Főoldal > SZÉPSÉG > Ez lesz az 5 legtrendibb szín ősszel

Ez lesz az 5 legtrendibb szín ősszel

gardróbőszpinksziluettszín
0

Írta: and

Amikor összeállítod az öltözékedet, mely csodás színek mellett teszed le a voksodat? Az őszi szezonra való felkészülés közepette egyáltalán nem kell kifosztanod a butikokat, bátran válogass a már meglévő darabjaid közül! Biztos, hogy akkor kellemesebben érzed magad, amikor olyan árnyalatokat kapsz magadra, amelyeket amúgy is gyakorta felvonultatsz az összeállításaid során. Meglepő csavar naranccsal Csempéssz élénk […]

Amikor összeállítod az öltözékedet, mely csodás színek mellett teszed le a voksodat? Az őszi szezonra való felkészülés közepette egyáltalán nem kell kifosztanod a butikokat, bátran válogass a már meglévő darabjaid közül! Biztos, hogy akkor kellemesebben érzed magad, amikor olyan árnyalatokat kapsz magadra, amelyeket amúgy is gyakorta felvonultatsz az összeállításaid során.

Meglepő csavar naranccsal

Csempéssz élénk színeket az amúgy semleges színű irodai öltözékedbe – így még a klasszikus darabokba is új életet lehelhetsz. A narancs különösen jó választásnak bizonyul az ősz megszokott föld színeivel párosítva. Gondolj csak a fák gyönyörűséges lombozatára! Tégy egy próbát, és szerezz be egy trendi púder narancs színű ceruzaszoknyát.

narancs.jpg ()Smaragdváros

Ha stresszes vagy, bújj mélyzöldbe – vagy más hasonlóan feltűnő árnyaltba –, így könnyedén megőrizheted a belső harmóniádat és határozottságodat. Egy szellős, könnyed anyagú, térd alá érő szoknyában, amelyet oldalt akár zsebek is tarkíthatnak, nem csak csinos, de nagyon stílusos is leszel idén ősszel.

Állj a napos oldalon! 

Egy élénksárga kabáttal hozzájárulhatsz a napi boldogsághormon-szintedhez, és még csak csoki sem kell hozzá. Ha egy olyan darabra esik a választásod, ami egy kicsit melegebb sarga.jpg ()béléssel rendelkezik, akkor annak tél beköszöntével is jó hasznát veszed majd. Nosza, légy vakmerő, és állíts össze egy teljes outfitet ebben a színben! Különben is, az idei szezonban a monokróm stílus dívik a leginkább.

Skarlátbetű

Ha szeretnéd, hogy a férfiak szemérmetlenül megbámuljanak, akkor a lehető legjobb döntés a piros bevetése. A leghatékonyabban úgy tudod alkalmazni ezt a „csodafegyvert”, hogy mutatsz egy kis bőrt is – szuper páros lehet például egy V-kivágású top és egy térdig érő szoknya. Az összhatást megbolondíthatod egy-két visszafogott ékszerrel és egy nőies, ám szolid cipővel.

pink.jpg ()Pompázz pinkben!ekszer.jpg ()

Ahogy a színekkel egyre feltűnőbb és tündöklőbb leszel, addig a sziluettel érd el az ellenkező hatást, azaz őrizd meg az egyensúlyt. A rágógumi rózsaszín máris konszolidáltabbnak hat, ha egy egyszerű blúzon, brokát szoknyán vagy egy jól szabott kabáton köszön vissza. Ha este randid van, és lazítani szeretnél az összeállításon, a konzervatívabb pink darabokat cseréld le ütősebbekre és passzintsd vaskos ékszerekkel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X