Főoldal > SZÉPSÉG > A legjobb arckrémek speciális bőrproblémákra

A legjobb arckrémek speciális bőrproblémákra

bőrbőrápolásegészségérzékenységszépség
0

Írta: and

Csökkentsd a kellemetlen tüneteket! A bőr érzékenységét számtalan tényező okozhatja, amelyek lehetnek biológiai, pszichológiai vagy környezeti eredetűek. Az érzékeny bőr szerkezete könnyen meggyengülhet, így nem képes védekezni a különféle irritációk ellen, ennek hatására kipirulhat, viszkethet és húzódhat. Ahhoz, hogy bőröd természetes módon harcolhasson a káros ingerek ellen, helyre kell állítani gátrétegét és a védő hidrolipid […]

Csökkentsd a kellemetlen tüneteket!

A bőr érzékenységét számtalan tényező okozhatja, amelyek lehetnek biológiai, pszichológiai vagy környezeti eredetűek. Az érzékeny bőr szerkezete könnyen meggyengülhet, így nem képes védekezni a különféle irritációk ellen, ennek hatására kipirulhat, viszkethet és húzódhat. Ahhoz, hogy bőröd természetes módon harcolhasson a káros ingerek ellen, helyre kell állítani gátrétegét és a védő hidrolipid filmréteget, amelyre azonnal és mélyre ható megoldást kínál a Guinot Hydra Sensitive arcmaszk. Az édes mandulaolajat és E-vitamint tartalmazó bőrápoló a felszínen nyugtatja, erősíti és helyreállítja a hidrolipid filmrétegét, a Centella asiatica kivonat regenerálja a bőrt, míg az értékes Limphokinine formula jelentősen csökkenti az érzékenység tüneteit.

Bővebb infók: www.bms-wellness.com

Wellness Cafe tipp: Créme de La Mer hidratáló arckrém, Laneche Skin Improvement nappali krém nagyon érzékeny bőrre

pigmentoceutical2.jpg ()Ragyogj foltmentesen!

A káros UVA és UVB sugarak még a leggondosabb védelem esetén is apró foltokat idézhetnek elő az arcodon. Ha szeretnéd eltüntetni a sötét foltokat és eközben napsütötte bőröd regenerációjáról is gondoskodnál, a pigmentfoltokat elhalványító kétfázisú arctisztító, a Pureceutical reggel és este alkalmazva kíméletesen és természetesen tünteti el az erősen pigmentált sejteket. Az afrikai etnobotanikai ismeretek és az aktív molekulák kutatásai alapján kifejlesztett biotechnológiai emulzióban található egzotikus gyógynövények hatékonyan szabályozzák a festékképző sejtek működését, regenerálják és hidratálják a bőrödet, s így arcodnak egészséges ragyogást biztosítanak.

Bővebb infók: www.herb-pharma.com

Wellness Cafe tipp: Vichy Neovadiol arckrém pigmentfoltok elleni hatással, Isis Unitone 4 SPF20 depigmentáló nappali krém

Tüntesd el a pattanásokat!

Az aknék megjelenést számos külső tényező előidézheti, ám különösen tinédzserkorban hormonális okok is szerepet játszhatnak kialakulásukban. Ha gyors megoldást keresel a pattanásos bőr ápolására, a Neobiotrend Pattiel krém (www.biotrend.hu) természetes és szervezet-azonos hatóanyagokat tartalmaz, így kiválóan alkalmas az aknék kezelésére, míg a Himalaya Herbals aknés és pattanásos bőrre kifejlesztett arckrémje kapokfa, barátcserje és aloe vera kivonatot tartalmaz, amelyek nyugtatják a pattanásokat és segítenek megelőzni a mitesszerek megjelenését (www.himalayaherbals.hu). bioderma.jpg ()

Wellness Cafe tipp: La Roche-Posay Effaclar A.I. pattanásra, Reviline Peptid arckrém zsíros, pattanásos, aknés bőrre

Tapasztald meg bőröd újjászületését!

Zsíros bőr esetén a faggyúmirigyek termelődése minőségileg és mennyiségileg is megváltozik, ám akkor is lehet olajosan fénylő az arcbőröd, ha helytelenül étkezel, keveset iszol vagy dohányzol. Kényeztesd bőrödet a Salvus exkluzív nappali krémjével, amely a Salvus víz gyógytényezője mellett olyan hatóanyagokat is tartalmaz, mint a kókusz és az olívaolaj, az uborka, a kamilla és a kelet-indiai citromfű. Ezeknek köszönhetően arcod bársonyossá és hidratálttá válik. (www.salvus.hu). A Bioderma Sébium hosszantartó és mattító bőrvédő készítmény optikailag korrigálja a bőr csillogását, javítja annak textúráját, szabályozza a faggyútermelést, így megelőzi a mitesszerek és pattanások kialakulását (www.bioderma.hu).

Wellness Cafe tipp: AA Nutri Firming arckrém kombinált és zsíros bőrre, DSM hidratáló arckrém zsíros bőrre

orlene.jpg ()Éld át újra a szépséget!

Bőröd kiszáradásakor nem csupán annak víztartalma csökken, ám meglazul a hámsejtek kapcsolata is, így azok kevésbé tudják megőrizni víztartalmukat. A szárazság kezelésére kiválóan alkalmas a Sanatopic hidratáló krém, ami bőröd saját természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagokat tartalmaz, így nagymértékben csökkenti a száraz bőr miatt kialakuló bőrviszketést. (www.sanatopic.hu). Próbáld ki a mélyen hidratáló és revitalizáló természetes plankton-algás koncentrátumot, ami rendkívül gazdag lipidekben, míg az értékes tengeri kivonat bőrödet hosszantartó nedvességgel látja el, így az ragyogóvá és élettelivé válik (www.babor.hu).

Wellness Cafe tipp: Avéne arctisztító tej száraz és nagyon érzékeny bőrre, Orlane Soin Super hidratáló krém

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X