Főoldal > SZÉPSÉG > Nagy nyári-őszi szájfény körkép

Nagy nyári-őszi szájfény körkép

ajakszájfényszépségszín
0

Írta: and

Rózsás ragyogás  Nyáron használj kevesebb alapozót, és ügyelj mindig  arra, hogy a nyakaddal megegyező árnyalatot válassz, hisz ott világosabb a bőröd, mint az arcodon és a dekoltázsodon. Hangsúlyozd a járomcsontokat finoman csillogó arcpírral, és a kifinomult sminkhez válassz rózsás árnyalatú szájfényt, amellyel még nőiesebbé varázsolhatod a megjelenésedet. A Dr. Hauschka 01 krémes állagú rózsaszín szájfény […]

Rózsás ragyogás 

Nyáron használj kevesebb alapozót, és ügyelj mindig  arra, hogy a nyakaddal megegyező árnyalatot válassz, hisz ott világosabb a bőröd, mint az arcodon és a dekoltázsodon. Hangsúlyozd a járomcsontokat finoman csillogó arcpírral, és a kifinomult sminkhez válassz rózsás árnyalatú szájfényt, amellyel még nőiesebbé varázsolhatod a megjelenésedet. A Dr. Hauschka 01 krémes állagú rózsaszín szájfény áthatóan ragyog, és olyan tápláló anyagokkal kényezteti a bőrödet, mint a mangóvaj, a sárgabarackmag-olaj, a homoktövis kivonat és a méhviasz.

Wellness Cafe tipp: Chanel Lévres Scintillantes ajakfény, Essence Me&My Icecream szájfény

szajfenycikk.jpg ()Gyümölcsös csillogás 

Egy leheletnyi könnyű színnel optikailag is növelheted az ajkaidat, így azokat teltebbé és csábítóbbá varázsolhatod, míg a gyümölcsös ízektől édesen illatozol. A DKNY Delicious Night ajakfény trió kollekciója ragyogó, áttetsző fényt ad az ajkaidnak, és hosszantartó, csodás csillogást biztosít. Intenzív és pikáns hidratálót keresel? A The Body Shop Born Lippy Passionberry a szamóca illatával fűszerezett krémes állagú ajakbalzsam, amely könnyedén beszívódik a bőrödbe, védi, táplálja és selymessé varázsolja az ajkaidat.

Wellness Cafe tipp: Rimmel Strawberry szájfény, Logona málnás szájfény

revlon.jpg ()Barackos üdeség

Akár egy édes sütemény, úgy csábítanak ajkaid a finom kóstolásra. A diszkrét barackhoz remekül passzol a bronzos, vagy a tengerpart hangulatát idéző szemfestés. Ha különleges csillogást és ragyogást kölcsönöznél az ajkaidnak, próbáld ki az Avon Onyx Lustre hármas szájfényét, amelyet a fekete ónix gazdag fénye inspirált. Pillanatok alatt szuper szexi látványt kreálhatsz, ha a Miss Sporty Be Connected barackos ajakfényével színezel.

Wellness Cafe tipp: Revlon Lip Gloss Peach Petal, NYC Brighton Beach Peach szájfény

Aranyló fényesség

A 70-es évek stílusa idén nagyon menő, ám a retro cuccokhoz a retro smink elengedhetetlen. Szemhéjaid árnyékolására használj csillámos vagy fényes szemhéjpúdereket, majd kontúrozd körbe fekete ceruzával a szemeidet, végül szempillaspirállal fejezd be a műveletet.
A szemhangsúlyos sminkhez elég egy kis szájfény, az Oriflame Giordani Gold gyöngyházfényű ajakfénnyel természetes hatást és pazar csillogást érhetsz el, míg a Hypnotich szájfény ezüst és arany makrogyöngyöcskéi káprázatosak és színjátszósak.

Wellness Cafe tipp: Annemarie Börlind Bronze08 ajakfény, Borghese B Gloss No.29 ajakfény

barrym.jpg ()Narancsos vibrálás

A fukszia és a korall mellett a narancssárga a nyár legigézőbb színárnyalata, a fülledt napok tökéletes kiegészítője, ami különösen a bronzos arcszínen érvényesül. Szemhéjadat árnyékold rózsaszínes púderrel, a pillákat emeld ki fekete vízálló spirállal, az orcákra tegyél némi pirosítót, majd narancsszínű szájfénnyel fesd ki az ajkaidat. A L’Oréal Glam Shine Fresh 187 Aqua Mandarin szájfény dúsított E- és C-vitamint tartalmaz, és ha felkened, ajkaid csak úgy duzzadnak majd a frissességtől.

Wellness Cafe tipp: H&M narancsos színű szájfény, Barry M Trópusi tangó szájfény 

Érzéki színezés

Ha extravagánsabb színekkel sminkelsz, figyelj arra, hogy vagy a szádat vagy a szemeidet hangsúlyozd, hisz a kettő egyszerre bohócos hatást kelthet. Szeretnél pillekönnyű és csókálló megoldást? Próbáld ki a Max Factor új, filctollakra hasonlító vízbázisú ajakszínezőit, amelyek csodás színekben tündökölnek és ajkaidnak mesés hatást kölcsönöznek.
A Dior Addict Ultra ajakfények kiválóan hidratálnak, sima, rugalmasabb végeredményt és látványos csillogást biztosítanak

rimmel.jpg ()Wellness Cafe tipp: Rimmel Vinyl Gloss Dance with Me, Essence You Rock! tartós ajakszínezők 

Tápláló kényeztetés 

A káros UV-sugárzás amellett, hogy hozzájárul a bőr idő előtti öregedéséhez, komoly következményekkel is járhat, ezért nyáron kiemelten fontos a megfelelő napvédelem. Ajkaid rendkívül érzékeny testrészek, ezért keress olyan ápolókat, amik tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és magas faktorszámúak. A Shiseido Sun Protection SPF20 ultrahidratáló fényvédő ajakbalzsam hatékony segítséget nyújt az UVA és UVB sugarak ellen és maximálisan pótolja az elveszett folyadékot.  Az ajakbalzsamra bátran felviheted a fenséges illatú, szilvamagolajban gazdag L’Occitane Blossom szájfényt, amely védi, táplálja és enyhén színezett csillogásba „öltözteti” az ajkaidat.

Wellness Cafe tipp: L’Oréal Glam Shine Fresh 6H szájfény,  Mon Platin DSM-29 ajakfény

Látogass el Sárvárra! – 7 ok, amiért érdemes

Irány Zalakaros – Meríts erőt a természet csodáiból!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X