Főoldal > SZÉPSÉG > Íme, a legfontosabb tavaszi szépségtrendek

Íme, a legfontosabb tavaszi szépségtrendek

körömszépségápolástrend
0

Írta:

Ragyogó szemek Győzd le a kékkel és a zölddel kapcsolatos félelmeidet! A M.A.C. vezető sminkmestere Chantel Miller

Ragyogó szemek

Győzd le a kékkel és a zölddel kapcsolatos félelmeidet! A M.A.C. vezető sminkmestere Chantel Miller szerint a legfontosabb, hogy kiválaszd a tökéletes színt. Ha világos, vagy közepesen világos a bőrszíned, tedd le a voksod egy zöldeskék árnyalat mellett, amivel kiegyensúlyozhatod a világos tónust. Sötét vagy közepesen sötét a bőröd színe? Jöhet a királykék, amivel egy picit lágyíthatod a bőröd meleg, sárgás árnyalatát. A szemfestéket csak leheletvékonyan vidd fel a szempillák tövébe, így elkerülheted az „olyan, mintha behúztak volna” kinézetet.

orange.jpg ()Wellness Cafe tipp: NYC Mono szemhéjpúder 917, Rimmel Exaggerate automata kék szemceruza (1520 Ft), Maybelline Color Tattoo 24HR szemhéjpúder 20 Turquise Forever (2330 Ft)

Lédús ajkak

Éljenek a lédús gyümölcsök, kiváltképp a mandarin! A mandarin szín most a legmenőbb, amit az ajkunkon viselhetünk. A szakértő szerint ebben a szezonban ez az árnyalat tökéletes alternatívája, mi több, helyettesítője a vörös rúzsnak. Ráadásul, ez a citrus árnyalat remekül áll mindenkinek, hiszen egyszerre meleg (narancsos) és hideg (rózsaszínes) színről van szó. Ha nem vagy hozzászokva a feltűnő színű rúzsokhoz, akkor ez esetben maszatold el finoman a száj kontúrvonalánál a rúzst egy fültisztító pálcikával, így lágyíthatod a szín erősségét.

clinique2.jpg ()Wellness Cafe tipp: L’Oréal Glam Shine Fresh szájfény 187 (3330 Ft); Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Heftiest Hibiscus (5600 Ft)

salonmanicure.jpg ()Nude körmök

A sminkedet koronázd meg egy alig észrevehető, ám annál szebb árnyalatú körömlakkal. A sztárok egyik kedvenc manikűröse, Tracy Lee úgy véli, hogy a visszafogott színű körmök simán felveszik a kesztyűt a tavaszi szezonban igen nagy népszerűségnek örvendő fényes, élénk színekkel. Ha eddig nem tetted, akkor ideje esélyt adnod a szolid körmöknek. A világos bőrűeknek érdemes egy kicsit kékes árnyaltú lakkot választani, ami ellensúlyozza a bőr rózsaszínes színét. (Yves Saint Laurent Jade Impérial 34). Ha „középutas” vagy, tehát se nem túl sötét, se nem túl világos a bőrszíned, számodra ideálisak a sárgás árnyalatok, amelyek egyfajta hidat képeznek bőröd rózsaszínes és annál sötétebb árnyalatai között. (Butter London Jasper 14$; online megrendelhető). Azok pedig, akiknek sötét bőrtónus adatott meg, próbálják ki a meleg, barnás színű nude körömlakkokat, amelyek tökéletesen passzolnak a természetes, „napbarnított” bőrszínükhöz. (Rimmel Lycra Pro körömlakk 365, 1297 Ft)

Wellness Cafe tipp: Sally Hansen Complete Salon Manicure körömlakk (2199 Ft)

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X