Főoldal > SZÉPSÉG > Ez az idei őszi-téli trend!

Ez az idei őszi-téli trend!

divatősztrend
0

Írta:

Kékülj be! Az őszi-téli trendek bemutatásakor a kifutókon, csak úgy, mint a nyár folyamán, a

Kékülj be!

Az őszi-téli trendek bemutatásakor a kifutókon, csak úgy, mint a nyár folyamán, a tenger káprázatos színét idézték meg a tervezők, a modellek élénk, csillogó kék árnyalatokban pompázó darabokat viseltek, az anyagok tekintetében pedig a brokát játszotta a főszerepet. Kapj magadra egy skinny farmert, az összhatást pedig tedd teljessé egy, a most oly divatos peplummal díszített felsővel, természetesen kék színben.

Vessz el a részletekben ötletes kiegészítőkkel!

A hideg időszakban se feledkezz meg a kiegészítőkről, amelyekkel egyedivé teheted a szettjeidet! A Springfield kínálatában praktikus és stílusos darabokat találsz, amelyek még a legegyszerűbb outfitet is feldobják, és azt is tartsd szem előtt, hogy egy szuper kiegészítővel azonnal a hangulatodnak megfelelővé varázsolhatod az öltözéked. Mit szólnál például egy romantikus, masnival ékesített mályvaszínű bőr kistáskához, vagy egy retró mintákkal ellátott kendőhöz?

kekszoknya.jpg ()A másik nyerő szín: a lila

Az őszi-téli kollekciókban a lila a második legdögösebb szín, és esetében is igaz, hogy minél élénkebb és minél feltűnőbb, annál jobb! Az év utolsó időszakát tarkító bulikba toppanj be egy csodás lila, pánt nélküli ruhában, ez is lehet peplummal gazdagított, így két legyet üthetsz egy csapásra a divat terén.

Légy két-színű!

Ne ódzkodj két különböző, látszólag össze nem illő szín egyidejű viselésétől! Bátran húzz magadra türkizkék ruhát és a hűvösebb őszi estéken párosítsd sötétebb lilába hajló blézerrel, vagy pedig jöhet a tengerkék ceruzaszoknya, amihez passzints bordó pulcsit.

Egy csipetnyi luxus

Az FF jóvoltából egy kis luxust is csempészhetsz a mindennapokba. Az őszi-téli kollekcióban többféle irányzat is keveredik, de valamennyi a „hétköznapi fényűzést” helyezi az előtérbe. Nem okoz csalódást a minimál stílus kedvelőinek a letisztult formákkal, és árnyaltokkal, ugyanakkor a colour blocking és a pliszírozott darabok fanatikusai is megtalálják a nekik való ruhákat. A sportos irányzatot képviselő összeállítások mind az éj színeiben pompáznak, és elmaradhatatlan „közreműködő” lett a csipke is.

kabat.jpg ()Nem lehet elég nagy…

Az oversize szabású kabátok nagy kedvencnek bizonyultak a kifutókon, olyan divatházak éltek vele előszeretettel, mint például a Jil Sander vagy a Balenciaga. Ezeknél a daraboknál viszont inkább a visszafogott színek dominálnak, úgy mint a szürke vagy éppen a barna, de akár a kobaltkék is szóba jöhet.

59464497.jpg ()A Kelet érintése

Egymásba folyó, gyönyörű keleti minták is elárasztották a kifutókat, és egytől egyig különböző formákban és stílusokban jelentek meg. Ha kipróbálnád a Kelet inspirálta irányzatot, egy kis városi sikkel megfűszerezve, akkor keress olyan kiskabátot, amelyet keleti mintákkal spékeltek meg. Az anyagok tekintetében pedig természetesen az abszolút befutó a selyem, ebben tuti te leszel a legcsinosabb!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X