Főoldal > SZÉPSÉG > Vigyáz(z) a szádra télen is!

Vigyáz(z) a szádra télen is!

ajak bőrajakápolásbőrápoláshidegszépségtél
0

Írta:

A téli időszakban a hideg és a szobák sokszor túlfűtött levegője igénybe veszi és megviseli még a legedzettebb bőrtípust is. Nem is beszélve az ajkak vékony, érzékeny bőréről, amely közvetlenül van kitéve a szélnek és a fagynak!

Ilyenkor könnyen berepedezik, cserepessé válik, amely extrém esetben fájdalmas is lehet.

Az alábbi hasznos tippek és tanácsok betartásával, nem kell majd attól félni, hogy ajkaid nem lesznek elég vonzóak párod számára!

  • Az első, és egyik legfontosabb szabály, hogy legyen nálad egy igazán hatékony ajakápoló, amely nemcsak ideiglenesen elfedi, hanem segít is a cserepes ajkak problémáján. A Blistex Lip Relief ajaknyugtató krém formulájának köszönhetően azonnal felszívódik, és rögtön megnyugtatja a széltől vagy a hidegtől kiszáradt ajkakat.
  • Rúzsozás előtt télen mindenképpen használj ajakápolót! A rúzsok ugyanis alapból picit szárítják az ajkakat, és ezért ezt télen mindenképpen ki kell küszöbölni. Télen rúzs helyett érdemes inkább egy jó minőségű, hidratáló és színezett ajakápolót használni. A Blistex Lip Brilliance egyedien széppé varázsolja, kiemeli az ajkakat és összetételének köszönhetően nem csak hidratál, de egyben egy szép, csillogó világos rózsaszín bevonatot is biztosít. Tökéletes alternatíva télen rúzs helyett!
  • Az ajkak radírozásáról sem szabad megfeledkezni! Házilag is össze lehet állítani egy hatékony ajakradírt, csak keverj össze némi szódabikarbónát egy kevés vízzel, és gyengéden masszírozd be ajkaidba. Pár perc eltelte után töröld le, és kend be Blistex Classic ajakápoló Meg fogsz lepődni a végeredményen.

  • Ha van otthon kapszulás E-vitamin, érdemes szétnyitni és a tartalmát rákenni az ajkaidra. Az E-vitamin ugyanis kiváló antioxidáns, gyulladásgátló, fenntartja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Ha esetleg az E-vitaminnak kellemetlen íze lenne, használd utána a Blistex Málna és Limonádé ajakápolót, amely finom friss és gyümölcsös illatáról rögtön a nyár fog eszedbe jutni!

A Blistex ajakápolók elérhetőek az alábbi üzletláncokban, illetve a takemeshop.hu oldalról megrendelhető mind a négy féle.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X