Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, három egyszerű ünnepi frizura

Íme, három egyszerű ünnepi frizura

frizurahajszépségünnep
0

Írta: and

Megmutatjuk, hogyan készíthetsz sikkes, a partikra abszolút tökéletes frizurákat néhány perc leforgása alatt, csak kövesd lépésről lépésre a tanácsainkat. Minden hosszra gondoltunk, így biztos megtalálod a neked való kreációt. Hátrafogott volumen Ideális: a rövid és középhosszú hajúaknak. A hajad legyen frissen mosott és megszárított; simítsd hátra egészen, hogy a tincsek ne lógjanak az arcodba. A […]

Megmutatjuk, hogyan készíthetsz sikkes, a partikra abszolút tökéletes frizurákat néhány perc leforgása alatt, csak kövesd lépésről lépésre a tanácsainkat. Minden hosszra gondoltunk, így biztos megtalálod a neked való kreációt.

Hátrafogott volumen

Ideális: a rövid és középhosszú hajúaknak.

A hajad legyen frissen mosott és megszárított; simítsd hátra egészen, hogy a tincsek ne lógjanak az arcodba. A homlokod középső részétől kiindulva válassz le egy kb. 7,5 centis részt és egy stílfésűvel kezdd el tupírozni. Ezt legegyszerűbben úgy tudod kivitelezni, hogy a fésűt a leválasztott tincs közepére helyezed és jó néhányszor, gyors mozdulatokkal átfésülöd lefelé tartó irányba. Ismételd meg ezt a folyamatot a feltupírozott tincs mögött is, és egészen addig folytasd, amíg el nem érsz a fejtetőhöz. Finoman fésüld át a hajadat, hogy megszelídítsd a felborzolt szálakat. Válassz ki egy szép, flitteres hajpántot és a homlokodtól 2,5 centire helyezd el, így kihangsúlyozhatod az arcodat.

Wellness Cafe tipp: A hajszálak tartását fokozhatod, ha a még nedves hajtövekre egy kevés hajhabot is fújsz, és csak azután szárítod meg.

haj2.jpg ()Oldalra sepert ragyogás

Ideális: a rövid és középhosszú hajúaknak.

A hajad megint csak legyen frissen mosott és megszárított, az ujjaiddal seperd a hajad a megszokottal ellentétes oldalra. Ezzel azonnal nagyobb volument kreálhatsz a homlokodnál és a fejtetőn – hiszen a hajszálak ezeken a területeken idővel hajlamosak lelapulni. Ragadd meg ezt az elválasztott részt és a hajtövekhez illessz egy kisebb körkefét. Tekerd fel a kefére a hajad az óramutató járásával megegyező irányba, hajszárítódat állítsd közepes hőmérsékletűre és a meleg levegőt irányítsd a körkefére. Így húzd át a tincseidet egészen addig, amíg teljesen sima nem lesz. Spékeld meg a frizurát egy csipetnyi ragyogással is: az oldalra sepert fürtöket tűzd meg egy díszes hajcsattal, amit a füled feletti részre helyezz el.

Wellness Cafe tipp: Mielőtt feltekernéd a hajad a körkefére, fújd be a szálakat hővédő hajápoló spray-vel, így nemcsak, hogy megóvod a hő károsító hatásaitól, de a leválasztott rész is a helyén fog maradni.

Drámai dupla csavar

Ideális: középhosszú és hosszú hajúaknak.

Fésüld hátra a hajad, a nyakszirted magasságánál az ujjaidat használva oszd a loboncodat két részre. Mindkét részt bontsd tovább két copfba és rögzítsd valamennyit átlátszó hajgumival. Csavard meg mindegyik copfot, így elkezdenek majd egymás felé kunkorodni. Egészen addig folytasd a csavargatást, amíg a copfok szorosan fel nem lesznek tekerve, így előbb-utóbb egy „csokorba” fognak rendeződni. A hajvégeket tűrd be a csavart tincsek alá és biztosítsd őket hullámcsattal.

Wellness Cafe tipp: Mielőtt elkezdenéd formázni a hajad, permetezz rá hajfény szérumot az ellenállhatatlan csillogás érdekében.

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X