Főoldal > SZÉPSÉG > 73 évesen is ragyog Diane Keaton

73 évesen is ragyog Diane Keaton

Diane Keatonszépségtitok
0

Írta:

Diane Keaton januárban múlt 73 éves, és a színésznő egyszerűen bomba formában van, színészkarrierje mellett már lakberendezőként is debütált.

Diane Keaton januárban múlt 73 éves, és a színésznő egyszerűen bomba formában van, színészkarrierje mellett már lakberendezőként is debütált, saját házát is maga tervezte.

Emellett már több életmóddal kapcsolatos könyvet is kiadott, amikben arra biztatja a nőket, hogy találjanak a maguk számára olyan elfoglaltságot, ami igazán boldoggá teszi őket, amiben megtalálják önmagukat. Arra a kérdésre pedig, hogy mi a titka annak, hogy valaki szuper nővé váljon, egyszerű a válasza: próbálkozni kell.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TODAY’S OUTFIT: RALPH LAUREN NEVER FAILS… DO YOU THINK THE HAT’S TOO MUCH? I DON’T REALLY CARE I THINK I’LL WEAR IT ANYWAY. @ralphlauren

Diane Keaton (@diane_keaton) által megosztott bejegyzés, Febr 25., 2019, időpont: 9:02 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I RARELY WEAR THIS BUT IT’S SPRING! I FEEL LIKE I’M READY FOR A NEW ADVENTURE! SASSY AND ANXIOUS TO GO!

Diane Keaton (@diane_keaton) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 11:34 (PDT időzóna szerint)

És ő szemmel láthatóan nemcsak próbálkozott, hanem szuper nővé is vált. Nemrég közösségi oldalára töltött fel egy olyan fotót, ami nemcsak rajongói, de a sztárvilág körében is óriási sikert aratott. Fényképéhez olyan hírességek kommenteltek, mint Gwyneth Paltrow vagy Michelle Pfeiffer.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X