Főoldal > SZÉPSÉG > Találd meg az alakodhoz legjobban illő fürdőruhát!

Találd meg az alakodhoz legjobban illő fürdőruhát!

fürdőruhaszabástestalkat
0

Írta: and

Azoknak a nőknek, akik az atletikus típusba tartoznak főként a nőies szabásokra és részletekre kell összpontosítaniuk. A strandon leginkább úgy tudod megmutatni a formás idomaidat, ha a csípőre helyezd a hangsúlyt, azaz ezen a részen vess be díszítőelemeket: válassz olyan alsót, amely egy kicsit feltűnőbb a megszokottnál. A felsőtestedet pedig úgy lágyíthatod, hogy megfelelő kosárral, […]

Azoknak a nőknek, akik az atletikus típusba tartoznak főként a nőies szabásokra és részletekre kell összpontosítaniuk. A strandon leginkább úgy tudod megmutatni a formás idomaidat, ha a csípőre helyezd a hangsúlyt, azaz ezen a részen vess be díszítőelemeket: válassz olyan alsót, amely egy kicsit feltűnőbb a megszokottnál. A felsőtestedet pedig úgy lágyíthatod, hogy megfelelő kosárral, jól elhelyezett szivacsbetéttel (amelyek csábossá is varázsolják a kebleidet) ellátott bikinifelső mellett teszed le a voksodat. Ez lehet egy, a mell alsó részénél húzott darab is, vagy egy olyan, amelyet csajos minták dobnak fel. Viszont a fiús szabású alsókat és a formátlan felsőket messzire kerüld el.

bikinicikk.jpg ()Egyenes típusba tartozol, ha

Olyan nő vagy, akinek nem annyira íveltek a vonalai, valamint a derekad és a csípőd is megközelítőleg ugyanakkora.

Két lehetőség áll előtted: vagy „csalsz” némi domborulatot magadra, vagy pedig előnyt kovácsolsz abból a tényből, hogy semmit nem kell rejtegetned. Hangsúlyozd a melleidet és a fenekedet fodrokkal, húzásokkal, olyan részletekkel, amelyektől egy picit nagyobbnak hatnak ezen testrészek. Bátran kérkedj az egyenes sziluetteddel, és kapj magadra egy két részes nyakban, illetve oldalt megkötős bikinit. A sportos alsórészek ellenben abszolút tiltólistán szerepelnek esetedben.

Körte alkat vagy, ha

Alul egy kicsit szélesebb vagy, mint felül.

Ha az alsó fertályod egy csöppet nagyobb, álcázd a problémás részeket egy stratégiailag jól megválasztott, optimális hatást nyújtó bikini alsóval. Rejtsd el a csípődet és a combodat egy olyan alsóval, amely a feneked teljes terjedelmét elfedi, vagy egy fiús sorttal. A tekinteteket pedig nyakban megkötős darabokkal irányíthatod a felső tested felé. Az alsó feleden mindenképp mellőzd a szinte már ordító, „ide süssetek” mintákat.

Homokóra alakú vagy, habikicikk2.jpg ()

Szó szerint homokórára emlékeztető formával büszkélkedhetsz.

A homokóra alak olyan fürdőruhát követel meg, amely ékes kiegészítője lehet a csodálatos idomoknak, de ugyanakkor határozott tartást nyújt a kényesebb testrészeken. Döntésed essen az időtálló klasszikusokra, vagy az apró mintákkal díszített darabokra, amelyek nem torzítják el a méreteidet. Keress olyan felsőrészt, amely merevítővel van ellátva, és egy vastagabb nyakpánttal biztosabb tartást ad a melleknek. Hacsak nem akarsz a magamutogatás csapdájába esni, tartózkodj mindentől, amelyet vékony madzaggal köthetsz meg, legyen szó akár felső-, akár alsórészről.

Itt a jó idő, hozd formába magad! Van egy tippünk!

Érd el te is hatékonyabban a célodat, és felejtsd el derekadra tekert strandtörülközőt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X