Főoldal > SZÉPSÉG > A legtrendibb ünnepi sminkek egy helyen

A legtrendibb ünnepi sminkek egy helyen

sminktélünnep
0

Írta:

A L’Oréal Paris ünnepi sminktrendje egyszerre ragyogó, elbűvölő és fényűző. Pompájának titka a varázslatos színharmóniában rejlik. Lehetsz, szenvedélyesen elbűvölő akár csak Milla Jovovich.   Lehetsz szikrázóan ragyogó, mint Gwen Stefani a Hollywood-i glamour vagy ellenállhatatlanul fényűző, mint Doutzen Kroes. Ünnepelj velünk, válaszd ki egyéniségedhez a leginkább illő ünnepi sminket. Ragyogj! Glamorous look A megtisztított arc után […]

A L’Oréal Paris ünnepi sminktrendje egyszerre ragyogó, elbűvölő és fényűző. Pompájának titka a varázslatos színharmóniában rejlik. Lehetsz, szenvedélyesen elbűvölő akár csak Milla Jovovich.   Lehetsz szikrázóan ragyogó, mint Gwen Stefani a Hollywood-i glamour vagy ellenállhatatlanul fényűző, mint Doutzen Kroes. Ünnepelj velünk, válaszd ki egyéniségedhez a leginkább illő ünnepi sminket. Ragyogj!

Glamorous look

A megtisztított arc után jöhet a táplálás, hidratálás a NUTRI GOLD arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek. Amennyiben hibátlan bőrt szeretnél, próbáld ki a Studio Secret Base, bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőröd textúráját, így biztosítva tökéletes alapot az alapozónak. Jöhet arcunk tökéletesítésére a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozó, bőrünk színének, szerkezetének egységesítésére. Amit lefixálunk a selymes, matt True Match púderrel. Orcánk, természetes napbarnított ragyogását az Accord Parfait Blush, Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval érjük el. A szem kiemelés első lépése, hogy a Contour Khol Black, fekete szemceruzával, kihúzzuk fent a tusvonalat, majd elsatírozzuk finoman a ceruzát. Ezután jöhet a szín pigmentekben gazdag, dörzsálló, Color Infaillible szemhéjpúder Hourglass Beige, szikrázóan izgalmas bézs árnyalata, amit a felső szemhéj egészére satírozunk. Majd teszünk egy kevesen az alsó szemhéjra is a szemzugtól az alsó ív közepéig.

smink1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Folytatjuk az izgalmat a tartós Color Infaillible Endless Chocolat, bronzfényű szemhéjpúdert a szem külső szélétől satírozzuk átmenettel a felső szemhéj közepe felé, majd tegyünk a mélyítő vonalra is úgy, hogy a színek fedjék egymást. Az alsó szemhéj külső szélét satírozzuk össze a felső ívével nyújtva kifelé, majd kívülről befelé szintén, hogy alul is szép átmenttel fedjék egymást a bézs színnel. A szem ünnepi ragyogását koronázza meg a Lash Architect 4D, a fantasztikus négydimenziós szempillaspirál. Könnyen úgymond beleforgatva a szempillákba a speciális keféjének köszönhetően látványosan dúsít, ível, hosszabbít. Ajkunk szenvedélyének ünnepi ragyogását a Color Riche, hidratáló ajakrúzs Perfect Red árnyalata fokozza. Az ünnepi elegancia, méltó kiegészítője a Resist&Shine körömlakk részegítően izgalmas 500-as árnyalata.

