Főoldal > SZÉPSÉG > Nagy nyári körömlakk körkép

Nagy nyári körömlakk körkép

élénkkörömkörömlakkszínvidám
0

Írta: and

Színezd újra! A körömlakk nemrégiben ünnepelte 85. szülinapját, ám annak ellenére, hogy már nem fiatal, idén népszerűbb, mint valaha. Az amerikai Charles Revson 1932-ben dobta piacra első vörös körömlakkját, ám azóta sok idő telt el, s ma már a szivárvány minden árnyalatával hódíthatsz. A tökéletes eredmény érdekében lakkozás előtt mindig zsírtalanítsd a kezedet, formázd és […]

Színezd újra!

A körömlakk nemrégiben ünnepelte 85. szülinapját, ám annak ellenére, hogy már nem fiatal, idén népszerűbb, mint valaha. Az amerikai Charles Revson 1932-ben dobta piacra első vörös körömlakkját, ám azóta sok idő telt el, s ma már a szivárvány minden árnyalatával hódíthatsz.

A tökéletes eredmény érdekében lakkozás előtt mindig zsírtalanítsd a kezedet, formázd és polírozd át a körmeidet, végül használj alapozó lakkokat, amelyek egyrészt tartósságot biztosítanak, másrészt megakadályozzák a körmeid elszíneződését.

koromlakkcikk1.jpg ()Vibrálj narancsban!

A 2011-es trend abszolút nyertese e meleg szín, ami jó hangulatba hoz, növeli a kreativitást és minden érzékszervedre pozitív hatással bír. Az OPI Exklusive kollekciójában többféle narancstónus közül válogathatsz, a Don’t Socra-tease Me! remek választás, de kipróbálhatod a vidám narancsos Alessandro No343 lakkot is.

Wellness Cafe tipp: Orly luxus körömlakk Orange Punch, Lori-Anne Neon Orange

Tűnj ki a tömegből!

Kedveled az extravaganciát és szívesen kipróbálnál valami szokatlant? Az Isadora Graffiti Nails kollekciói ultramenő, szilánkos látványt kölcsönöznek. A lakk rövid idő alatt töredezettre szárad, így pillanatok alatt, különösebb erőfeszítések nélkül egyedi mintákat varázsolhatsz az ujjaidra. A műveletet kezdd az Isadora Wonder Nail bázislakkal, körmeidet hagyd alaposan megszáradni, majd vidd fel a Graffiti Nail Top-ot az előző rétegre, míg az Isadora No600 lakkal fényes fedőréteget érhetsz el.

Wellness Cafe tipp: OPI Shatter kollekció

Utazz natúrban!

A természetesség soha nem megy ki a divatból. Idén úgy is elcsavarhatod a pasik fejét, ha gyöngyházfényű lakkot használsz, ami napsütötte bőrön különösen jól mutat. A szezon egyik újdonsága a rövid és sárgabarack színű köröm, ami praktikus és elegáns, így tökéletesen alkalmas mindennapi használatra. Az Oriflame magasfényű körömlakkjaiban csodálatos árnyalatokat találhatsz, amelyek egytől-egyig különlegessé teszik a megjelenésedet.

Wellness Cafe tipp: Chanel Le Vernis Nr. 511, Essence barack színű körömlakk

Kápráztass szürkében!

A szürke szín cseppet sem unalmas, különösen akkor, ha metálosan fénylik. Nemes és uralkodó luxuskiegészítő a Dior Vernis körömlakk, míg az Essence Colour&Go gyorsan száradó formulájának köszönhetően csupán egy ecsetvonás, és máris készen állsz a hódításra. Ha szürkével színezed a körmeidet, a legjobb hatást úgy érheted el, ha alapréteget is használsz, ami kompenzálja a feltűnő szín szabálytalanságait.

Wellness Cafe tipp: Koh Colours körömlakkok, Akzent Direct No120

Ragyogj korallban! koromlakkcikk2.jpg ()

A boldogság és a szabadság jelképe a 2011-es színvilág új felfedezettje a korall minden árnyalata, amit kombinálhatsz rózsaszín és arany kiegészítőkkel. Ha feldobnád az unalmas hétköznapokat, válaszd a tökéletes és tartós fedést biztosító  Lori-Anne Coral fedőlakkot, amelyhez kiváló minőségű ecset is tartozik, így nem kell sokat bajlódnod a festéssel.  A Maybelline Colorama Mini Coral Rose szuper csillogást kölcsönöz a körmeidnek, ám célszerű több rétegben felvinned.

Wellness Cafe-tipp: Passion Fruit Neon Coral, Oriflame Beauty Cherry Garden

Mágiázz a tenger színeivel!  

A szikrázóan élénk, vidám kékkel és türkizzel nyugtató, pozitív energiákat árasztasz, a mágikus színekkel visszaidézheted a tengerparti vakációkat. Az Essence Whoom! Boooomm! kollekciója káprázatos árnyalatokat kínál, és jó választás a Chanel Blue Satin körömlakkja is.

Wellness Cafe tipp: Manhattan Naughty Nails Frozen Green, Catrice Miracle Heaven

Csillogj úgy, ahogyan a sztárok!

Ha tartós és látványos megoldásokat keresel, a gyémántport, akrilt és pantenolt tartalmazó Avon Nailwear Pro Nail Enamel speciális polimerjei gondoskodnak a vizesen csillogó hatásról – a palettáról rengeteg vibráló és gyönyörű szín közül csemegézhetsz. A Revlon nemrégiben dobta piacra Star, Belle, Slipper és Galaxy kollekcióját, amelyek csak úgy ragyognak a napsütésben.

Wellness Cafe tipp: Miss Sporty Clubbing Colours, Moyra Multicolor körömlakkok

koromlakkcikk3.jpg ()Mókázz sárgában!

Növeli az önbizalmadat, fokozza a szellemi aktivitásodat és nem utolsósorban vidámságot hoz az életedbe, így körmeidre kenve garantált a jókedv. A S-he sárga körömlakkját nem árt két rétegben felkenned, ám a Lori-Anne Neon Yellow rikító sárga körömlakkjának szuper a fedőhatása. A sárgánál ügyelj a megfelelő barnaságra, hisz a világos bőrt még jobban sápasztja.

Wellness Cafe-tipp: Nubar Yellow Mellow, Chanel Mimosa No577

Hódíts pirosban!

Lángoló, szenvedélyes és bátor szín, az érzékiség szimbóluma, ami soha nem megy ki a divatból. Az Orly Red Monroe intenzív vörös, finoman csillogó részecskékkel, amelyek szintén pirosak, a lakk tökéletesen fed, és szép fényt kölcsönöz a körmeidnek, míg a S-he 424 rendkívül gyorsan szárad és tartós színt eredményez.

Wellness Cafe tipp: Maria Galland Le Vernis Rouge Pur, YSL La Laque No3

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Hotel Bonvino Wine & Spa – Éld át Badacsonyt!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X