Főoldal > szepseg > Szerezz örömet és jótékonykodj!

Szerezz örömet és jótékonykodj!

ajándékcsomagHenkeljótékonyságkarácsonyszépség
0 0

Írta:

Varázsold az idei ünnepeket különlegessé nemcsak szeretteid, hanem a rászoruló gyermekek számára is!

A Henkel kozmetikai ajándékcsomagok egyediek és impozánsok, olyan márkák széles választékát kínálja, mint például a Nature Box, Barnängen, Diadermine, Gliss Kur, Syoss, Schauma, Fa, Vademecum. Ráadásul most minden megvásárolt Henkel ajándékcsomaggal a Bársonyszív Alapítvány gyermekotthonait is támogathatod!

Mert adni öröm….

Ne feledd, minden megvásárolt Henkel karácsonyi kozmetikai csomag hozzájárul az 1 000 000 Ft-os adományhoz, melyet a Bársonyszív Alapítvány gyermekotthonai számára ajánlanak fel.

Az ajándékcsomagokat megvásárolhatod országszerte a drogériákban, hiper- és szupermarketekben. Illetve kedvezményesen online itt.


További cikkeink a témában

bőregészség

4 ok, ami miatt gyorsabban ráncosodunk

Írta:
4 napja 0 0

A kor előre haladtával természetes jelenség a ráncok megjelenése, azonban megfelelő életmóddal és hatékony bőrgyógyászati kezelésekkel sokáig megőrizhetjük fiatalos megjelenésünket. Dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint a különböző célokhoz különböző eljárásokat érdemes választani.

egészségfejbőr

Ne veszítsd el a hajad!

Írta:
2 hete 0 0

Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban. Ijedtségre semmi ok, hiszen napi 60-80 hajszál kihullása teljesen természetes, a kihullott haj helyén új szál indul növekedésnek.