Főoldal > SZÉPSÉG > Top 4 ránctalanító kezelés

Top 4 ránctalanító kezelés

arcbőrfiatalránc
0

Írta: and

Ráncok. Kevesen vannak, akik szeretik, és büszkén viselik – irigyeljük is őket. Viszont a legtöbben nem akarunk szembenézni az idő múlásával, és szeretnénk megőrizni fiatalos külsőnket, amíg csak lehet. A kozmetikai ipar kezében szerencsére már számos olyan eljárás van, aminek segítségével eltűntethetjük a barázdáinkat és felvehetjük a versenyt a fiatalabb korosztály tagjaival. Lézeres mezoterápia A […]

Ráncok. Kevesen vannak, akik szeretik, és büszkén viselik – irigyeljük is őket. Viszont a legtöbben nem akarunk szembenézni az idő múlásával, és szeretnénk megőrizni fiatalos külsőnket, amíg csak lehet. A kozmetikai ipar kezében szerencsére már számos olyan eljárás van, aminek segítségével eltűntethetjük a barázdáinkat és felvehetjük a versenyt a fiatalabb korosztály tagjaival.

Lézeres mezoterápia

A kezelés a lézeres bőrfiatalítást, valamint a mezoterápiát ötvözi – nem kevés sikerrel. A hagyományos mezoterápia eredményességét kiegészítették azzal, hogy ez esetben nem tűvel juttatják be a hatóanyagokat a bőrbe, hanem lézer segítségével. Ezáltal az eljárás fájdalommentes, illetve sokkal hatásosabb, mivel a sejtek felvevő- és regenerációs képessége megnő. Általában hyaluronsavat juttatnak a bőrbe, ami nagyfokú hidratáltságot is biztosít a ráncok kisimítása mellett. Mint tudjuk, az idő előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb kollagén és elasztikus rostot termel, aminek következtében bőrünk enged a gravitációnak és kialakulnak a barázdák. A lézer segít fokozni ezen rostok képződését, így arcunk újra fiatalos lesz.
Már az első kezelés után szemmel látható a változás, mégis érdemes időről időre megismételni az eljárást.

Ár: 17.000-20.000 Ft

plasticikk.jpg ()Kémiai hámlasztás

Kémiai hámlasztás leginkább azoknak javasolt, akiknek még nincsenek túlzottan mély ráncai. Ennél a kezelésnél kémiai úton (leggyakrabban triklorecetsavval és fenollal) eltávolítják a bőr felső rétegét, így az egyenletesebb és simább lesz, sőt, az esetleges hegeket és bőrhibákat is eltűnteti. Úgy kell elképzelni, mint ahogy a homokot sima felszínűre fújja a szél.
Mivel az e célra felhasznált savak érzéstelenítő hatással is rendelkeznek, nem muszáj külön érzéstelenítőt kérni hozzá. Az, hogy milyen eredményt érünk el és mennyire lesz tartós, az attól függ, milyen anyaggal végezték a hámlasztást. A legszembetűnőbb változást a fenollal érhetünk el, viszont azzal számoljunk, hogy kell 1-2 hét, mire teljesen rendbejön a bőrünk, mint az égési sérüléseknél.

Ár: 10.000-12.000 Ft

Dermaroller

Bármilyen furán hangzik, de a kezelés lénye abban rejlik, hogy apró sebeket ejtünk a bőrön. Ehhez egy vékony, hegyes tűkkel teli hengert használnak, melyek megsértik a bőr felső rétegét, beindítva ezzel a gyógyulási folyamatot. Hogy miért jó ez nekünk? Azért, mert ekkor aktiválódik a kollagén és az elasztikus rostok termelése, valamint a sejtek megújulása, így bőrünk megfiatalodik. A hatást fokozhatjuk azzal, ha a kezelés közben hatóanyagot is juttatunk a bőrbe, így még látványosabb lehet az eredmény. Fájdalmat az eljárás alatt alig érzünk, mivel előtte érzéstelenítő krémmel kenik be az arcot. Vértől nem kell tartanunk, mivel a tűk nem hatolnak le a mélyebb rétegekig, így csak egy kis bőrpír fog látszódni a kezelés után, ami hamar el is múlik.

Ár: 10.000 Ft

Arcvasaló

Ebben az esetben a hő jótékony hatásait használjuk fel. Arcvasaláskor a kitágult pórusokon keresztül bőrfiatalító hatóanyagokat juttatnak a mélyebb rétegekbe, így az újra energiával és élettel telítődik. A kisebb ráncok kisimulnak, a fakó bőr üdévé válik. Ezen kívül a meleg hatására beindul a nyirokkeringés, ami elszállítja a lerakódott salakanyagokat, tehát méregtelenít is közben. Az arcvasalót először kb. 45-49 fokra melegítik fel, majd mikor bekerültek a hatóanyagok, akkor hidegebbre állítják, ami által a pórusok összeszűkülnek, így az értékes anyagok benn is maradnak.

Ár: a bejuttatott anyagoktól függően 5000 Ft-tól felfelé.

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X