Főoldal > SZÉPSÉG > Igazítsd a sminked a frizurádhoz!

Igazítsd a sminked a frizurádhoz!

arcfrizurahajsmink
0

Írta: and

Frufru A frufru a szemeidre irányítja a figyelmet, mivel általában a szemöldök alatt ér véget, így érdemes ezt kihangsúlyozni. A sminkelést kezdd az alapozással, hogy egyenletes legyen a bőrtónusod. Aranyszínű szemhéjárnyékolót hints a szemhéjadra, a szemredőn pedig bronz árnyalatot dolgozz el. Wellness Cafe tipp: The Body Shop Baked to Last Eye Colour 01 Copper (3970 […]

Frufru

A frufru a szemeidre irányítja a figyelmet, mivel általában a szemöldök alatt ér véget, így érdemes ezt kihangsúlyozni. A sminkelést kezdd az alapozással, hogy egyenletes legyen a bőrtónusod. Aranyszínű szemhéjárnyékolót hints a szemhéjadra, a szemredőn pedig bronz árnyalatot dolgozz el.

Wellness Cafe tipp: The Body Shop Baked to Last Eye Colour 01 Copper (3970 Ft)

A felső és az alsó szempillák tövét húzd ki egy vöröses színű szemceruzával, majd vigyél fel két réteg vastagító hatású, fekete szempillafestéket. Az ajkak pompázzanak nude árnyalatban – ehhez egyszerűen csak vond be a szád bézs árnyalatú ajakbalzsammal. Hagyd a pirosítást – most a szemeid kerülnek előtérbe!

Rétegesre vágott frizura

Ennél a stílusnál a legrövidebb réteg többnyire az arc középső részét keretezi, ezzel a technikával tulajdonképpen megteremthető a magasabb arccsont illúziója. A gondosan kiválasztott pírrel még inkább kidomboríthatod a szépséged. Indíts megszokott módon alapozóval vagy korrektorral, aztán seperj egy kis rózsás arcpírt az arcod almácskájára.

Wellness Cafe tipp: Bourjois arcpirosító No54 Rose Frisson (2070 Ft)

Kenj egy kevés folyékony pink highlightert az arccsontod legmagasabb pontjára, ezt legegyszerűbben a középső ujjbegyeddel, finom, ütögető mozdulatokkal tudod feljuttatni a kívánt területre.

Wellness Cafe tipp: MAC Lustre Drops highlighter, Pink Rebel (5000 Ft)

A szemhéjadra hints barnás-szürke szemhéjpúdert, egy mélyebb gesztenyebarna színnel emeld ki a szemredőt, aztán a felső szempilláidat vond be fekete szempillafestékkel. Befejezésként jöhet egy fényes, hidratáló pink rúzs.

Kattints a képre a galériához!

Fiúsan rövid haj

Az ilyen frizurának köszönhetően az arc felső része csak úgy tündököl, így fontos szerephez jutnak a szemöldökök. Először is lényeges, hogy rálelj az ideális formára, mert ez karakteresebbé teszi az arcod. Tehát az első tényleges lépés, ha szükség van rá, tedd maximálisan rendbe a szemöldöködet. A szemhéjadra vigyél fel gyöngyházszínű szemhéjárnyékolót, majd használd a kedvenc fekete szempillaspirálod, és az összhatást bolondítsd meg egy rózsaszín szájfénnyel.

Wellness Cafe tipp: Avon Color Trend Start up Pink szájfény (799 Ft)

Közép hosszú

Mivel ennek a vágásnak a vége az arcod alsó része felé irányítja a tekintetet, így leginkább az ajkakra terelődik a hangsúly. Használj alapozót, aztán tegyél korrektort a foltokra és a pirosas területekre. Ezután válassz ki egy vibráló árnyalatot a szádra, mint például a piros, a borszín, a szilva, és szerezz be ebben a színben egy sűrű állagú szájfényt vagy egy hidratáló ajakrúzst. A szemek maradjanak visszafogottak egy pezsgőszínű szemhéjárnyékoló segítségével. Ebből főként a belső szemzugba juttass, az alsó szempillatövekbe pedig húzz vonalat egy barna szemceruzával, amit kicsit maszatolj el.

Wellness Cafe tipp: Essence hosszantartó szemceruza 02 hot chocolate (499 Ft)

A felső szempillákra vigyél fel egy réteg szempillafestéket, és most felejtesd el az arcpírt – a feltűnő színben pompázó szemek, orcák és ajkak együtt bohóchatást keltenek.

Hosszú

A leomló hajzuhatag mesésen szép bőrt követel meg. Válassz egyszínű termékeket a sminkeléshez, amelyek fokozzák a bőröd ragyogását. Alkalmazz világos alapozót, majd a szemhéjadra és a szemredőkre vigyél fel egy hangyányi barackszínű highlightert, aztán finoman oszlasd el a szemed külső sarkának irányába úgy, mint ha egy szemceruzával kereteznéd a szemed.

Wellness Cafe tipp: Lancome Teint Idole Ultra folyékony alapozó (8430 Ft)

Ugyanezt a highlightert simítsd végig az arc almácskáján. Apró, felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal vidd fel a halánték irányába, így hangsúlyozva ki az arccsontod.  Befejező mozzanatként vond be a felső szempilláidat egy réteg fekete festékkel, és barackszínű szájfénnyel koronázd meg a sminket.

Wellness Cafe tipp: Chanel Lévres Scintillantes szájfény (6050 Ft)

Őrizd meg hajtincseid fiatalságát!

Játssz és nyerj a Zepter játékán!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X