Főoldal > SZÉPSÉG > Menő és praktikus: a nyár kalapdivatja

Menő és praktikus: a nyár kalapdivatja

divatkalapkendokiegészítőnyár
0

Írta: and

A kalapok és más fejfedők fontos kiegészítői a nyári ruhatárnak. Azon kívül, hogy nagyon menő darabok, különlegessé teszik viselőit, ráadásul praktikusak is. Kalapokra igenis szükség van, mert képesek megvédeni bőrünket, hajunkat és szemünket a nap káros sugaraitól, így megőrzik egészségünket és szépségünket is. Tehát jobb lesz, ha gyorsan beszerzel valami igazán csinos darabot. Most megmutatjuk, […]

A kalapok és más fejfedők fontos kiegészítői a nyári ruhatárnak. Azon kívül, hogy nagyon menő darabok, különlegessé teszik viselőit, ráadásul praktikusak is. Kalapokra igenis szükség van, mert képesek megvédeni bőrünket, hajunkat és szemünket a nap káros sugaraitól, így megőrzik egészségünket és szépségünket is. Tehát jobb lesz, ha gyorsan beszerzel valami igazán csinos darabot. Most megmutatjuk, melyek a nyár legtrendibb fejfedői, hogy megtaláld, mi az, ami leginkább illik a stílusodhoz.

A klasszikus szalmakalap

Egy szép szalmakalap a legromantikusabb kiegészítő, amit csak felvehetsz. Lehet egyszerű, díszes vagy lenge szalaggal átkötött – idén mindenképpen a nyár slágere. A legnagyobb karimáktól kezdve – ami alól csak kisebb nyaktornával látsz ki – egészen a kisebb, egyszerűbb darabokig minden megtalálható a palettán, csak meg kell találnod, ami neked jól áll. Egy csodás lenge nyári ruhával akár napközben is felveheted, ha mászkálni mész a városba, de különböző alkalmakkor is igazán különleges kiegészítő lehet. Ez az alapdarab szinte bármikor, bárhol hordható, és a strandon is nagyon jól mutat egy csinos bikinivel.

szalmakalap.jpg ()Wellness Cafe tipp: Hatalmas karimájú (Zara, 8995 Ft.), szalmavirágokkal (Promod, 5490 Ft.), szalaggal átkötve (Benetton, 6500 Ft)

kendo.jpg ()Trendi kendő

Bizony, a fejkendő a legújabb divat. Egyrészt bármihez fel tudod venni, különleges külsőt kölcsönöz, és a legrosszabbul álló frizurával is képes elbánni percek alatt. A variációk határtalanok: megkötheted turbánnak, megcsomózhatod oldalt, belebugyolálhatod az egész hajad, vagy kint hagyhatsz egy copfot – mindenhogy tökéletesen mutat. Ajánljuk bátor, magabiztos lányoknak, akik szeretnek kendo2.jpg ()kitűnni a tömegből, ha pedig egy hatalmas napszemüveggel párosítod, akkor igazi „sztár” lehet belőled. A lényeg, hogy az anyaga minél vékonyabb legyen. Bár általában sportosan hordják, egy különlegesebb mintájú vagy színű darab akár egy elegánsabb parti viselete is lehet.

Wellness Cafe tipp: pasztellszínű virágmintás (H&M, 1990 Ft.), egyszínű gézből (Pull and Bear, 2990 Ft.), rikítómintás (Mango, 9995 Ft)

Sportos kiskalapok

Vásárláshoz vagy csatangoláshoz a barátnőkkel a legjobb, ha valami kicsi, de mégis praktikus darabot választasz. A klasszikus fazonú, kis karimájú kalapok nagyon jól illenek a sportos, de elegáns utcai viseletekhez. Bár ezek nem olyan feltűnőek, mint a hatalmas szalmakalapok, vagy a rikító kendők, azért nagyon jól fel tudnak dobni egy egyszerű farmer- ing kombinációt is. Válassz olyan darabokat, melyekben van valami apró rafináltság, vagy az anyaguk miatt különlegesebbek. Hidd el, egy ilyen kalapra mindenki irigykedni fog!

smallhat.jpg ()Wellness Cafe tipp: madeira kalap szalaggal és medállal (Stradivarius, 3990 Ft.), bőr szafarikalap (Zara, 8990 Ft.), sportos csíkos (Jackpot, 3995 Ft)

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X