koromlakk.jpg ()Luminous look

A megtisztított arc után jöhet a táplálás, hidratálás a NUTRI GOLD arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek. Amennyiben hibátlan bőrt szeretnél, próbáld ki a Studio Secret Base, bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőröd textúráját, így biztosítva tökéletes alapot az alapozónak. Jöhet arcunk tökéletesítésére a vadiúj, True Match, légiesen könnyed textúrájú, folyékony alapozó, bőrünk színének, szerkezetének egységesítésére. Amit lefixálunk a selymes, matt True Match púderrel. Orcánk, természetes ragyogását az Accord Parfait Blush, Rosewood, a frissességtől ragyogó rózsás árnyalatával érjük el. A felső szemhéj egészére satírozzuk a tartós Color Infaillible, Hourglass Beige, szikrázó bézs árnyalatát. Majd emeljük ki a tusvonalat a Super Liner Carbon Gloss, éjfekete pigmentekben gazdag szemhéjtussal. A szemzugtól kezdve kifelé haladva enyhén vastagítva húzzuk ki a szemünket. A klasszikusnak számító tusvonal hangsúlyozással, mégis fenségesen ünnepélyes lesz tekintetünk. Amit a Volume Million Lashes Luminizer ,Brown Eyes, a szemszínt kiemelő szempillaspirállal fokozzuk. A kollagénben gazdag szempillaspirál és a szemszínt fokozó pigmentek együttese fennkölt magasságokig emelik a ruzs.jpg ()tekintetet./Lehet bármilyen színű is a szemed a négy fantasztikus szemszínt kiemelő szempillaspirálból mindenki megtalálja szem színéhez megfelelőt./ Ajkunk ünnepi pompáját a Color Riche, hidratálóban gazdag és részegítően tüzes 710-es árnyalata adja meg. Körmünk ünnepi színét a Resist&Shine 540-es körömlakkja bolondítja meg.

Luxurious look

A megtisztított arc után jöhet a táplálás, hidratálás a NUTRI GOLD arckrém, ami igazán fenséges kényeztetése bőrünknek. Amennyiben hibátlan bőrt szeretnél, próbáld ki a Studio Secret Base, bázis krémet, mely kiegyenlíti a bőröd textúráját, így biztosítva tökéletes alapot az alapozónak. Jöhet arcunk tökéletesítésére a tartós Infaillible folyékony alapozó, hogy tökéletes és tartós legyen az ünnepi pillanatokban arcunk színe és szerkezete. Amit lefixálunk a selymes, matt True Match púderrel. Orcánk, természetes ragyogását az Accord Parfait Blush, Sandy Pink érzékien természetes árnyalatával emeljük ki. Az ünnepi ragyogáshoz használjuk a szín pigmentekben gazdag, tartós Color Infaillible szemhéjpúdereket. Először a Forever Pink színt satírozzuk a felső szemhéj egészére a mélyítő vonalnál szép átmenettel tegyük fel. Majd az alsó szemhéj következik. Tegyük a szemzugból kiindulva a puder.jpg ()Hourglass Beige, szikrázó bézs árnyalatot, majd a szem külső széléhez érve enyhén satírozzuk össze a Forever Pink árnyalattal. Hihetetlenül tiszta, szikrázóan izgalmas e két szín tisztán a szemhéjon. Ragyogó ünnepélyességét a Lash Architect 4D, a négydimenziós szempillaspirál koronázza meg. Ajkunk fenséges pompáját a hidratálóban gazdag, Color Riche ajakrúzs 710-es mélyvörös árnyalata emeli ki. Fokozzuk a mámorító hatást, tegyünk egy keveset a Glam Shine 6H tartós szájfény Unlimited Fuchsia színből az ajak közepébe finoman. A fényűző megjelenés elengedhetetlen kelléke az 540-es Resist & Shine körömlakk részegítően izgalmas mélyvörös árnyalata.

Ajánlott fogyasztói árak:

L’Oréal Paris Studio Secret Base sminkalap                                                         4 499 Ft
L’Oréal Paris True Match alapozó                                                                            3 999 Ft
 L’Oréal Paris Accord Parfait Blush pirosító                                                            3 999 Ft
L’Oréal Paris Contour Khol Black, fekete szemceruza                                           2 249 Ft
L’Oréal Paris Color Infaillible szemhéjpúder                                                             2419 Ft
L’Oréal Paris Super Liner Carbon Black szemhéjtus                                              3 999 Ft
L’Oréal Paris Lash Architect 4D szempillaspirál                                                     4 199 Ft
L’Oréal Paris Volume Million Lashes Luminizer szempillaspirál                           4 199 Ft
L’Oréal Paris Color Riche ajakrúzs                                                                           3 399 Ft
L’Oréal Paris  Glam Shine 6H tartós szájfény                                                          2 799 Ft
L’Oréal Paris Resist&Shine körömlakk                                                                    2 299 Ft

Forrás: Loreal.hu

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 

C-vitaminnal az immunrendszerünkért

Curver Grand Chef ételtartó (x)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X