Főoldal > szepseg > Szörnyen jól sikerült Nina Ricci legújabb barátnős illatpárja

Szörnyen jól sikerült Nina Ricci legújabb barátnős illatpárja

Nina Ricciparfümszépség
0 0

Írta:

Mindannyiunkban ott lakozik egy szunnyadó szörnyeteg: benned, bennem és a Belles de Ninában is. De mi történik, ha szabadjára engedjük?

A kis szörny kipattan a kis bűvös dobozából, készen arra, hogy kedves tekintettel meredjen rád, vagy, hogy egy ragadozószerű mosolyt küldjön feléd. Ez most a démonok tánca, rendkívüli, egyedülálló és szabad, csakúgy, mint Nina, csakúgy, mint Luna. A legjobb barátnőm nélkül soha semmit nem teszek, mindig együtt vagyunk. Készülj fel egy kis vidám bolondozásra! Csak annyit kell tenned, hogy Nina és Luna nyomába szegődsz egy különös erdőn át, a totem állatok, a szabadjára engedett hóbagoly és szürke farkas ösvényén. De légy óvatos, ez az imádnivaló édes bóbitás és szőrpamacsos bestiák vadasparkja: Szerelem első látásra.

A legjobb, ha szabadjára engedjük a kis démonjainkat, így a Nina Ricci nekilátott, hogy megújítsa legendás illatait. Nina vattacukorba csomagolt pezsgő körtévé változik, Luna pedig lime-mal elegyített lédús ananásszá.

Nina Ricci új illatait Ana Strumpf és Guto Requena – két brazil művész – kreatív ötleteivel teszi mókássá és egyedivé. Egy elvarázsolt erdő mélyéről, bűbájos kígyók, virágok, pillangók és gombák lepik el a Nina és Luna üvegeit.  Az illusztrátor és a dizájner együtt dúdolják ezt a bájos őrültséget. A Nina illatot piros, míg a Lunát kék pompon díszíti. De ez nem csupán öncélú dísz, hanem levehető – gumis megoldása miatt – bárhová rögzíthető finom, puha kiegészítő, melytől még egyedibb és ellenállhatatlan a limitált kiadás.

LES MONSTRES DE NINA RICCI — Limited Edition 2018 Elbűvölők, kedvesek, őrültek. Tele bájjal, vidámsággal, bohósággal.

Az idei tavaszi-nyári szezon egyik legcukibb kiadásai.

#FREETHEMONSTER

Az új illatokat a Müller, Douglas vagy a Marionnaud üzleteiben is megvásárolhatók 50ml-es (19.900Ft) vagy 80ml-es (23.900Ft) méretekben.

Ha többet szeretnél megtudni az illatokról, látogassatok el az alábbi oldalakra:

https://www.instagram.com/ninaricciparfums/
https://www.ninaricci.com/en-INT/Fragrances/Belles-de-Nina
https://www.facebook.com/NinaRicciParfums/?brand_redir=503104706404796


További cikkeink a témában

Givenchyillat

Rúgd fel a szabályokat!

Írta:
tegnapelőtt 0 0

A Givenchy férfi szabad és nemtörődöm, ösztönösen él. Mottója a spontaneitás, filozófiája a szabadság. Merész és találékony, saját törvényei irányítják. Vagány és karizmatikus úriember, veleszületett stílusérzékkel, aki elkápráztat és meglepően pimasz.

arcplasztika

Mivel elégedetlenek magukon leginkább a nők?

Írta:
10 napja 0 0

Ma már szinte minden esztétikai problémára létezik megoldás, a nők nem is titkolják, hogy sok esetben segítséggel veszik fel a harcot az idővel. A legtöbb nőt az arcon megjelenő redők és ráncok zavarják, a megereszkedett arcbőr és a szemhéjak lógása is a leginkább zavaró változások közé tartoznak – árulja el Dr. Széchenyi Kornél, orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője.