Főoldal > SZÉPSÉG > A nyár illatai: friss, virágos és érzéki újdonságok

A nyár illatai: friss, virágos és érzéki újdonságok

dezodorillatnyárparfüm
0

Írta:

Nyár. Várjuk nagyon hónapokig, álmodozunk, tervezgetünk. Aztán hirtelen megérkezik, és mi gyorsan fejest ugrunk bele, élvezzük a színeit, ízeit, illatát. Hiszen milyen csodálatos dolog belefeledkezni egy napraforgómező látványába, görögdinnyét majszolni, és érezni a hamisítatlan nyári illatot.

Ez utóbbit ugyan elég nehéz meghatározni, hogy pontosan kinek mi, hiszen nyáron ugyanúgy kavarognak körülöttünk az illatok, ahogyan az élményeink is gyűlnek szép sorban. De ha néhány szóval szeretnénk jellemezni a tipikus nyári illatokat, ezek egészen biztosan közöttük lennének: friss, virágos, érzéki.

Nem véletlen, hogy ezeknek az illatjegyeknek felelnek meg a Weleda kínálatában most megjelent nyári parfümök is, amelyek a szépséges Jardin de Vie, azaz az élet kertje elnevezést kapták. A három illat közül egészen biztosan mindenki tud választani: a citrusos, a rózsás, vagy a gránátalmás parfüm kellemes kísérője lehet a romantikus nyári estéknek.

Mert hát milyen a nyár elsősorban? Friss és üde. Ahogy a bőrünkön érezzük a nap sugarait, belélegezhetjük az egész évszak életörömét. A citrusos Jardin de Vie parfüm illatát az életerőt sugárzó grapefruitnak és mandarinnak köszönheti, és ezt használva tényleg úgy érezhetjük, hogy magát a nyarat viseljük a bőrünkön. Az illat egy varázslatos, gondtalan fényes napra emlékeztet, benne a homoktövis a bőr ápolásáért fele, a grapefruit lelkesít és életkedvet ébreszt, mindezt kiegészíti a mandarin gyümölcsösen édes és a szantálfa megkapóan gyengéd illata. A sportos életmód kedvelői egészen biztosan rajongani fognak ezért az illatért.

Aki inkább romantikus alkatnak tartja magát, bizonyára a virágos-harmonikus rózsás változatra voksol. A rózsa a szerelem és a szépség szimbóluma, illata virágosan nemes, ez a parfümben is a költészetet idézi fel. Mindezt kiegészíti a lágy és frissességet kölcsönző geránium és az enyhén púderes, fűszeres ylang-ylang, amelytől a parfüm rendkívül kiegyensúlyozott lesz. Vízparti andalgások, meghitt randevúk tökéletes kiegészítője lehet ez a Jardin de Vie kompozíció.

És ha valaki igazán be szeretné vetni magát, érzéki és egzotikus hatásra vágyik, akkor a gránátalmás termékcsalád ihlette változat lesz a választottja. Egy-két fújás a parfümből és máris a mesés Keleten érezhetjük magunkat. A vanília lágy illata mély érzékiséget sugároz, a narancs gyümölcsössége pedig életkedvet áraszt. A davana olaj aromája egzotikus tájak hangulatát idézi, és a fantázia birodalmába repít. Ez a kompozíció egyértelműen titokzatos, nyáresti nőiességet kölcsönöz viselőjének, így egészen biztos, hogy aki ezt választja, bármely társaságban a figyelem központjába kerülhet majd.

Aki tehát vágyik valami könnyed és igényes újdonságra ezen a nyáron, próbálja ki a Jardin de Vie parfümök számára legvonzóbb tagját!

További információ: www.weleda.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X