Főoldal > SZÉPSÉG > 5 szuper ruhadarab sportos lányoknak

5 szuper ruhadarab sportos lányoknak

dzsekinadrágórasportostornacipő
0

Írta: and

1. Tornacipő A klasszikus Converse tornacipő már régóta belopta magát a szívünkbe. Farmerhez nem csak sportos és kényelmes, hanem nagyon trendi viselet is, ha egy mintás, vagy egy extrémebb színű darabot szerzel be. Idén a lila, az apró virágmintás (a Nike kínálatában rendkívül nőies verziókra bukkanhatsz), a szürke vagy fekete flitteres darabok és a színes […]

1. Tornacipő

A klasszikus Converse tornacipő már régóta belopta magát a szívünkbe. Farmerhez nem csak sportos és kényelmes, hanem nagyon trendi viselet is, ha egy mintás, vagy egy extrémebb színű darabot szerzel be. Idén a lila, az apró virágmintás (a Nike kínálatában rendkívül nőies verziókra bukkanhatsz), a szürke vagy fekete flitteres darabok és a színes cipőfűzők is reneszánszukat élik. Ha ellenállóbb cipőt szeretnél, viseld a magas szárú változatot, egy fekete, fehér vagy ezüstszínű darab évszaktól függetlenül időtálló választás lehet.

sportos3.jpg ()

2. Mély ülepű nadrág

Már nem csak a táncedzések kedvence egy puha pamutból (vagy akár farmer anyagból) készült, mélyebb ülepű háromnegyedes, vagy hosszúnadrág. Érdemes ősszel egy élénkebb színűt is beszerezni: egy méregzöld, királykék, vagy citromsárga darab vonzza a tekinteteket, és a szürke hétköznapokba is színt visz.

sportos2.jpg ()3. Orkán dzseki

Ne gyermekkorod térdig érő, suhogós darabjaira gondolj! A legújabb orkán anyagból készült dzsekik legfeljebb a csípődig érnek, és szuper karcsúsított szabással rendelkeznek (Adidas by Stella McCartney). Praktikus egy szürke vagy fekete darabot beszerezned, így a színes és mintás szettekhez is menni fog. Amennyiben egy kapucnis dzsekibe szeretsz bele, az esernyődet sem kell minden nap magaddal cipelned.

4. Sportmelltartó

Ha az átlagosnál nagyobb a mellbőséged, nem csak sportolás közben teheted össze a két kezedet egy jó tartású, mégis divatos sportmelltartóért. A sportboltokon kívül érdemes körülnézed az erre szakosodott fehérneműboltokban is, a triaction by Triumph sportmelltartói például garantáltan minden igényedet kielégítik.

sportos4.jpg ()5. Sportos karórák

Soha nem látott dömping ér minket a trendi, színes és mintás, sportos fazonú, műanyag szíjas karórákból, amelyeket sportos és elegáns összeállításokhoz egyaránt viselhetsz. Az Ice-Watch órákat akár exkluzív, strasszos változatban is megvásárolhatod, ha azonban az egyszerűbb és olcsóbb fazonokból szeretnél válogatni, akkor a Too Late kollekciókban érdemes szétnézned. A neonszínektől a mintákig minden igényt kiszolgálnak a sportos darabok.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X