Főoldal > SZÉPSÉG > Kis karácsony, nagy karácsony: ajándékbazár az Avontól

Kis karácsony, nagy karácsony: ajándékbazár az Avontól

Avonkarácsonyszépség
0

Írta:

A karácsony az év egyik legszebb időszaka. Élvezzük ki az adventi időszak minden egyes percét, ezért szerezzük be már időben az ajándékokat, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen a tömött boltokban idegeskednünk.

Hogy ki minek örülne a legjobban, az persze egyénenként változik, az AVON azonban idén is igyekszik némi segítséget nyújtani a legmegfelelőbb ajándékok kiválasztásához.

A hölgyek esetében nagy sikert arathatunk egy-egy jól megválasztott parfüm segítségével. Az idei év egyik legnagyobb AVON-slágere az AVON Life parfüm – melyet a neves divattervező, Kenzo Takada alkotott meg – ideális meglepetés lehet a prémium illatok kedvelőinek. Ez, a bár illatában virágos-fás parfüm ugyanis a gyönyörű kristályos ibolya kupakjával mégis az ünnepek hangulatát idézi. A dekorkozmetikumok tekintetében az új Birthstones Pro+ hosszantartó körömlakkok vagy a Luxe különleges kiadású szempillaspirál és szemfestékpaletta már külsejükkel is hódítanak, így ott a helyük a fa alatt.

A férfiak esetében egy kellemes parfüm, mint az AVON Life for Him vagy az Attraction for Him szett nem csupán az ajándékozottnak, hanem az ajándékozónak is örömet szerezhet, hiszen azok mennyei illatba burkolják viselőjüket. Emellett az AVON idén karácsonykor is szuper borotválkozási, illetve tisztálkodási szetteket állított össze az erősebbik nem képviselői számára.

A fiatal lányok számára az AVON ismét számtalan izgalmas ajándékötlettel lát el bennünket. Egy vérbeli sminkrajongó esetében, csillámló vagy épp metálfényű körömlakokkal, izgalmas arany- és ezüstszínű rúzsokkal vagy az új Snowstorm praktikus hófehér, pihe-puha szőrű ecsetkészlettel biztosan nem nyúlhatunk mellé.

A kicsik esetében olyan praktikus ajándékokat javasol a márka, melyekkel a fürdés vagy akár a fésülködés is játék és kacagás lesz. A Rénszarvasos vagy Télapós habfürdők, a díszdobozos Naturals Kids fürdőszett vagy a Hello Kitty-s meglepetések biztosan mosolyt csalnak minden gyermek arcára.

Természetesen kedvenc Nagymamáinkról sem feledkezzünk meg karácsonykor. Az AVON Care Glicerines testápoló-, vagy a Nutra Effects Intenzív regeneráló szett biztosan megadja azt az ápolást az érettebb bőrnek is, amelyre a téli hidegben van szüksége.

További ajándékötleteket az infografikában, az aktuális AVON katalógusban és a www.avononline.hu weboldalon találhatunk.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X