Főoldal > SZÉPSÉG > Szupertrendi kiegészítők nyárra

Szupertrendi kiegészítők nyárra

divatkiegészítőnyártrend
0

Írta: and

Megvan már a kedvenc nyári ruhád, szoknyád, sortod, de nem tudod, mivel egészítsd ki a szettedet? A legtrendibb darabok közül mi ezeket ajánljuk! Saru / éktalpú szandál Akár nyaralsz, akár a munkahelyeden vagy, érdemes csinos, de minőségi és kényelmes darabot választanod nyárra. Egy bőrből készült, lapos, pántos saru remek viselet a legtöbb összeállításhoz, érdemes idén […]

Megvan már a kedvenc nyári ruhád, szoknyád, sortod, de nem tudod, mivel egészítsd ki a szettedet? A legtrendibb darabok közül mi ezeket ajánljuk!

Saru / éktalpú szandál

Akár nyaralsz, akár a munkahelyeden vagy, érdemes csinos, de minőségi és kényelmes darabot választanod nyárra. Egy bőrből készült, lapos, pántos saru remek viselet a legtöbb összeállításhoz, érdemes idén bézs, vagy fehér színből beszerezned egyet. Egy csinos, fekete, éktalpú, fonott aljú, fekete, vagy virágos vászonszandál pedig esténként tehet jó szolgálatot, mivel annak ellenére, hogy optikailag nyújtja az alakodat, még egyensúlyozni is könnyű benne.

trend3.jpg ()

Kerek napszemüveg

Egy minőségi, UV-szűrős darabot mindenképpen érdemes beújítanod, főleg, ha nyaralni mész, és sokat tartózkodsz a szabadban. A sötétített lencsés, műanyag keretes, kerek fazonok a legdivatosabbak, és akár állatmintás, vagy virágmintás darabokat is találhatsz már a boltok polcain. Ha szereted a klasszikusokat, egy fémszárú, „Top Gun”-os pilótafazon is remekül kiegészíti a farmeres szereléseket.

Csíkos vászontáska

trend2.jpg ()Az idei nyár egyik slágere a csíkos minta, érdemes ezért kicsit hanyagolni a nehéz bőrtáskákat, és venni egy nagyméretű, sok cipzáros, kék-fehér csíkos, vászon darabot, ami városnézéshez és a strandra is ideális. Ehhez érdemes beszerezni egy színben harmonizáló, ebben az esetben fehér vagy kék, vékony derékövet, vagy egy sötétkék lábujjközi papucsot.

Tollas ékszerek

Az indián stílusú kiegészítők idén reneszánszukat élik, minden bizsubolt kínálatában szerepelnek már az élénk és natúr színű, tollas fülbevalók és nyakláncok. Ha egy különlegesebb darabra vágysz, egy türkiz színű, pávatollas fülbevalót szerezz be mindenképpen, ha pedig a hagyományos Pocahontas stílus nyerte el a tetszésedet, érdemes egy barna, vagy fekete, fülbevalós-bőrnyakláncos szettet venned. Szeretnéd egyszínű ruháidat feldobni egy élénk kiegészítővel? Már akár rózsaszín és kék színben is kaphatóak tollal díszített csattok és hajpántok, ha vállalkozó szellemű vagy, ezeket is bátran viselheted.

Fotó: Profimedia.hu

Nézd meg jobban – válaszd a minőséget!

Rágcsálj és légy bikinikompatibilis! 

Öltözz előnyösen addig is, amíg nem éred el a versenysúlyod


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X