Főoldal > SZÉPSÉG > Inni vagy kenni?

Inni vagy kenni?

arclemosósmink
0

Írta:

Normál esetben persze nem szoktam a funkción gondolkodni, általában nem iszom kozmetikai szereket, de most egy olyan &

Normál esetben persze nem szoktam a funkción gondolkodni, általában nem iszom kozmetikai szereket, de most egy olyan újdonságot kaptam, ahol akár ez is lehet kérdés. A lemosó ugyanis 100%-ban tartalmaz természetes összetevőket, semmi műanyag, kimondhatatlan nevű gumi vagy vegyszer. Érdekes az illata, mert bár illatanyagot nem tartalmaz, az enyhe szőlő illatot tényleg érezni. Az ember legszívesebben belekortyolna. (Gyerekek és vállalkozókedvűek itt felejtsék el, amire gondolnak.)

Aztán átolvasva az összetevőket, úgy döntöttem, még sem húzom meg a flaskát, de az tény, negyed annyi betű nincs az összetevők fülecske alatt, mint általában más termékeknél.

smink2.jpg ()Egyébként maga a csomagolás is nagyon szimpatikus, a doboz és minden más újrahasznosítható, környezetbarát, szerény, és visszafogott.

Az első próbám igazán ütős teszt volt, több kilónyi szemfestéket kellett leszednie, egy jól sikerült dorbézolás után. A legtöbb arc és szemfestéklemosó egyébként csupán az arclemosást teljesíti, ami nem krém vagy olajos lemosó, az sajnos eddig nálam nem jött be.

Vagy egy egész zacskónyi vattapamacs kellett a tisztításhoz, (és reggel folyathattam) vagy lejött a festék, viszont vörösre csípte a szemem. Meggyőződésem volt eddig, hogy a szemfestéket csakis a szemfestéklemosók szedik le, krém vagy olajos lemosó formájában.

Az AA Eco viszont megcáfolta a rossz élményeimet. Áttetsző könnyű folyadék, se olaj se krém, és lőn, festétktelen lettem pár perc után.

Reggel ugyan még egyszer át kellett törölni a szemem, mint ahogy az összes többi lemosó után is, de hát mindent nem akarhat az ember.

A termékcsaládnak egyébként minden egyes tagja hypoallergén, tehát akinek érzékeny a bőre, annak különösen ajánlom.

Meg annak is, aki szereti a szőlőlevet. Felrázva, nem keverve.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X