Főoldal > SZÉPSÉG > SOS tippek, hogy a vakációra formába lendülj!

SOS tippek, hogy a vakációra formába lendülj!

bőrápoláshajápoláskörömápoláslábápolásnarancsbőrnyaralás
0

Írta: and

Fokozd az arcod ragyogását! Arcbőröd hidratálása nyáron különösen fontos, ezért válassz olyan vitaminos, gyümölcsös arckrémeket, amelyek élénkítik és puhává varázsolják a bőrödet. A Balea Soft&Care őszibarackos kivonata véd a káros napsugarak ellen és egyenletes bőrszínt kölcsönöz (www.dm-drogeriemarkt.hu). Bőröd hidrostimulálására használj olyan természetes natúrkozmetikumokat, amelyek intenzíven hidratálnak és stabilizálják bőröd nedvességtartalmát. Az Annemarie Börlind Aqua Rosé […]

Fokozd az arcod ragyogását!

Arcbőröd hidratálása nyáron különösen fontos, ezért válassz olyan vitaminos, gyümölcsös arckrémeket, amelyek élénkítik és puhává varázsolják a bőrödet. A Balea Soft&Care őszibarackos kivonata véd a káros napsugarak ellen és egyenletes bőrszínt kölcsönöz (www.dm-drogeriemarkt.hu). Bőröd hidrostimulálására használj olyan természetes natúrkozmetikumokat, amelyek intenzíven hidratálnak és stabilizálják bőröd nedvességtartalmát. Az Annemarie Börlind Aqua Rosé vitalizáló esszencia remek választás, amely csodásan frissít és energetizál. (www.borlind.com)

Wellness Cafe tipp: Elisir Hydrata 24 órás mélyhidratáló arckrém, Vichy Normaderm Tri-Activ hármas hatású arckrém, Clinians C+E vitalizáló arckrém

lendulformabacikk1.jpg ()Kényeztesd a tested!

Hosszan tartó szépséged titka a természetes hatóanyagokban rejlik, amelyek hozzájárulnak bőröd egészséges működéséhez. A Himalaya Herbals kakaóvajas testápolója intenzíven hidratál, a búzacsíraolaj gazdag E-vitaminokban, így gondoskodik bőröd rugalmasságáról, míg a szőlőmag – és az olívaolaj elősegíti annak regenerációját.(www.himalayaherbals.hu) Száraz bőrödet pillanatok alatt élettel tölti meg a Dove Hydro Fresh szépség testápoló, amely könnyen, gyorsan felszívódik, miközben egyszerre táplál és hidratál. (www.dove.hu)

Wellness Cafe tipp: Helia-D bőrfeszesítő testápoló, Bioselect hidratáló testápoló olívaolajjal, Garnier testápoló tej L-Bifidusszal

hoodiacikk.jpg ()Harcolj a narancsbőr ellen!

Gondot okoznak a cellulit jelei, és szeretnél a bikiniszezonra gyors és hatékony megoldást? Válaszd az Ilcsi Vérpezsdítő testápolót, amely erőspaprikát tartalmaz, így véd a narancsbőr ellen, míg az értékes narancs- és fahéjolaj gondoskodik bőröd bársonyos simaságáról. (www.ilcsi.com). A narancsbőr kialakulásáért az étkezés is felelős, így kerüld a sót, a finomított élelmiszereket, a cukrot és egyél minél több nyers zöldséget, gyümölcsöt. A kocogás kiváló mozgásforma a cellulit ellen, és ha ébredést követően megiszol három deci citromos vizet, gyorsan felpörgetheted az anyagcserédet.

Wellness Cafe tipp: Collistar intenzív narancsbőr elleni szérum növényi őssejtekkel ultrahang” hatással, Hoodia Slimming Serum narancsbőr elleni hatással, Dietalinea Aqua Balance Rassodan szérum

Revitalizáld a fürtjeidet!

Ha lenyűgöző csillogásra vágysz, próbáld ki a Wella Pro Series Shine sampont és balzsamot, amelyek hidratálják tincseidet és különleges ragyogást kölcsönöznek nekik (www.wella.hu). A Schwarzkopf Professional Essensity regeneráló hajpakolás szójaproteint és Goji bogyó kivonatot tartalmaz, amelyek mélyrehatóan és intenzíven ápolják a sérült hajszálakat (www.schwarzkopf.hu), miközben antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkeznek. Az Avon Revitalizáló sampon fényesebbé varázsolja a fürtjeidet, valamint egyszerre táplál, erősít és kondicionál. (www.avon.hu)

Wellness Cafe tipp: A töredező hajra szupergyors segítség, ha fél evőkanál búzacsíraolajat, 1 evőkanál frissen facsart citromlevet és 2 evőkanál tejszínt összekeversz, megmosott hajadra teszed, majd 15 perc után alaposan kiöblíted.

drhauschka.jpg ()Tedd szebbé a körmeidet!

Kezeid ápoltsága a szépség záloga. Az egészségesebb körmök érdekében használj olyan készítményeket, amelyek fertőtlenítő hatásúak és a köröm illetve a körömágy kiszáradását gátló esszenciális olajokat tartalmaznak. Az Aromax körömápoló olaját minden nap használhatod, így károsodott, töredező körmeid újra egészségesek és fényesek lesznek. A köröm erősítésére szolgál a Jollie France kalciumos körömápoló gél is, ám csak akkor hatékony, ha minden lakkozás előtt a körmeidre kened.

Wellness Cafe tipp: Dr. Organic Bio méhpempő kéz- és körömápoló, Dr. Hauschka körömápoló olaj, OPI természetes körömerősítő 

Csábíts gyönyörű lábakkal!

A lábápolást mindig lábfürdővel kezdd, majd amikor felpuhult a bőröd, használj reszelőt, jó minőségű köröm- és bőrvágó ollót, majd a végén lábradírt, így sarkad pihe-puha lesz. A Douglas Feet lábápolási termékei a kiváló minőségű hatóanyagoknak köszönhetően azonnal kényeztetnek, így mire nyaralni indulsz, nem kell a lábaidat rejtegetned (www.douglas-parfumeria.hu). Ha gyors és kíméletes szőrtelenítésre vágysz, az X-Epil eldobható női borotva gumírozott nyele valamint ergonómikus kialakítása megkönnyíti dolgodat és bikinivonaladat is könnyedén formázhatod a mini pengével (www.x-epil.hu). Tartós epilálási megoldást kínálnak a hideggyanták, amelyekkel akár 3-4 hétig is sima lehet a lábad.

Wellness Cafe tipp: Ha szeretnéd a vakációt szuper kényelmesen tölteni, válaszd a Crocs Carlie Flat lábbelit, amiben garantáltan nem fogsz izzadni.

loreal.jpg ()Válassz biztonságos fényvédelmet!

Nem szeretnél a tengerparton leégni és csokibarna bőrre vágysz? Készülj fel a napozásra olyan béta-karotin tartalmú étrend-kiegészítőkkel, amelyek segítenek a leégés ellen és egyenletesebb színt biztosítanak. Amennyiben érzékeny a bőröd és allergiás vagy a napra, válassz olyan napallergia elleni krémeket, amelyek nagyfokú védelemmel aktiválják bőröd természetes barnulási folyamatait.

Wellness Cafe tipp: Loreal Nutri Bronze Slim barnító testápoló, Vichy hipoallergén napvédő olaj SPF20, SPF40, Clarins napozókrém napérzékeny bőrre SPF30

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Fejben és lélekben is fogyózz!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X