Főoldal > SZÉPSÉG > Ördög Nóra bikinis fotója megállítja az időt

Ördög Nóra bikinis fotója megállítja az időt

bikinifotónánási pálÖrdög Nóra
0

Írta:

Egészen elképesztő az összhang!

Ördög Nóra és Nánási Pál házassága példaértékű. A kis család rengeteg időt tölt együtt, amikor csak tehetik, családi utazást szerveznek. Természetesen a fényképezőgépek ilyenkor sem maradnak otthon, Nánási Pál  minden különleges pillanatot megörökít. Az Ázsia Expressz 2 forgatásán is ez történt, ahol Ördög Nóra bikinis fotója igazán különleges, a műsorvezetőnek egy egészen új arcát láthatjuk férje fényképezőgépén keresztül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vannak pillanatok, amelyek annyira tökéletesek, hogy az ember legszívesebben megállítaná az időt, vagy legalábbis szeretné megörökíteni amennyire csak lehet, hogy újra és újra átélhesse. Ez a naplemente Srí Lankán az óceán partján pontosan ilyen volt. Szerencsére velem volt a fényképezőgépem és a model, akit a legtöbbször fotóztam az elmúlt majd’ 11 évben… A www.nanasi.hu ezzel a fotósorozattal most újra indul! Kattintsatok a sorozat többi képéért! #nanasi.hu #indulunk #mindjártélő #youtube-on #nanasipal #nanasistudio #linkabioban #vanmégkép #fujixh1 Hamarosan élőzni fogok a youtube csatornámon ha van kérdés jöhet ide is:)

Nánási Pál (@palnanasi) által megosztott bejegyzés, Júl 8., 2019, időpont: 8:35 (PDT időzóna szerint)

“Vannak pillanatok, amelyek annyira tökéletesek, hogy az ember legszívesebben megállítaná az időt, vagy legalábbis szeretné megörökíteni amennyire csak lehet, hogy újra és újra átélhesse. Ez a naplemente Srí Lankán az óceán partján pontosan ilyen volt. Szerencsére velem volt a fényképezőgépem és a modell, akit a legtöbbször fotóztam az elmúlt majd’ 11 évben… “- írta a fotóhoz Nánási Pál.

(címlap fotó: ördög nóra/instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X