Főoldal > SZÉPSÉG > Rázd fel, hogy friss maradjon!

Rázd fel, hogy friss maradjon!

Rimmelsminkszempillaszempillaspirálszépségszépségápolás
0

Írta:

A Rimmel bemutatja az új Volume Shake szempillaspirált: Lélegzetelállító innováció: felrázható szempillaspirál, a gyönyörű, csomómentes pillákért!

Mióta Eugene Rimmel kereskedelmi forgalomba hozta az első, mérgező anyagokat nem tartalmazó szempillaspirált, a kategória mélyen gyökerezik a márka hagyományaiban.

A Rimmel folytatja innovatív hagyományait, igazán felrázó szempillaspirál élményt nyújt a most bevezetett Volume Shake szempillaspirállal.

Utálod, ha ki kell dobni a félig elhasznált szempillaspirálod, mert kiszárad, csomósodik? Itt az idő, hogy felrázd a dolgokat! A Rimmel innovációja, a Volume Shake szempillaspirál, a piacon az első felrázható szempillaspirál, ami felfrissíti a formázó formulát, amikor csak szükséges. Hogyan? Az elmúlt 10 év kutatásai során a Rimmel kifejlesztett egy víz-gél alapú formulát, ami víz és viasz kombinációja. Rázás hatására a száraz részek krémessé válnak a szempillaspirálban található, exkluzív, henger alakú betétnek köszönhetően. Csak rázd meg a Volume Shake szempillaspirált függőlegesen 3-5 alkalommal és a formula azonnal felfrissül, hogy optimális használatot biztosítson az elsőtől az utolsó alkalomig. Elképesztően merésznek látszol majd csomó és elkenődés-mentes pillákkal!

A Rimmel Volume Shake szempillaspirál keféje csodálatosan formázza a szálakat, minden egyes pillát egyenletesen von be a krémes formulával és gyönyörű, természetes hatást keltő tartást ad. A kefe kúpos formájával rendkívül megkönnyíti a külső és belső sarkak elérését, így nem marad rejtve egyetlen szál sem.

Szuperfriss stílus

Volume Shake szempillaspirál frissessége, merész csomagolása szinte vonzza a tekintetet.  Koktél shaker formájára hasonlít a sötétszürke metálos fényű üvege, melyen neon betűkkel virít a termék neve. Lendületes „fel-le” nyíl magyarázza a „rázd fel” technológiát

A figyelemfelkeltő nyomtatott és TV reklám, Cara Delevigne szereplésével frissen tartja a nézőt kezdettől a végéig. Az energikus film bemutatja, ahogy Cara és barátai vadul rázzák a spirált a londoni forgatagban. Röntgenfelvétel mutatja a spirál működési mechanizmusát, ahogy a mozgó betét felfrissíti a formula száraz részeit.  A brit szupermodell drámaian formázott pilláinak ujjaival keretet adva a következőt mondja: I shake it up to keep fresh= Felrázom, hogy frissen tartsam.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X