Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a nyár legklasszabb divattrendjei a kifutókról

Íme, a nyár legklasszabb divattrendjei a kifutókról

divatkalapnyárruhatrend
0

Írta: and

A nyári virágmezők hangulata Az egyik legnevesebb magyar divattervező, Makány Márta legújabb, tavaszi- nyári kollekciójában – amely a „The Way We Love” nevet viseli – a nyári virágmezők csodálatos hangulatát idézi meg sok-sok élénk színnel, pirossal, kékkel és sárgával, de ugyanakkor a fekete szín sem maradhatott ki az összeállításokból. Ezek mellett a lágy esésű pasztell […]

A nyári virágmezők hangulata

Az egyik legnevesebb magyar divattervező, Makány Márta legújabb, tavaszi- nyári kollekciójában – amely a „The Way We Love” nevet viseli – a nyári virágmezők csodálatos hangulatát idézi meg sok-sok élénk színnel, pirossal, kékkel és sárgával, de ugyanakkor a fekete szín sem maradhatott ki az összeállításokból. Ezek mellett a lágy esésű pasztell ruhák, az A-vonalú szoknyák, maxiruhák, az aszimmetrikus vállmegoldások és az etno irányzat is fontos szerepet kaptak a kollekcióban, amelyekkel csupa izgalmas outfitet állíthatsz össze magadnak.

pirosruha2.jpg ()Perzselő piros

Végy példát a hollywoodi színésznőkről, akik a jeles eseményeken, díjátadókon előszeretettel jelennek meg talpig pirosban, amelyet a ruhához illő rúzzsal tesznek még feltűnőbbé. Idén nyáron, ha szórakozni mész, mindig „öltözz csábításhoz”, amelyhez a piros szinte elengedhetetlen!

maxi.jpg ()Maxik és minik

Ezen a nyáron minden a szélsőségekről szól, legyen szó akár mini-, akár maxiszoknyáról. Válaszd azt, amelyik az egyéniségedhez és az alakodhoz egyaránt tökéletesen illik!

Eltúlzott „barokk”

Ezt a trendet nagyon könnyű értelmezni – a fényűzés, a bőségesen hímzett anyagok kerülnek a középpontba és az összeállításoknak van egy kis arisztokratikus felhangjuk. Ha ennyire nem akarsz túlzásokba esni, akkor a barokk irányzatot egy díszes magassarkúval és egy brokát miniszoknyával is kivitelezheted.

szalmakalap.jpg ()Túlméretezett kalapok

A legjobb és legemlékezetesebb trendek általában nem a kifutón születnek, hanem a kedvenc sztárjainkon és a legmenőbb stylistokon, illetve divatbloggereken látjuk először azokat a darabokat, amelyek aztán jó ideig lázban tartják a világ divatkedvelő közösségét. A túlméretezett kalapok is ilyenek – a hetvenes évek kedvelt fejfedői voltak, és most újra hódítanak. Reméljük, hogy még sokáig maradnak, egy biztos, hogy Kate Moss és Sarah Jessica Parker mostanában egy tapodtat sem tesznek kedvenc óriáskalapjuk nélkül.

yellow2.jpg ()Sárgulj, de ne az irigységtől!

Semelyik szín sem tud annyi életet és vibrálást csempészni egy ruhatárba, mint a sárga. A tervezők idén a citromsárgánál világosabb, lágy, pasztell sárgát gondolták újra, és ez számos nyári kollekció alapszíne lett. Viseld bézzsel, vagy pedig állítsd kontrasztba pinkkel, így még stílusosabb leszel.

Neon-mámor

Ha sokkolóan neon rózsaszínt, kéket, vagy sárgát akarsz magadra kapni, akkor minden esetben párosítsd semleges, barnás árnyalatokkal, így tökéletes lesz az élénkség és a visszafogottság aránya az öltözékedben.

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Hidratálás belülről: A gyönyörű és egészséges bőr egyik titka


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X