Főoldal > SZÉPSÉG > 6 dolog, amitől szexisebbnek érzed magad

6 dolog, amitől szexisebbnek érzed magad

evésfehérneműfürdőmasszázsmeztelenszexi
0

Írta: and

Nem kell semmi extrém dologra gondolnod. Ahhoz, hogy elfogadd a tested, és jobban érezd magad, mindössze ki kell lépned a megszokott komfortzónádból. Vegyél egy fürdőt! Ha olyan vagy, mint a többség, nem töltesz 8-10 percnél többet a zuhany alatt. Amikor a kádban veszel egy fürdőt, lehetőséged van arra, hogy lassíts a tempón, különféle aromaterápiás készítményekkel […]

Nem kell semmi extrém dologra gondolnod. Ahhoz, hogy elfogadd a tested, és jobban érezd magad, mindössze ki kell lépned a megszokott komfortzónádból.

Vegyél egy fürdőt!

Ha olyan vagy, mint a többség, nem töltesz 8-10 percnél többet a zuhany alatt. Amikor a kádban veszel egy fürdőt, lehetőséged van arra, hogy lassíts a tempón, különféle aromaterápiás készítményekkel kényeztetheted magad, és kicsit jobban szemügyre veheted a testedet is.

Egyél ruha nélkül!

A szex után az evés a második legérzékibb dolog, amit csinálhatunk. Az evés ugyanis minden érzékszervünket mozgásba hozza – még a hallásunkat is, amikor beleharapunk egy ropogós almába, vagy felszürcsölünk egy kanál levest. Egy romantikus vacsora éppen ezért gyakran a szeretkezés előjátéka. Ennek ellenére az étkezést – nyilvánvaló okokból – felöltözve végezzük. Ha el szeretnéd érni, hogy kényelmesebben érezd magad meztelenül, érdemes ruha nélkül elfogyasztanod az otthoni vacsorát.

szexicikk.jpg ()Aludj meztelenül!

Hagyd a fiókban a pizsamát és aludj teljesen csupaszon! Ha viszont egyenesen a zuhany alól beugrasz az ágyba, és magadra húzod a takarót, nem leszel előrébb. Tölts el egy kis időt azzal, hogy megszokod, hogy nincs rajtad semmi. Ha nem tetszik az ágyneműd tapintása, szerezz be egy újat, amiben ruha nélkül is komfortosan érzed magad.

Masszíroztass!

Ahhoz, hogy hozzászokj a meztelenkedéshez, több időt kell eltöltened olyan környezetben, ahol ez elfogadott. A masszíroztatás egyaránt kellemes és hasznos időtöltés. A masszőr előtt nem kell szégyellősnek lenned, hidd el, nem arra fog koncentrálni, hogy mennyire tökéletes a tested, hanem arra, hogy a letapadt izmokat és a feszült területeket fellazítsa.

Szerezz be pár szexi fehérneműt!

Egy igazán szexis, hozzád illő fehérnemű segíthet elfogadni és megszeretni a testedet. Segítségével korrigálhatod a kényesebb területeket: egy jól megválasztott, exkluzív darabbal formálhatod a melledet, a fenekedet, vagy akár a hasadat is laposabbá varázsolhatod. Érdemes kifejezetten egy fehérneműboltot keresned, ahol az eladó segíteni is tud a választásban.

Készíts meztelen képeket!

Amellett, hogy lehetőséged adódik arra, hogy meztelenül mutatkozz egy olyan helyzetben (a fényképezőgép előtt), ahol rendszerint felöltözve vagy, pár jól sikerült fotó rendkívül pikáns ajándék lehet a párodnak. Ha a képek fekete-fehérben készülnek, kevesebb szabálytalanságot tárnak fel, valamint érdemes lágy, szórt fényt alkalmazni, hogy ezáltal is tompítsuk a bőr tökéletlenségeit.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X