Főoldal > SZÉPSÉG > A legtrendibb és legmelegebb ruhadarabok őszre

A legtrendibb és legmelegebb ruhadarabok őszre

divatkabátmellényősztrend
0

Írta: and

Régóta tudjuk, hogy ha beköszönt az ősz, érdemes rétegesen öltözködni, harisnyát húzni és a legmelegebb sálat a nyakunk köré tekerni, amit otthon találunk. Mit érdemes azonban magunkévá tenni a 2011-es őszi/téli trendek közül? Az alábbi öt ruhadarab nem csak melegít majd, ha beköszönt a fagy, hanem stílusos és elegáns variációkat is nyújt a hétköznapokon. 1. […]

Régóta tudjuk, hogy ha beköszönt az ősz, érdemes rétegesen öltözködni, harisnyát húzni és a legmelegebb sálat a nyakunk köré tekerni, amit otthon találunk. Mit érdemes azonban magunkévá tenni a 2011-es őszi/téli trendek közül? Az alábbi öt ruhadarab nem csak melegít majd, ha beköszönt a fagy, hanem stílusos és elegáns variációkat is nyújt a hétköznapokon.

1. Kockás pelerin

Az idei ősz egyik kedvenc ruhadarabja a pelerin: ez a meleg, bebújós ruhadarab rendkívül kellemes, mégis mutatós viselet, nem utolsó sorban pedig könnyen aláöltözhetsz: a garbód és egy kötött kardigán is kényelmesen elfér alatta. Válassz egy piros kockás, kapucnis, hosszú fazonú változatot, ha pedig elegánsabb megjelenést szeretnél, a fekete vagy a sötétszürke a legjobb választás.

sal.jpg ()2. Gyapjú mellény

Sokszor esel abba a hibába, hogy a kabátod alatt csak egy hosszú ujjú felsőt, vagy egy lenge, vékony inget viselsz? A meleg, vastagszálú gyapjú mellény idén újra reneszánszát éli, a V-kivágású, sötétlila változata pedig remekül variálható farmerrel, vagy akár egy nadrágkosztümmel is.

3. Kardigánkabát

Igazán fázósaknak ajánljuk a kötött kardigánkabátokat, melyek derékban övvel karcsúsíthatóak, és a melegebb őszi napokban önmagukban is megállják a helyüket. Egy Jolly Joker fekete darab pedig garantáltan mindenhez passzolni fog.

4. Szőrmesál

Érdemes beszerezni egy puha, meleg, kizárólag műszőrméből készült, dekoratív szőrmesálat (a bebújós változata, ami leginkább kámzsaszerű, még trendibb). Lehet szürke, méregzöld, fekete, vagy akár narancssárga, a lényeg, hogy bármilyen kabáthoz hordhatod idén ősszel.

5. Bélelt bokacsizmabokacsizma.jpg ()

Egy bélelt, enyhén magas sarkú bokacsizmának nincs párja szeles-esős időben. Érdemes a magasabb és vastagabb sarkú verziót preferálni, ugyanis a teljesen lapos csizma hamarabb beázik, és könnyebb letaposni a 3 mm-es sarkat is. Válassz a fűzős, kissé maszkulin hatású, barna és szürke cipők közül.

+1: Kötött maxiruha

A maxiruha nyáron és ősszel is remek választásnak bizonyul, egy vastag harisnyával és egy hosszú szárú csizmával a legnagyobb hidegben is megállja a helyét. Nagyon nőies viselet a kötött (esetleg garbós vagy ejtett nyakú), bézs színű maxiruha, amit derékban egy vékony bőrövvel karcsúsíthatsz.

Saliris Resort****superior – Ahol Ég és Föld összeér…

Villámgyors fogyás tablettákkal

(T)egyél a menstruáció előtti panaszok ellen!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X