Főoldal > SZÉPSÉG > Karácsonyi wellness otthon? A Schüssler segít!

Karácsonyi wellness otthon? A Schüssler segít!

ajándékbőrápoláskarácsonyszépségszépségápolás
0

Írta:

Miért olyan szerethető ajándék a Schüssler Lovely Christmas szett? Mert valódi spa-érzést kölcsönöz az otthonodba az illatos fürdőpralinékkal és kókuszos testvajjal!

Gyújts meg egy gyertyát, hallgass zenét és válaszd ki a hangulatodhoz leginkább passzoló fürdőpralinét! A kakaóvajas a belső harmóniát ébreszti fel, a narancsos felpezsdít, a levendulás illatú fürdőpraliné pihentető alvást biztosít. A prémium fürdőpralinék egyik fő összetevője a kakaóvaj, melynek magas vitamin tartalma táplálja a bőrt a Schüssler Nr.8-as ásványi só pedig mélyhidratál.

A Schüssler prémium testvaj nem csak kókusz illatával csábít el Téged, hanem gazdag összetevőinek hála egy igazi mélyhidratáló kezelést is nyújt bármely bőrfelületen. Egyik fő összetevője a shea vaj, melynek A-, E- és F-vitamin-, valamint magas zsírsavtartalma táplálja a bőrt. A benne található egzotikus illatú kókuszolaj elősegíti a bőr regenerálódását. A Dr. Schüssler-féle Nr.8-as, Natrium chloratum ásványi só (mélyhidratálás), illetve a Nr.11-es, Silicea ásványi só (szépség sója) együttesen járulnak hozzá a hidratált bőr eléréséhez.


Az arcbőrre kifejlesztett
Schüssler Age Protection nappali krém gazdag ásványi sókban, hyaluronsavban, növényi őssejtben és regeneráló hatású körömvirágban. Ki ne örülne egy ilyen kedves ajándéknak? Most 20% kedvezménnyel rendelheted meg a december hónap termékét a Lovely Christmas szettet a www.schusslerkozmetikumk.hu oldalon.

Ints búcsút a száraz bőrnek és kényeztesd magad Schüssler natúrkozmetikumokkal!

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X