Főoldal > SZÉPSÉG > Hét új frizura ötlet a nyárra

Hét új frizura ötlet a nyárra

frizurahajnyártrend
0

Írta: and

Szoros fonat Használj zselét a hajtövekre, majd fogj egy hajkefét, amivel fésüld össze a hajad magas lófarokba. Fond össze a lófarkat, a végét pedig rögzítsd egy átlátszó gumival. Ez a frizura tökéletes, ha partiba mész, hiszen remekül mutat a csini koktélruháddal. Lófarok luxus kivitelben Ez a valaha volt legszexisebb lófarok és igazán egyszerű megcsinálni: készíts […]

Szoros fonat

Használj zselét a hajtövekre, majd fogj egy hajkefét, amivel fésüld össze a hajad magas lófarokba. Fond össze a lófarkat, a végét pedig rögzítsd egy átlátszó gumival. Ez a frizura tökéletes, ha partiba mész, hiszen remekül mutat a csini koktélruháddal.

Lófarok luxus kivitelben

Ez a valaha volt legszexisebb lófarok és igazán egyszerű megcsinálni: készíts pontos középválasztékot egy stílfésű hegyével. Fésüld a hajad a füled mögé, és fogd össze a tarkódnál. Finoman húzz ki néhány tincset a gumi körül (de ne teljesen), így a sörényed hátsó részén egy kis volument kreálsz. Befejezésként a lófarkadon futtass végig egy kevés hajfény szérumot.

Wellness Cafe tipp: Tigi Rockaholic Rock Out Hajfény Szérum (3930 Ft)

frizuracikk1.jpg ()Szexi hullámok

Ha eleve hullámos a hajad, a nedves sörényedre fújj tartást adó spray-t, majd szárítsd meg diffúzoros hajszárítóval. Ám ha egyenes hajzuhataggal áldott meg a természet, véletlenszerűen kiválasztott, két centis tincseket csavarj egy nagy hajsütővasra, ha ezzel megvagy, permetezd rá a spray-t.

Wellness Cafe tipp: Douglas Stlye and Shine Keratin Hajerősítő Spray (3290 Ft)

„Mini Pompadour”

A 18. században, főként a franciák által viselt, szinte a végletekig magasított frizurákból is meríthetünk ihletet, persze jóval szolidabb keretek között, ez a kreáció is kifinomultabb lesz. Jelen esetben a hajnak csak a felét emeljük meg, első lépésként ragadd meg a fejtető és a két halánték között lévő loboncot – úgy fogd össze, hogy legyen magassága is a hajnak. Simítsd végig az ujjaiddal, és a fejtető közepén rögzítsd, a hajad többi része pedig omoljon a válladra.

Magas konty

Hajszárítás közben a kezeddel kócold össze a tincseket, aztán az ujjaid segítségével gereblyézd össze a hajad magas lófarokba. Gumizd össze a lófarkat, csavard meg, majd tűzd meg egy laza kontyba. Végezetül permetezz rá egy kevés rugalmas tartást adó hajlakkot.

Wellness Cafe tipp: Pantene Pro- V hajlakk Basic Care extra erős (1055 Ft)

frizuracikk2.jpg ()Fényes és egyenes

A ragyogóan fényes haj mindig is nagy kedvenc lesz, de elkészítéséhez szükség van némi türelemre is: akár egyenes, akár hullámos a hajad, ragadj meg egy hajvasalót, és szaladj végig vele az 5 centis részekre felosztott hajkoronádon. Egy fésűvel készíts oldalválasztékot, majd tűzd a füled mögé a hajad. Egy kisebb hullámcsattal is fixálhatod a frizurát.

Rövidhullám

A vékony, melegíthető hajcsavarók a vállig érő hajnak nagy volument adnak és segítségükkel ruganyos, szexi fürtöket varázsolhatsz. Tekerj a csavarókra 2 és fél centis tincseket, majd rögzítsd az eszközt a hajtövektől fél centire. Negyed óráig maradj így, majd szedd ki a csavarókat, és óvatosan fésüld át a loknikat.

Így öltözz előnyösen, amíg nem éred el a versenysúlyod!

Szörteleníts profin!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X