az arcbőrre felvitt termékek. Egy kozmetikai törlőkendővel tüntesd el a megkopott festéket, és a megtisztított területekre vidd fel újra az alapozót és a pírt.
lorealkendo.jpg ()
Wellness Cafe tipp: L’oreal De-Maq Expert sminkeltávolító kendő (1500 Ft)

Smink: A bulikra te is szeretsz aprólékosan kidolgozott füstös szemsminkben betoppanni, amihez legalább háromféle szín és egy szemceruza kell?  Minimálisra csökkenthető a készülődés időtartama, ha az ujjaidat használod sminkecset gyanánt, és egy csillogó fémes árnyalattal örvendezteted meg a szemhéjad. Nemcsak a sötét vagy a rikító színekkel lehet felkelteni a figyelmet. Válassz inkább krémes festékeket, hiszen a lágy textúra nem követel meg bonyolult sminkelési technikát.

Wellness Cafe tipp: Maybelline Dream Mousse hab állagú szemhéjpúder (2700 Ft)

Haj: Az esti szórakozás előtt nem mindig van idő arra, hogy teljesen kisimítsuk a hajunkat, majd a fejtetőre tűzzük, viszont az is jó megoldás, ha a mosatlan frizurát alacsonyabb kontyba fogjuk össze, így az összhatás szexi lesz, és ezt még elrontani sem lehet. Egy laza konty sikkes, és nem nagy erőfeszítés megcsinálni. Rögzítsd a lófarkat a nyakadnál, majd a gumi körül csavard meg a hajad, ezután tűzd meg egy hullámcsattal, elől pedig húzz ki néhány tincset, amely bájos keretet ad az arcodnak.

Fotó: Profimedia.hu

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Nincs sem időd, sem energiád a szexre? Íme, a megoldás!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X